Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Még csak 3 napja tartanak a kuponnapok, de máris spóroltam közel 10 ezer Ft-ot”

joynapok, bevásárlás
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Facebook
Twitter
Pinterest
Megéri most a JOY-Napokon vásárolni, hiszen így többezer forint plusz marad a pénztárcádban!

Általában a JOY-Napokat megelőző egy hónapban én már csak azt veszem meg, amit muszáj, egyébként minden nagyobb kiadást meghagyok a kuponnapok időszakára. Eddig csak jól jártam ezzel a taktikával, egyrészt mert az impulzív vásárlást lecsökkentettem nullára, másrészt pedig mert így az akciók alatt rengeteget tudtam megspórolni. És itt most nem 1-2 ezer forintokra gondolok, ugyanis az összeg ennél jóval többen mérhető. Jó példa erre az idei JOY-Napok is, aminek most még csak a 3. napjánál tartunk, de én máris majdnem 10 ezer Forintot spóroltam meg a kuponok segítségével.

Ha még nem szerezted be a magazint és a kuponokat, ne aggódj, online is megteheted!
Ha még nem szerezted be a magazint és a kuponokat, ne aggódj, online is megteheted!

Már régóta nagy vágyam volt egy combcsizma, szemezgettem vele a boltban is, de akárhányszor bementem, mindig teljes áron adták. Úgyhogy azt már rég eldöntöttem, hogy a JOY-Napokon beszerzek magamnak egyet, és nagy szerencsém is volt; a Deichmannban ugyanis a 0.napon 20%-os online akcióval vártak, ami azt jelentette, hogy a majdnem 14 ezer forintos cipő közel 11 ezer Forintért lett az enyém, és még a kiszállítás is ingyenes volt. Arról nem is beszélve, hogy konkrétan másnap már nálam volt!

Kép
forrás: Kerekes Vivi

A másik ok, ami miatt mindig nagyon várom a JOY-Napokat, hogy előre megvehetem azokat a dolgokat, amiket muszáj. Régen sosem hittem volna, hogy majd izgalommal tölt el, amikor a tisztítószereket vagy a papírtörlőket jóval olcsóbban vehetem meg, de hát mit mondhatnék, biztos megöregedtem, mert idén szinte ezt vártam a legjobban. Ilyenkor veszek meg mindent, amit kénytelen lennék amúgy is pár héttel később, és eddig szinte mindig sikerült őket úgy kiszámolnom, hogy a következő JOY-napokig kitartottak. Most a Rossmannban tettem meg ezt a kört, a kosaramban pedig helyet kapott jó pár holmi (vízkőoldó, mosószer és öblítő, sampon, tusfürdő, stb). Alapjáraton biztos félve mentem volna a kasszához a végösszeg miatt, de amikor a végén levonták a kuponokat, nagy boldogan nyugtáztam, hogy kerekítve 4500 Ft-tal kevesebbet fizettem!

És akkor még egy kis ajándékvásárlás is belefért. Ha már ott voltam a Rossmannban, nem tudtam csak úgy elsétálni a Love, Beauty and Planet karácsonyi csomagok mellett, mert gyönyörűek, és tudom, hogy a húgom nagyon fogja imádni őket. Oké, akkor ez már landolt is a kosárban, 1000 Ft kedvezménnyel. Aztán gyorsan beszaladtam még a Libribe, is, ahol (többek között) megvettem végre könyvben is az elmúlt évek egyik legjobb zombis történetét (tudom, nem túl ünnepi, de aki kapja, imádni fogja), ez pedig 20% kedvezményt, azaz 740 Ft-ot jelentett. Úgy éreztem, ennyi személyes vásárlás elég is volt (persze távolságot tartva, maszkban, lehetőleg minél gyorsabban), de online még biztosan körbenézek párszor!

Kép
forrás: Kerekes Vivi

Még csak a 3. napon járunk, de én kis híján 10 ezer Ft-ot spóroltam meg, ami azért elég szép összeg, tekintve, hogy előbb-utóbb amúgy is meg kellett volna vennem ezeket a holmikat (leszámítva persze a csizmát, de annak meg úgysem tudtam volna ellenállni). Ha te is tervezgeted a bevásárlást, érdemes most beiktatnod, hiszen nagyon izgalmas akciók várnak rád. És a legjobb, hogy online is beválthatod a kuponokat, így még csak ki sem kell mozdulnod otthonról!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Ha tervezted megvenni a karácsonyi ajándékokat a JOY-Napok alatt, íme néhány ötlet, amivel garantáltan sikert arathatsz!

Galéria / 8 kép

JOY-napok: 8 karácsonyi ajándék 6000 Ft alatt, amivel bárkinek örömet szerezhetsz

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!