Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A világ legcsinosabb, legsokoldalúbb cipője, ami ráadásul még vékonyít is - Hollywood imádja!

nude magas sarkú
Facebook
Twitter
Pinterest
Ennél keresve sem találhatnál elegánsabb cipőt a tavaszi szezonra!
A cikk támogatója ShoppieGo

Akad néhány cipőfazon, ami mindenki szekrényében ott lapul. Ilyen egy kényelmes, fehér sneaker, egy elegáns magas(abb) sarkú cipő, és egy csizma a téli szezonra. Ez a három lábbeli tényleg mindenkinél megtalálható, mindegy, hogy milyen a stílusod. De van egy bizonyos darab, aminek ott a helye ezen a listán, mert időtálló, mert őrülten csinos, és mert egyébként rendkívül sokoldalú.

Ez nem más, mint a nude magas sarkú, ami tipikusan az a cipő, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni. A nőiesség gyönyörű szimbóluma, és ezt Hollywood sztárjai is tudják: szinte nincs olyan híresség, akinek a szekrényében ne lapulna egy ilyen magas sarkú, amit ráadásul nem csak a vörös szőnyegen, de a hétköznapokban is viselnek!

A nude magas sarkút előszeretettel ajánlják egyébként alacsonyabb lányoknak, ugyanis színe és méretei miatt hosszabbnak tűnik tőle a lábad, így optikailag magasabbá tesz. És pont emiatt javasolják azoknak is, akik nem bánják, ha egy kis "csalással" elérhetik, hogy közben még vékonyabbnak is tűnjenek.

Jól mutat a kis tavaszi ruhákkal, de hiába kötjük egybe a magas sarkút az elegáns és nőies öltözködéssel, igazából egy nadrág-póló kombinációval talán még vagányabb összhatást nyújt! Ez pedig azt jelenti, hogy még a kényelmes darabokról sem kell lemondanod, mert ez a cipő nem lóg ki a képből, hanem inkább kiegészíti azt, miközben szexisebbé varázsolja a kisugárzásodat.

Biztos lehetsz benne, hogy ha ebben mész szórakozni, vagy akár a munkába, többen is megkérdezik majd, hol vetted a cipődet!

És most te is beszerezhetsz magadnak egy nude magas sarkút, ráadásul akciós áron:

Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

Nem csoda, hogy Hollywoodban akkora siker: a galériában mutatjuk is, kik azok a sztárok, akik megőrülnek a nude magas sarkúért!

Galéria / 10 kép

Sztárok, akik imádják a nude magas sarkút

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!