Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) vintage kulcsszóra

Kép

Inspirálódj a divathetek legjobb fotóiból!

Szuper időket élünk abból a szempontból, hogy milyen sok stílus közül választhatunk, amik mind egy időben léteznek és mind aktuálisak. És nem csak fast fashion üzleteink vannak, de second hand és vintage shopok is, ráadásul egy csomó fantasztikus tervezőnk, akik egyedi csodákat készítenek. Úgyhogy a Fashion Week alkalmából arra gondoltam, szemezgessünk a külföldi divathetek legszuperebb szettjeiből, hogy a magyar utcákat is feldobjuk kicsit!

Kép

Vintage stílus az utcákon, amit imádni fogtok

Égett valaha bennetek is a vágy, hogy felvegyetek valamit a régi időkből? Inspirált benneteket az ötvenes évek Amerikája? Vagy a Gatsby mánia? Gondolkodtatok rajta, milyen lenne visszarepülni az időben, és ha csak a ruhákkal is, de visszahozni egy letűnt korszakot?

Kép

Régi-új kedvenc: a vintage edzőcipő

Retró lábakon ballagunk bele az őszbe.

Kép

Gyűjts te is élményeket! Íme a legstílusosabb fesztiválpillanatok

Divattörténeti szempontból is emlékezetes momentumokból válogattunk, hogy arra inspiráljunk, gyűjts magadnak te is felejthetetlen élményeket. Menj és érezd jól magad!

Kép

Egy blúz mind felett: ez most a brit bloggerek kedvence!

Blúz és blúz között is van különbség, és a hagyományos darabokon túl, most itt van ez a vintage szépség!

Kép

Vintage szépség: ez a 17 éves lány az átváltozás nagymestere

Elképesztő, amire ez a fiatal lány képes: fantasztikus szetteket és sminkeket készít magának úgy, hogy a végén rá sem ismersz!

Kép

Különleges vintage boltok Budapesten

Kincsvadászat indul!

Kép

Öltözz úgy, mint egy street style sztár!

Az ízlés nem pénz kérdése, sokkal több köze van a kreativitáshoz és a kísérletezőkedvhez! Az éppen menő street style sztárok nem csak azért öltöznek jól, mert dizájnerruhák garmadája áll rendelkezésükre, hanem azért is, mert ezekhez fast fashion és vintage darabokat is kevernek és igyekeznek teljesen egyedi mixet létrehozni. Pontokba szedtük, mi az, amit te is elleshetsz tőlük!

Kép

Csodagyönyörű vintage eljegyzési gyűrűk

A legtöbb lány pontosan tudja, hogy milyen gyűrűt szeretne az eljegyzésnél (bár igen, maga a gesztus sokkal fontosabb), hogy ovális, négyzet, vagy kör alakú legyen a kő… és folytathatnánk a paramétereket. Most csodás vintage stílusú gyűrűket mutatunk, hogy te is kitalálhasd, milyet szeretnél.

Kép

5 lakberendezési trend, ami 2016-ban is menő marad

Ezeket a home irányzatokat jövőre is érdemes követni!

Kép

BALMAIN X H&M – Ezeket szemeltem ki nektek!

Tudom, hogy titkon sokan vágytok arra, Drágáim, hogy legyen egy-két becses darabotok a legnagyobb tervezőktől, és erre a H&M kollaborációi remek lehetőséget biztosítanak. Persze szuper vintage darabokat lehet vadászni a londoni Notting Hillen is, de most vessük inkább bele magunkat Balmain X H&M új kollekciójába, amiből akár online is szemezgethetnek az igazán szemfülesek – megmutatom a kedvenceimet!

Kép

Már nagyanyáink is kutyáikkal pózoltak - 80 éve jobb volt kutyásnak lenni

Kép

A szülinap, amiről nem szabad lemaradnotok!

Édeseim! Ez az év is hihetetlen gyorsan elröppent. Szinte alig tudom elhinni, hogy tavaly pontosan ezen a napon nyílt meg a Style Republic első üzlete az Aréna Plazában! Remélem, hogy azóta ez a francia vintage sikkel megálmodott hely mára sok-sok lány és hölgy egyik kedvenc divatüzlete lett, ahol szuper helyen lehet még szuperebb kincsekre bukkanni! ;)

Kép

Vintage fotók hollywoodi sztárokról

19. századi fotó technikával készítették el ezeket a pazar képeket kedvenc hírességeinkről.

Kép

Tedd otthonossá és egyedivé lakásod a Lunett design válogatott termékeivel

Egyedi, ötletes, vintage és menő... Ezek a Lunett design termékei.

Kép

WAMP a design vásár

A Húsvét előtti designvásár helyszínén ez alkalommal is a legjobb magyar tervezők termékei várják a designfanatikusokat. Ismét jelentkezik a vásári hangulattal csábító WAMP Vintage, és természetesen ott lesznek a gasztro tematikába illeszkedő kiállítók is.

Kép

Timless fotókiállítás a vintage jegyében

Szereted a divatot? Megnéznél egy izgalmas kiállítást a divatról képekben? Akkor látogass el a Fogasházba.

Kép

Bemutatjuk Vadjutka különleges vintage Ősök kollekcióját!

A napokban jelent meg Vadjutka új, vintage stílusú romantikus ékszerkollekciója, melynek különlegessége, hogy a tervező első, saját tervezésű textilével készültek.

Kép

Ismerd meg a Szputnyik shopot!

A Szputnyik shop a régi és az új, a romantikus vintage és a provokatív modern stílusok kombinálásából született divatfogalom.

Kép

Íme a Pandora őszi/téli ékszer kollekciója!

A PANDORA 2011-es őszi/téli kollekciója kiemelkedő minőségű. A vad és elegáns ékszer design ezúttal a rock stílusából merített ihletet egy nosztalgikus csavarral. Az izgalmas kollekció hangulatában egyszerre vintage és különc.

Kép

Íme a Mango Evening Romantic Vintage kollekciója!

Éld át a romantikus esték hangulatát a MANGO Evening Romantic Vintage kollekciójával!

Előző oldal