Cikkek a(z) ora rovatból

5 dolog, amiért imádjuk és amit nem tudtunk James Francoról

Sztárok
A márciusi JOY Pasiportré rovatában egy szuper interjút olvashattok James Francoval. Ennek kapcsán úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk nektek néhány, szám szerint 5 indokot, amiért szeretjük James Francot!

Vanessa Axente meghódította Párizst! Fotók és video!

Divat
Korábban ejtettünk már szót hazánk büszkeségéről, a szépséges Axente Vanessa divatsikereiről, aki a . A gyönyörű modell most újabb fantasztikus lépcsőt lépett meg karrierjében Párizsban, a tavasz-nyári Haute Couture bemutatókon.

Megint divat! Legyen olyan frizurád, mint a régi nagy hollywoodi sztároknak!

Szépség
Már korábban megsúgtuk: ez az év különleges lesz, ez biztos! De rajtad is múlik, mennyire! Legyen az egy esti rendezvény, egy megbeszélés a munkahelyeden, vagy akár egy romantikus randevú a szerelmeddel, legyen a megjelenésed olyan, mint egy hollywoodi sztáré. Szerencsére a régi idők divatja újra és újra előbukkan, így bőven meríthetünk ötletet. Hidd el, csak néhány apró trükk kell hozzá.

A jövő nemzedéke - Új sztárok 2013-ban

Sztárok
Fiatal, tehetséges és szupertrendi fiatal színésznők sora tör világhírre 2013-ban. Íme közülük 5, akikre érdemes lesz idén odafigyelni!

Megérkezett a Reveal online háték harmadik évada!

Promóciók
A L'Oréal bemutatta a főiskolásoknak, egyetemistáknak és friss diplomásoknak szóló Reveal online játék harmadik évadát. A játékon résztvevők átélhetik egy új termék bevezetését az ötlettől egészen a piaci bevezetéséig. A Reveal ezzel együtt bemutatja a L'Oréal csoport globális kultúráját és munkamunkamódszerét, és segít eldönteni, hogy a jelentkező szakmailag milyen irányban induljon a tanulmányai befejezése után.

Ben Hanlin villáminterjú

Sztárok
Új műsorral jelentkezik hamarosan a Discovery Channel, amely a Trükkös tudomány címet kapta és a bűvészet világának már jól ismert és friss csillagai kápráztatják el benne a gyanútlan nézőket kisebb és nagyobb trükkökkel, melyeket aztán le is lepleznek, bemutatva a hihetetlen mutatványok tudományos magyarázatát. Magyarországi látogatása során a csapat egyik legfiatalabb és legjóképűbb tagjával, Ben Hanlinnal sikerült a minap interjút készítenünk. Ezt olvashatjátok el most!

Villáminterjú Caramellel

Sztárok
Februári számunk Pasiportré rovatában Caramel, a The Voice mentora exkluzív interjút adott nekünk, amelyben új életéről mesélt. Azonban feltettünk neki 5 olyan kérdést, amire a választ csak itt, a joy.hu-n láthatjátok.

Miért nem jelentkezik a pasi a randi után? Az őszinte válasz!

Szerelem
A romantikus vacsora kifejezetten remekül sikerült, még sincs folytatás. Végre megtudod, miért nem jelentkezik a férfi - és mit tehetsz azért, hogy következő alkalommal felhívjon.

Golden Globe 2013 - A nyertesek és a 12 legszebb vörös szőnyeges ruha

Sztárok
Tegnap este került megrendezésre a 70. Golden Globe díjátadó. Az est során a legjobb rendező és film díját Ben Affleck és Az Argo-akció című alkotása nyerte. Ezen kívül a legtöbb díjat A nyomorultak című musical film zsebelte be. Na de ki volt a legszebb a vörös szőnyegen? És kik nyertek még díjat? Cikkünkből kiderül!

13 dolog, amit nagyon várunk 2013-ban

Divat
Új év, új izgalmak! Persze nem csaptunk fel jövendőmondónak, de anélkül is sejthetjük már, milyen izgalmakban lesz részünk 2013-ban. Íme, a mi listánk - szigorúan nem fontossági sorrendben! Te mit vársz legjobban az új évben?

Jennifer Lopez ragyogóbb, mint valaha!

Sztárok
A 43 éves színésznő és énekesnő ragyog a boldogságtól,és ezt be is bizonyítja nekünk az amerikai Harper's Bazaar februári számának borítóján, ahol egy Paco Rabanne metál hatású ruhát visel a 2013 tavaszi kollekcióból.

Kristen Stewart Victoria Beckham ruháiban pózolt!

Sztárok
Talán nem véletlen, hogy az ex Spice Girl ruháiban pózol a V magazin legfrissebb számának borítóján és belső anyagában a Twilight filmek sztárja. Kristen Stewart ugyanis nagyon szereti Victoria Beckham ruháit!

Híres férfiak a Prada új tavaszi kampányában

Divat
Az olasz divatház megtartja jó szokását, és az őszi kollekciójuk kampányához hasonlóan most is 4 különböző életkorú, meghatározó személyiséggel rendelkező színészt választott a tavaszi férfi kollekció arcaiul. Mi pdig most bemutatjuk a 4-es sármos fogatot.

5 ok, amirét odavagyunk Gerard Butlerért

Sztárok
Lányok, kár tagadni, bár az évek telnek, de mi még mindig odavagyunk a szívdöglesztő skót színészért, Gerard Butlerért. Nem is csoda, hiszen folyamatosan a szemünk előtt van. Legutóbb a Kispályás szerelem című filmben láttuk, el is gondolkoztunk - és felelevenítettük korábbi filmjeit a szerkesztőségben -, miért is van ránk ilyen nagy hatással? íme 5 ok, amivel biztosan ti is egyetértetek majd.

Stylistunk és Nagy Adri is a sztárok kedvenc frizuráját, az ombrét választotta! Elmondják, miért!

Szépség
Korábban már hosszasan írtunk nektek az idei év - és valószínűleg a jövő év - őrületéről, az ombre hajról. Említettük, hogy nem csak a hollywoodi sztárok rajonganak érte, hiszen itthon is hódító útjára indult: a sztárok is imádják, sőt, a JOY szerkesztőségében is fellelhető egy ombre lány.

Carrie Bradshaw visszatér!

Tipp
A Szex és New York bolondos hősnője, Carrie újra egy sorozat főszereplője lesz. Ám Sarah Jessica Parker átatdta a stafétát fiatal kolleganőjének, Anna Sophia Robb-nak, aki a híressé vált szinglit tini korában testesíti meg.

Mire figyelj a tejtermékek vásárlásánál? Mert a tej az jó!

Promóciók
ESL vagy UHT? Tudod-e mi az a savóital? A Mona Hungary Kft. a Montice márka termékek forgalmazója a múlt évben országos reprezentatív mintán felmérést végzett a hazai iskoláskorú gyermekek és szüleik tejtermékekkel kapcsolatos attitűdjéről, vizsgálva a családok táplálkozási és fogyasztási szokásait. A válaszadók azok a 25-49 éves kor közötti fiatal anyukák, háziasszonyok voltak, akiknek 6-15 év közötti gyermekük van és vállalták az adatkitöltést. A Mona Hungary Kft. a kutatással arra kérdésre kereste a választ, hogy vajon mennyire népszerű é elfogadott a tejtermékek fogyasztása hazánkban és mi jellemzi az iskoláskorú gyerekek étkezési kultúráját.

10 könnyű, de elegáns frizura tipp karácsonyra!

Szépség
A nagy karácsonyi ebédeken, és vendéglátás során általában ki szoktunk öltözni. Ilyenkor nem csak az új ruháinkba ragyoghatunk, hanem percek alatt elkészíthetjük a legszebb frizurákat, hogy elvarázsoljunk mindenkit a partikon.

5 dolog, amit semmiképp ne adj ajándékba karácsonyra!

Tipp
Évről évre mindenki számára nagy fejtőrést okoz az ajándékvásárlás. Sokszor eltaláljuk a tökéletes meglepetést, de sajnos van, hogy nagyon mellé lövünk. Ezekből a bakikból az évek során kialakult egy fekete lista, amelyet most megmutatunk nektek, nehogy ti belessetek ezekbe a hibákba!

Személyes ajándék Karácsonyra

Promóciók
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a számodra legfontosabb személyeket? Íme egy stílusos ajándék, amelyről mindig a közös emlékeitek jutnak majd eszébe.

A hír igaz: Kate Middleton babát vár!

Sztárok
A tegnapi nap során a brit királyi udvar is megerősítette a hírt, miszerint valóban első gyermekét várja Kate Middleton.

Nyerj horoszkóp naptárat!

Promóciók
A titokzatos ősi orákulum kedvelőinek, a 12 csillagjegy, illetve az abban születettek tulajdonságainak részletes leírásával. Játssz, és megnyerheted!

Sztárok körmei - Lesd el a sztárok kedvenc manikűrjét!

Szépség
A legtöbb híresség egy-egy vörösszőnyeges esemény során nem csak öltözködésére, hanem természetesen külsejére is nagyon sokat ad, beleértve a körmüket. Elég nagy a versengés a manikűr csodák terén is. Szinte a szivárvány összes színét láthattuk már, és most te is ellesheted ezeket a csodákat, amelyeket otthon könnyedén elkészíthetsz magadnak is!

Elegáns és vékonyít is! 5 szexi kis fekete karácsonyi vacsira vagy céges buliba!

Divat
Közelegnek a karácsonyi vacsorák, céges bulik időszaka. Ha gondban vagy, hogy mit vegyél fel, mert most sincs egy rongyod sem, amit felvehetnél, akkor mi most is segítünk!

5 tipp, hogyan küzdd le a délutáni éhséget

Tipp
Mindenki tudja, milyen az, amikor késő délután és este fele ránk tör a féktelen éhség. Így lehetetlen betartani a legszigorúbb diétát, és a kilók is csak kúsznak fel ránk. Pedig van néhány nagyon egyszerű megoldás, amiket most el is árulunk nektek!