Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) Sztár kulcsszóra

Kép

5 híres ember, akiről nem is sejtetted, hogy van tetoválása

Talán nem is sejtetted, de több olyan sztár is létezik, akik bevállaltak néhány tetoválást, de mindezt nagyon diszkréten tették! Most elhoztunk öt hírességet, akiről nem is sejtetted, hogy van tetkója.

Kép

Liam Hemsworth zseniálisan reagált a szakításukról szóló pletykákra

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, és talán emiatt terjednek róluk gyakran olyan pletykák, amik a szakításukról szólnak.

Kép

Nem semmi, milyen ajándékot kap György herceg 5. születésnapjára

Vasárnap ünnepli György herceg ötödik születésnapját, a különleges eseményre pedig az egész királyi család izgalmas ajándékokkal készül.

Kép

A Pretty Little Liars szereplője bevallotta, milyen szépségbakikat követett el a sorozat alatt

Ashley Benson, a Pretty Little Liars sztárja elárulta, hogy nem minden fotóra néz vissza szívesen, amelyek a PLL-es időben készültek róla. Vajon milyen bakikat talált?

Kép

Kiderült Tápai Szabina és Kucsera Gábor gyermekének neme

Tápai Szabina és Kucsera Gábor elárulták, kislánnyal vagy kisfiúval bővül hamarosan a család. Az biztos, hogy kisfiuk, Beni nagyon örülni fog a tesónak.

Kép

Bemutatták Jennifer Lopez romantikus filmjének első előzetesét

Hat évvel legutolsó romantikus filmje után Jennifer Lopez ismét egy nagyon klassz moziban tűnik fel, aminek végre megjelent az első előzetese is.

Kép

A divat ismétli önmagát, és erre Cher a legjobb példa!

Az idén 72 éves Cher nem csak az énekléshez, hanem a színészkedéshez és a divathoz is jól ért. Az alábbi fotók utóbbit kétség kívül alá is támasztják!

Kép

Lecserélték Ördög Nórát egyik műsorában - Tudod, ki veszi át a helyét?

Egy népszerű műsorban Ördög Nóra helyett egy másik csinos és közkedvelt műsorvezető áll majd helyt hamarosan. Tudd meg, ki veszi át helyét!

Kép

Vajon mit szólt Gigi? Extrém hajat csináltatott Zayn Malik

Azt eddig is tudtuk, hogy Zayn Malik szereti váltogatni a hajszíneit, de a mostani frizurájával még a vérbeli rajongóit is meglepte egy kicsit. Téged is?

Kép

Már 14 éves a Jóbarátok Joey-jának ritkán látott lánya

Sokan azt sem tudják, hogy Matt LeBlanc-nak van egy lánya, pedig Marina már 14 éves. Most meg is nézheted, hogy milyen nagyot nőtt!

Kép

Nem semmi: Kylie Jenner fotósorozatban mutatta meg sebhelyét

Kylie Jenner egy magazinos fotózáson mutatta meg csúnya sebhelyét, és őszintén elmesélte, hogyan sérült meg gyerekként.

Kép

A rajongók frászt kaptak Ariana Grande egy centis hajától

Oké, bevalljuk, még mi is megijedtünk egy kicsit, mikor megláttuk Ariana Grandét ikonikus lófarka helyett egy extra rövid, fiús, 1 centis frizurával.

Kép

Bomba formában van a Barátok közt Nórája, Varga Izabella

A Barátok közt színésznője, Varga Izabella elképesztően szexi fotót mutatott magáról az Instagramon. A rajongók imádják a csinos képet róla.

Kép

Nagyon kiakadtak barátai Meghan hercegnére

Meghan hercegné és a barátai között nem felhőtlen a viszony, ugyanis úgy gondolják, hogy az újdonsült királyi családi tag nem úgy viselkedik, ahogy kellene.

Kép

Micsoda? Tóth Gabi tíz éve elhajtotta Krausz Gábort

Tóth Gabi és Krausz Gábor között hatalmas a szerelem, boldogok együtt és imádják egymást: ám szerelmük indulásáról eddig még nem meséltek el egy érdekes sztorit…

Kép

Milyen lenne John Lennon és még jó néhány popsztár, ha még mindig élnének?

Valaki elképzelte, hogy a popsztárok hogyan néznének ki napjainkban, ha még mindig élnének, és ezt egy remek fotósorozatban mutatják meg nekünk.

Kép

Te láttad már őket? Tündériek Gal Gadot ritkán látott gyerekei

Gal Gadot vörös szőnyegen életéről a lehető legkevesebbet tudni. A színésznő igyekszik a nyilvánosság elől elrejteni két kislányát, pedig a friss fotók is bizonyítják, hogy elképesztően cuki a családjuk!

Kép

Merész váltás: Demi Lovato szőke lett

A 25 éves énekesnő sötét hajkoronájáról (is) ismert, hiszen a karakteréhez abszolút ez a hajszín illik. Demi Lovato azonban most mégis szőkére váltott!

Kép

Meryl Streep és Cher kamerák előtt csókot váltottak

Sokmindenre számítottak a rajongók a Mamma Mia második részének premierjén, de arra nem, hogy Chert és Meryl Streepet csókolózni látják majd.

Kép

Kylie Jenner videóban tesztelte le, mennyire ismeri őt pasija

Noha még csak kicsivel több, mint egy éve vannak együtt, Kylie Jenner és Travis Scott máris szülők. De hogy mennyire ismerik egymást, az most egy videóból kiderült!

Kép

Folytatódhat a 2000-es évek egyik legjobb romantikus filmje

Már 16 év eltelt azóta, hogy elkészült a 2000-es évek egyik legnépszerűbb romantikus filmje, most pedig nagyon úgy fest, hogy jöhet a folytatás is!

Kép

Kevés a ruha: Intim fotót mutatott meg Tóth Gabi szerelme a rajongóknak

Hűha, Tóth Gabi szerelme, Krausz Gábor beengedte egy kicsit követőiket az ágyukba. Egészen intim fotót posztoltak az Instagramra.

Kép

Liptai Claudia nagyon meghatóan köszöntötte férjét

Liptai Claudia nagyon szerelmes férjébe, Pataki Ádámba, és ezt nem fél megmutatni a közösségi oldalakon sem. Nagyon cuki üzenetet írt neki.

Kép

Megszületett Nyári Dia kisfia

Újabb Barátok közt bébi jött világra, megszületett Nyári Dia kisfia. A fiatal színésznő és szerelme különleges nevet választottak a kicsinek, és a közösségi oldalakon tudatták is.

Kép

Ritka pillanat: Lilu megmutatta a kisfiát

Lilura nem jellemző, hogy a kisfiát gyakran megmutatná a közösségi médiában, éppen ezért nagyon meglepő, hogy nemrég feltöltött róla egy képet.

Előző oldal
Következő oldal