Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) óra kulcsszóra

Kép

Pénzügyi és gazdasági tudásbázis a Sziget Fesztiválon

Az idei Sziget egyik színfoltja az O.K. Központ sátra volt, amely a zenei fesztiválon a fiatalok tudásszomjának csillapításáért volt felelős pénzügyi és gazdasági témákban. Az ide látogatók játékos feladatokon keresztül bepillantást nyerhettek az intézmény oktatási módszereibe, amelyek a szórakoztatva tanulásra, interaktivitásra és nem mindennapi eszközparkra épülnek.

Kép

Jessica Alba bulizással lazít!

A gyönyörű színésznő mindig is imádott szórakozni járni, és erről a kedvteléséről szerencsére még kétgyeremekes édesanyként sem kell lemondania!

Kép

Suit UP! Srácok

Szívdöglesztőek, szexisek és esténként még szórakoztatnak is minket - persze csak a tévében. Ha pedig öltönyt húznak végképp nem bírunk magunkkal. Te melyiküknek nem tudsz ellenállni?

Kép

Élő videó közvetítés a Balaton Soundról!

Nem tudtál elmenni az idei Balaton Soundra, de nem akarsz lemaradni a koncertekről és kíváncsi vagy, hogy zajlik az idei fesztivál? Akkor nézd az élő videóközvetítést!

Kép

Július 6-án csókolózni kötelező, mert ez a csók világnapja!

A csóknak számtalan fajtája létezik, az üdvözlő puszitól, a jó éjt puszin keresztül a szerelmes csókokig. Életünk során -ha 70 évvel számolunk legalább - átlagosan 100 000 alkalommal, és összesen 76 órán keresztül használjuk ajkainkat arra, hogy kifejezzük törődésünket, szeretetünket. De tudtátok, miért annyira fontos a csók, és az ajkak? Eláruljuk!

Kép

VinCE Balaton 2013-ban is!

Idén is megrendezésre kerül július 25-28. között Balatonfüreden a Balaton legexkluzívabb borfesztiválja, a VinCE Balaton, amelyen a kiállítói standok mellett borkülönlegességeket mutat be a Kóstolószalon és rendhagyó tematikus kóstolókkal várja vendégeit a VinCE Bár is. A sétányon kézműves hazai finomságok és grill- és halételek is felsorakoznak, míg a pezsgést a koncertek, DJ-k és alternatív bordalok tehetségkutatója fokozza.

Kép

Beyonce koncertjén buliztak a sztárok! Fotók!

Nemrég Amerikába érkezett Beyonce koncertturnéja, rajongói nagy örömére. Tegnap, azaz itthoni idő szerint alig néhány órája ért véget Los Angeles-i koncertje, amelyen több celeb rajongója is ott volt és posztolták is képeiket az Instagramon. Lássuk, ki hogy bulizott Beyonce-ra!

Kép

A 3 legszebb fehér ruha a 2013-as BET Gáláról

Tegnap este került megrendezésre az amerikai szórakoztatóiparban tevékenykedő afroamerikai zenészek, színészek és egyéb előadóművészek tevékenységeit díjazó BET Awards, ahol a vörös szőnyegen idén a fehér szín hódított.

Kép

Reese Witerspoon szórakozva fogy!

Reese Witherspoon nagyon keményen dolgozik miközben három gyermek édesanyja. A 37 éves színésznő ennek ellenére még mindig nagyon jó formában van és szebb, mint valaha.

Kép

Bécsi dallamok és ízek az Ötkertben

A 2013. június 27-én, az Ötkertben rendezett partin a bécsi hangzás emblematikus alakja, Peter Kruder exkluzív DJ szettel hozza el Budapestre a mindig friss zenei trendektől hangos osztrák főváros hangulatát.

Kép

Két héttel eltolódik a Gombold újra!

Nem kell félned, hogy lemaradsz a nyár egyik legnagyobb hazai divateseményéről, amely az árvízhelyzet miatt 2 héttel el lett tolva. Nálunk ugyanis élőben nézheted a Gombold újra-t 2013. június 22-én reggel 10 órától egészen kifulladásig!

Kép

Új barátnője van Chris Pine-nak?

Chris Pine esetei mindig is a barna hajú lányok voltak. És bár még csak nem régiben szakított előző barátnőjével, Dominique Piekkel, már meg is ismerkedett Amanda Frances fürdőruha modellel, akivel egy ismert szórakozóhelyről már kézen fogva távoztak és együtt várták, hogy elszállítsák őket onnen

Kép

Boldog 15. szülinapot JOY! Szülinapi köszöntők - Ördög Nóra

Kép

Észak Amerika - A Discovery Channel új természetfilm - sorozata

Több mint ötévnyi munka, tíz ország, 250 helyszín, 11 különböző kamera, 850 órányi HD felvétel. A discovery channel exkluzív, saját gyártású természetfilm - sorozata: Észak-amerika.

Kép

Átváltoztatjuk: Bartal Nóra átalakítása 3. rész - A ruhák

Kép

Átváltoztatjuk: Bartal Nóra átalakítása 2. rész - A smink

Kép

Átváltoztatjuk: Bartal Nóra átalakítása 1. rész - A haj

Kép

Femcafe Bikini Tour 2013

A legtrendibb bikiniket, strandruházatot és kiegészítőket mutatják majd be a modellek a nyár legizgalmasabb eseménysorozatán, a Femcafe Bikini Tour-on.

Kép

Egy álom valóra vált

Jimmy a MAGYAR bobtail a Világ legszebb kutyája

Kép

Családi Nyílt Nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

A HEROSZ Budapesti Állatotthona szeretettel vár minden két- és négylábú érdeklődőt június 1-jén a már hagyományosnak számító tavaszi nyílt napjára, ahol a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, valamint azzal a maroknyi lelkes csapattal, akik részt vesznek az állatok gondozásában, és minden nap azon dolgoznak, hogy minél több gazdátlan állat, minél rövidebb idő alatt, kerüljön szerető családhoz. Az eseményt Ábel Anita, Zalatnay Sarolta, Judy és Újváry Dóri, a Horkai Állatkoordinációs Központ munkatársa nyitja meg délelőtt 10 órakor.

Kép

5 ok, amiért TILOS a szex az első randi után

Mindannyian voltunk már olyan szórakozóhelyen péntek este, ahol, mondjuk, tequila-akció volt. Ha tequila-akció van, akkor az ember hajlamos hirtelen meginni ötöt-hatot. Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy ilyenkor elsöprő vágyat éreztünk arra, hogy a hetediket egy rokonszenves, ellenkező nemű ismeretlen testnyílásából (köldök!) hörpintsük ki. Akivel még csak tizenöt perce ismerjük egymást. Na, ilyenkor nem szabad kimenni a diszkó háta mögé, a csalitosba.

Kép

Megszületett Ördög Nóri kislánya!

Szuper hírrel kezdjük a hetet! A boldog szülők, Ördög Nóri és Nánási Pál bejelentették, hogy megszületett kislányuk, Nánási Mici.

Kép

Házimozizz! Ezt a két filmet láttad már?

Ha a hétvégén egész nap a természetben voltál, péntek és szombat este kibuliztad magad, sportoltál és ki is takarítottál és már annyi erőd sincs, hogy elmenj a legközelebbi moziba? Akkor kapcsold be a DVD lejátszód és nézd meg az általunk ajánlott két film egyikét. Garantáltan jól fogsz szórakozni!

Kép

Pénteki Pasi #18 - Robert Lewandowski

Nem gondoltuk, hogy a foci ennyire szórakoztató... Pedig tényleg az! És ezt ma megint bebizonyítjuk nektek! Néhány napja az isteni Ronaldoék léptek ugyanis a pályára, és ha már nekünk is végig kellett nézni a meccset, felfigyeltünk a Borussia Dortmund gólszerzőjére. Lányok, bemutatjuk nektek a szexi Ronaldo legújabb riválisát, Robert Lewandowskit.

Kép

Pénteki Pasi #15 - Josh Hutcherson

Kivel randizott Vanessa Hudgens? Majd mi megmutatjuk, ugyanis a heti "Pénteki Pasi" választottunk után kutakodva akadtunk erre az információra, természetes, hogy felkeltette az érdeklődésünket! Josh Hutchersszel, pontosabban a hangjával május 23-ától találkozhattok a moziban, ha eredeti szinkronnal nézitek meg a Zöld urai című filmet.

Előző oldal
Következő oldal