Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) új kulcsszóra

Kép

Rita Ora megvált szőke frizurájától, új hajszíne pedig kimondottan feltűnő

Évekig hangoztatta, hogy sosem válna meg platinaszőke tincseitől, hiszen ez az imidzséhez tartozik, de most Rita Ora mégis hatalmas váltást vállalt be!

Kép

Kristen Stewart és Robert Pattinson újra együtt bulizott, és nem is rejtőzködtek

Erre a hírre tényleg megdobban minden Alkonyat rajongó szíve. Robert Pattinson és Kristen Stewart ugyanis együtt bulizott június első napján, és a beszámoló szerint úgy tűnik, hogy már kicsit sem utálják egymást.

Kép

Megmutatjuk, hogyan viseld Jennifer Aniston kedvenc papucsát, a flip-flopot

A flip-flop papucsok kényelmesek, sok esetben jól is néznek ki, de mégsem mindegy, hova veszed fel őket. Most ebben a témában nyújtunk némi segítséget!

Kép

A fesztiválok új kedvence a szivárvány szemöldök

A szivárványos haj már nem divat, de ismét színesíthetünk valamit, ez pedig a szemöldök. A szivárványos szemöldök nagyon hódít nyáron, főleg a fesztiválokon.

Kép

A Trónok harca szerelmespárja újra összejött, és most közös képeiken nevet az internet

A Trónok harca egyik legkedveltebb szerelmespárját alakította Jason Momoa és Emilia Clarke, és bár a sorozatban már a színész nincs jelen, most mégis sor került egy cuki találkozásra közöttük. Sőt, még Kit Haringtonnal is készített pár fergeteges fotót!

Kép

Oprah Winfrey új házát tényleg látnod kell!

Nem csak gyönyörű Oprah Winfrey új háza, de még nagyon különleges helyen is található, ugyanis nem lehet egyszerűen odajutni. A világsztár nemrég vette meg ezt a birtokot, amit tényleg nem semmi!

Kép

Channing Tatum ezzel vigasztalódik a válás után

Rátalált egy olyan dologra a színész, amellyel igyekszik túllépni válásán. Remélhetőleg Channing Tatum hamarosan újra olyan boldog lesz, mint régen.

Kép

Az új szerelmi fészek! Less be te is Leonardo DiCaprio frissen vásárolt luxusotthonába

Meg sem lepődünk azon, hogy fantasztikus háza van a nőcsábász világsztárnak, Leonardo DiCaprionak. Na persze, ha igazak a pletykák ezt az ingatlant már nem csak magának vette, talán szerelme is beköltözik?

Kép

Nagy a boldogság: megszületett Farkasházi Réka 3. gyermeke

Farkasházi Réka háromgyermekes anyuka lett! A színésznő a minap jelentette be a közösségi oldalán a nagy hírt, és sok mindent elárult a legújabb jövevényről!

Kép

4 szuper tipp, amivel feldobhatod az egyszerűbb fürdőruhás szettjeidet is

A nyári szezonban szinte mindenki beszerez egy újabb fürdőruhát, de ki mondta, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy megújítsd nyári strandszettjeidet? Valójában néhány apróbb trükkel is újszerű hatást érhetsz el.

Kép

HIALURONSAVVAL A FIATALOS BŐRÉRT VÁLASZD A FÁJDALOMMENTES MEGOLDÁST!

Sokszor aggódunk amiatt, hogy milyen megoldásokat alkalmazzunk a kialakuló ráncok csökkentésére,és bár a hialuronsavas injekciós kúrák bizonyára eredményesek lehetnek, mindenképp érdemes kipróbálnunk a Diadermine Super Filler termékek által nyújtott fájdalommentes megoldást is.

Kép

Így bulizott Liptai Claudia a lánybúcsúján

A nagy nap dátuma még mindig nem publikus, az viszont már biztos, hogy közeleg az esküvő, a hétvégén rendezték meg Liptai Claudia barátnői a lánybúcsúját, limuzinnal, lufikkal, íme pár hangulatos fotó!

Kép

A bambusztáska most minden divatguru kedvence

A nyár megint hozott egy új és nagyon vagány trendet. Van egy táska fazon, amelyet minden divatos csajszinak érdemes beszerezni, hiszen bármihez jól mutat, ez a bambusztáska.

Kép

Új taggal bővült Tóth Gabiék családja

Fotót is megosztott Tóth Gabi a család legújabb jövevényéről. Nagyon aranyos a bébi, a rajongók is elárasztották olvadozós kommentekkel az Instagramon.

Kép

John Cena és szerelme újra együtt vannak

John Cena és Nikki Bella a legfrissebb hírek szerint mégis együtt maradnak. Készülhetnek az esküvőre a hollywoodi barátok, hiszen mégis lesz mit ünnepelni.

Kép

Ariana Grande először mutatta meg hivatalosan új szerelmét

Nem olyan rég derült ki, hogy Ariana Grande újra szerelmes a szakítása után, most pedig már Instagram-hivatalossá is tette a kapcsolatát.

Kép

Egyetértesz vele? Chris Pratt elárulta, mit gondol arról, amit Űrlord az új Bosszúállók-filmben tett

Noha az sosem volt kérdés, ki az új Bosszúállók-film főgonosza, a premier után mégis mindenki Chris Pratt karakterére, Űrlordra volt mérges. A színész most elmondta, mit gondol erről az egészről.

Kép

Avril Lavigne-re hosszú évek után rátalált a szerelem: ő az új pasija

A 2000-es évek legnépszerűbb énekesnője, Avril Lavigne már két váláson van túl, és azóta nem is volt igazán komoly kapcsolata. Most viszont nagyon szerelmes, és ez minden fotóján tisztán látszik.

Kép

Skybaby: megérkezett az energiaitalok legújabb generációja

Júniustól új, trendi energiaitalcsaláddal találkozhatnak a vásárlók a hipermarketekben és a MOL benzinkutakon Skybaby néven, ami a feltűnő, pin-up stílusjegyeket hordozó dizájnnak és a különleges receptúrának köszönhetően nagy, nemzetközi sikerre számít. Elsőként három, a Classic, a Classic Zero és a Cool változatokban érhető el 250 ml-es kiszerelésben, de a közeljövőben további ízeket és egyedülálló kiszereléseket fejlesztenek.

Kép

Tipikus! Jennifer Lawrence mindennél szexibb ruhát húzott, mert tudta, hogy a vörös szőnyegen ott lesz az exe - FOTÓ

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky újra összefutottak. A színésznő tegnap este kínos helyzetbe került, mikor egy díjátadón neki kellett átadnia volt szerelmének egy díjat - és hogy mit tehet ilyenkor az ember lánya? A világ legdögösebb ruháját húzza magára!

Kép

Repül az idő! Britney Spears új posztjában mutatta meg, milyen nagyok már gyerekei

10 évvel ezelőtt Britney Spears padlóra került, miután Kevin Federline-nal való házassága véget ért. Azonban az énekesnő két gyermekét nagyon imádja, szuper a kapcsolatuk, és most megmutatta egy fotón, milyen nagyok lettek a fiúk!

Kép

Hódít a balayage legújabb változata, ami még a fallayage-t is felülmúlja!

Az elmúlt évek legnépszerűbb hajtrendjei között kétség kívül ott van az ombre és a balayage, azonban a legújabb trónkövetelő, a fallayage is egyre népszerűbbé válik. Sőt, most egy másik trend is felütötte a fejét!

Kép

Kendall Jenner újra randizik: ő a szupermodell új pasija

Nem kérdés? Kendall Jenner a sportolókra bukik! A szupermodell szerelmi életéről az utóbbi időben nem sokat lehetett tudni, ez azonban mostanra megváltozott: mutatjuk is Kendall új választottját!

Kép

Ők Hollywood új szerelmespárja? Nick Jonas és Priyanka Chopra randiznak

A filmvilág egyik leggyönyörűbb színésznője, Priyanka Chopra egy ideje már nem a szinglik táborát erősíti. Meghan Markle kebelbarátnője ugyanis most a zenész Nick Jonas kedvese!

Kép

Jamie Dornan visszatér, és ezúttal egy nagyon izgalmas sorozatban kapott főszerepet

Bár a világhírnevet A szürke ötven árnyalatának köszönheti, Jamie Dornan mégis igyekszik azon, hogy ne csak erről legyen ismert. Most például egy nagyon izgalmas minisorozat főszerepét vállalta el!

Előző oldal
Következő oldal