Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) mintás kulcsszóra

Kép

5 menő állatmintás cucc

Az állatmintás ruhák és kiegészítők soha nem mennek ki a divatból, csak tudni kell őket ésszel és mértékkel használni. Íme most 5 menő állatmintás cucc, amit mi is bátran ajánlunk neked a hűvösebb napokra.

Kép

A 15 legszebb fürdőruha

Itt a nyár és a strandszezon! Ha még nem döntötted el, hogy egyberészes vagy bikini, színes vagy mintás, sima vagy fodros darabot válassz, akkor sincs okod az aggodalomra.

Kép

JOY trend tipp: Vidám vadon

Az Afrika-ihlette trendek mindig is részei voltak a divatnak, és jó hírünk van: idén nem kell választanod, hiszen az állatminták és a szafaristílus csodásan megfér egymás mellett. A leopárd és pitonmintás darabok zárt szabásvonalakkal, de miniben hódítanak, ezzel elkerülve a túlzottan szexis eredményt. A szafarinál nincsenek ilyen szigorú szabályok, a mély dekoltázs vagya rövid szoknya egyformán vagány.

Kép

Divat tipp tavaszra: Csóközön! Száj mintás dolgok mindenhol

Ha divatról van szó, egyre többen tervező és divatcég szeret előrukkolni olyan különleges darabokkal, amivel azelőtt még nem találkoztunk. Ilyenek a száj mintás vagy száj formájú ruhák, kiegészítők. Mi imádjuk őket. És Te?

Kép

Vedd magadra a sakktáblád! Fekete fehér kockák a vörös szőnyegen!

Idén nem csak önmagában a fekete-fehér, de a fekete-fehér kockás mintás ruhák is nagyon menők lesz. Húzzátok fel Ti is magatokra a nektek leginkább tetsző, sakktábla mintás ruháitokat!

Kép

Gusztustalan vagy trendi? Itt a szalonnamintás sál!

Bizony, kedves olvasó, jól látod. Ez egy selyemsál fotóminőségű nyomattal, ami virágok, állatminta vagy helyes kis figurák helyett szalonnát ábrázol.

Kép

Igor tippje - Mit vegyünk fel mintás ruhához?

Nem kell megijedni egy trendi, erősebb mintától. Az ugyanis az én tapasztalatom, hogy mindent lehet viselni - mértékkel! Íme az én tippjeim!

Kép

Igor tippje: Frissítő trópusi minták

Íme az igazán frissítítő minta a forró nyári napokra! Bármelyik darabot is választod ezek közül, ilyen trópusi mintás ruhákkal nem nyúlhatsz mellé!

Kép

Kalocsai már a kétkerekűkön is!

Most már nem csak kalocsais ruhánk, táskánk vagy cipőnk lehet, de már a biciklink is kalocsai mintás lehet! És milyen szép is így!

Kép

2 tuti nyári divat tipp!

Ha követitek a divatot, ezt a két tippet nem hagyhatjátok figyelmen kívül: Hordjatok mintás ruhákat és öltözzetek sportosan!

Kép

Örökítsd meg emlékeid a PANDORA virágmintás charmjaival!

A virágok nyelve az idők kezdetétől univerzális, az érzelmek gazdag tárházát fejezi ki. Rajtuk keresztül fejezzük ki szerelmünket és még ezernyi más érzésünk élő jelképei. A természet motívumai közkedveltek és mindig is jelen voltak az ékszerészetben. A PANDORA ötvözi a múlt hagyományos formáit a modern tervezéssel és a legkorszerűbb kézi megmunkálással. Így bontakozott ki a PANDORA tavaszi charm kollekciója: a Floral Nostalgia

Kép

Dobd el a farmert, hordj helyette laza mintás nadrágot

Tedd félre kicsit a farmert, és idén tavasszal és húzz magadra egy mintás nadrágot.

Kép

Trópusi hangulatra vágysz? Akkor öltözz fel úgy!

Ha eddig nem sikerült nyári hangulatba kerülnöd, akkor lapozd végig ezeket a trópusi mintás ruhákat és kiegészítőket! A hatás garantáltan nem marad el!

Kép

Ami az újságból kimaradt! Trendi mintás cuccok!

Mesteri minták

Kép

Ez most a trendi! Avatar ihlette mintás ruha

Fodros, pörgős, muszlin anyagú, igazi lányos darab.

Kép

2 in 1, avagy a nyár szezonja a dupla napszemüveg lesz?

Úgy tűnik, a D&G nem tudta eldönteni, hogy a klasszikus 
húzott napszemüveget válassza, vagy az extra méretű mintás 
keretes napszemüveget...

Kép

Tuti tipp egy szerelmes reggelihez!

Ébreszd párodat reggel friss kávéval és szívecske mintás pirítóssal.

Előző oldal