Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) dalok kulcsszóra

Kép

Rihanna és Jennifer Lopez rajzfilmhősök lettek

A két énekesnő kölcsönzi a hangját a Végre otthon! című animációs film karaktereinek. Természetesen a betétdalokat is ők éneklik, hallgasd meg!

Kép

Minden, amit tudnod és látnod kell
A szürke ötven árnyalatáról

Már csak egyet kell aludni A szürke ötven árnyalata premierjéig, addig is csigázzuk tovább az érdeklődést! 5 teljes jelenet, pikáns részletek, betétdalok, minden egy helyen!

Kép

Zola gitárulkozik: megjelent szóló-akusztikus projektjének harmadik dala

„A Gitárulkozás nem követ trendeket. Nem majmol külföldi slágereket. Nem akar megfelelni. Érzelmek, pillanatok, ösztöndalok. Egyedi, őszinte és magasztos.”

Kép

Szerkesztőségünk kedvencei #8 - A kedvenc szerelmes dalaink

Bár Mariah Carey klasszikusa, a Without You is ott van a menők között (főleg a bolgár Valentina Hasan előadásában, aki csak Ken Lee-nek nevezi a slágert), a JOY szerkesztőségének mégsem ez a kedvenc romantikus száma. Hanem ezek:

Kép

Így űzd el a stresszt! Íme a legjobb hangulatjavító dalok!

Gondoltad volna, hogy már kutatások is igazolják azt, hogy a zene pozitív hatással van az idegekre? Ha totál ki vagy borulva, talán elég az is, ha beteszed a kedvenc dalod, és máris spóroltál a Xanaxon!

Kép

Szerkesztőségünk kedvencei #7 - A kedvenceink az Eurovíziós döntős dalok közül

Hétvégén A Dal 2014-es fináléjában kiderül, hogy a TOP 8 döntős dal közül ki, melyik dallal képviseli majd hazánkat Dániában. Eláruljuk, hogy a szerkesztőségből ki melyik dalnak és előadónak szurkol. Mondd el Te is a véleményed, szavazz Te is a kedvenc DALodra!

Kép

Minden idők 10 legjobb karácsonyi dala!

Az év talán legjobban várt ünnepének hangulatához hozzá tartozik a zene is. Milyen jó, amikor egy bögre forrócsoki mellett a téli havazást nézve szeretteid körében meghallgahatsz egy-egy szívedhez közel álló és kellemes emlékeket visszahozó dalt. Most mi is összeállítottuk listánkat, amely a kedvenceinket tartalmazza. Hallgassátok szertettel!

Kép

Heather, a Disney hercegnők sminkjeiben Disney dalokat éneklő lány - Videók!

Ismerjétek meg Heathert, aki nem csak gyönyörűen énekel, de maga készíti, veszi fel, vágja össze videóit, és a gyönyörű Disney sztárokra kísértetiesen hasonló sminkjei, ruhái és frizurái is mind az ő keze munkáját dicsérik. Szóval jöjjön most Heather!

Kép

A legjobb 'All I Want For Christmas Is You' feldolgozások - Videók!

Mariah Carey karácsonyi dala, az All I Want For Christmas Is You 1994-ben jelent meg és azóta is verhetetlen a karácsonyi dalok körében. Ha karácsony közeleg, mindenki ezt hallgatja. Nem is csoda, hogy aki csak tudta, feldolgozta, elénekelte ezt a számot. Neked melyik verzió a kedvenced? Addig is, mi most megmutatjuk a - szerintünk - legjobb feldolgozásokat és azt is leírjuk, hogy melyiket miért szeretjük.

Kép

VinCE Balaton 2013-ban is!

Idén is megrendezésre kerül július 25-28. között Balatonfüreden a Balaton legexkluzívabb borfesztiválja, a VinCE Balaton, amelyen a kiállítói standok mellett borkülönlegességeket mutat be a Kóstolószalon és rendhagyó tematikus kóstolókkal várja vendégeit a VinCE Bár is. A sétányon kézműves hazai finomságok és grill- és halételek is felsorakoznak, míg a pezsgést a koncertek, DJ-k és alternatív bordalok tehetségkutatója fokozza.

Kép

Quimby koncert a Parkban!

Nincs még május 25-re programod, ugye!? Mert akkor most adunk egy szuper tippet! Készítsd a tornacipőd és a hangod, mert egész este a legjobb Quimby dalokat fogod teli torokból énekelni - és a legújabb dalaikkal is megismerkedhetsz. Hogy hol? Rögtön eláruljuk azt is!

Kép

Boldog szülinapot, Usher! Megmutatjuk Usher 7 legszexibb fotóját!

Szexi r'n'b dalok és hihetetlenül kockás has - nektek is azonnal Usher ugrik be ezekről? A popsztár, a hétvégén ünnepelte 34. születésnapját, aminek tiszteletére mi összeszedtük a 7 legszexibb képet, amin az énekes meztelen felsőtesttel látható.

Kép

Mindörökké rock premier a Megasztárokkal - Fotógaléria!

A napokban megtartották a Mindörökké rock hazai gálapremierjét, amin több hazai híresség is tiszteletét tette. A rocker hangulatú bulin rockos dalokat adott elő a három finalista Megasztáros is, Radics Gigi, Szakos Andi és Talán Attila.

Kép

Bemutuatjuk Mrs. Columbo-t! Videók!

Vegyél 3 fiatal, elismert női zenészt, élükön Galambos Dorinával. Tegyél hozzá jazzt és szólaltass meg dalokat a hatvanas évektől napjainkig. Könnyed, mégis komoly, játékos, de pontos és felkészült. Ez a Mrs. Columbo

Kép

Jön! Jön! Jön! Hamarosan kapható Szex és New York 2 filmzenéje!

Vadonatúj dalok többek közt Alicia Keys és Jennifer Hudson előadásában! Sőt, még a négy szingli is dalra fakad!

Kép

Szerelmes dalokkal hódít Alicia Keys

Alicia Keysben négy fantasztikus album, számtalan sláger, valamint jobbnál jobb lírikus dalok után is maradt még "kiírni való". Meg kell hallgatni az új albumot, ha nem hiszitek!

Kép

InterYou - Új fiúcsapat saját szerzeményekkel!

A három budapesti fiú a korosztályukban egyedülálló módon kizárólag saját szerzeményű pop-rock dalokkal és dalszövegekkel törnek be a hazai zenei piacra.

Kép

3 Megasztár felfedezett

A döntőben elhangzott dalok Fekete Dávid, Lakatos Krisztián és Tóth Lüszi előadásában most először egy CD-n hallhatók.

Kép

Király Viktor döntös dalai

Most cd-n hallhatóak azok a dalok, amelyek Viktor tolmácsolásában a döntők során elhangzottak.

Kép

Christina Aguilera újra hódít!

10 év slágerei és új dalok a Keeps Gettin’ Better – A Decade Of Hits című lemezen.

Előző oldal