Cikkek a(z) alak rovatból

Eláruljuk, ki fogja helyettesíteni Mila Kunist a TED 2. részében!

Sztárok
Ha minden igaz, jövőre jön a Ted második része. Viszont a Mila Kunis rajongók annyira nem fogják már várni, a színésznő helyett ugyanis más valaki lesz a női főszereplő. Eláruljuk, hogy ki!

Katy Perry-t Valentin-napon jegyezte el a pasija?

Sztárok
Az énekesnő szerelmétől Valentin-napra egy csodaszép szív alakú, rubinköves gyűrűt kapott. Csak nem megtörtént a lánykérés is?

Így tartja magát formában Gwyneth Paltrow

Sztárok
A színésznő trénere elárulta, minek köszönheti 41 évesen is tökéletes alakját a szexi színésznő.

Colin Farrell nagy átalakulása képekben

Sztárok
A jóképű ír színésznek nehéz ellenállni! Bár megállíthatatlanul közelít a negyvenhez úgy tűnik, hogy az évek őt csak még szexisebbé teszik őt...

Mi lett volna, ha...? Sorozatszerepek, amiket majdnem másik színészek kaptak meg!

Sztárok
El tudod képzelni kedvenc szereplőidet másik kivitelben? Mi sem! Pedig állítólag majdnem megtörtént! Nézd meg, kik alakították volna őket!

Az Így jártam anyátokkal sztárja megsiratta a sorozat befejezését

Sztárok
A Lily-t és Marshall-t alakító színészek annyira megszerették egymást, hogy nem akarják, hogy vége legyen a sorozatnak!

Nyerd meg a 3 db Családi üzelmek DVD egyikét!

Promóciók
Már kapható a Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, és Emma Roberts főszereplésével készült Családi üzelmek című fergeteges vígjáték DVD-n, és Blu-rayen is. Ha kíváncsi vagy Jen bombázó alakjára, és hogy mennyire dögösen táncol Mr Sudeikisnek, akkor játssz velünk, mert tiéd lehet a 3 Családi üzelmek DVD egyike!

Döbbenetes átalakuláson ment át Matthew MacConaughey! Fotók!

Sztárok
Nehéz nem szeretni Matthew McConaughey-t, aki éveken keresztül mintha gyártósoron készítette volna nekünk a tipikus vasárnapi csajos filmeket. Az elmúlt időben azonban nagyot fordult vele a világ! A színész egyre többször lep meg minket újabb szerepeivel, bár hozzátennénk abszolút elégedettek vagyunk vele!

A legnagyobb sztár-átalakulások 2013-ban - Fotók!

Sztárok
A tavalyi év sem volt mentes nagy fogyásoktól, sokkoló új frizura hosszoktól és színektől. Lássuk, hogy ki milyenné változott 2013-ban.

Karácsonyi szokások régen és most

Promóciók
Ahogyan minden jeles alkalmat, az év legszebb ünnepét is méltó módon szeretnénk megünnepelni. Megajándékozzuk szeretteinket, kedveskedünk családtagjainknak, testben és lélekben is ráhangolódunk az ünnepekre. A karácsony körüli hagyományok egy része átalakult, másik része pedig a feledés homályába merült. Minden családnak megvannak a szokásai, a kedvenc ételei a karácsonyi terítéken, és az ajándékozás körüli apró rituáléi. Elevenítsünk fel pár régi szokást, és gondoljuk át, hátha a modern kori karácsonyunkat még szebbé tehetjük néhánnyal.

Így alakult át Katy Perry az elmúlt években! Videók!

Sztárok
Hat éve csak úgy ontja magából a slágereket januári címlaplányunk, Katy Perry. Ez idő alatt persze rengeteget változott is...

Rita Ora A szürke ötven árnyalatában fog szerepelni

Sztárok
Tudd meg, kit fog alakítani a filmben az énekesnő! Extra fotók a filmforgatás első jeleneteiről - Christian Grey és Anastasia Steele!

Brad Pittet akarja David Beckham

Sztárok
A világhírű, visszavonult sztárfocista azt szeretné, hogy a róla szóló filmben az őt alakító színész Brad Pitt legyen.

Nézd meg, mennyire lefogyott Christina Aguilera! Fotó!

Sztárok
Mondhatnánk, hogy rá sem lehet ismerni az énekesnőre, de nem lenne igaz, hiszen most néz ki Christina újra úgy, mint pályája elején. Szóval inkább azt mondjuk, hogy Christina Aguilera végre visszanyerte szülés előtti alakját! Nézzétek csak meg, hogy néz ki most!

Gisele Bündchen elárulta csodás alakjának titkát

Sztárok
Mindannyian megirigyelhetnénk a 33 éves topmodell testét, ami két gyerek után is hibátlan.

Ragyogó ötletek az F&F Home-tól

Promóciók
Az F&F Home új kollekciójában finom anyagból készült ágyneműket, fényűző kiegészítőket és elegáns poharakat találsz ,amivel lakásod minden szegletét megújíthatod. A pazar textíliák, puha szőnyegek és takarók, fémes csillogású vázák és szív alakú díszpárnák kifinomult stílusúvá varázsolják otthonodat.

Jessica Simpson szuper szülés utáni alakjának titka

Sztárok
Az énekesnő nagyon jól érzi magát a bőrében!

Íme a Scholl őszi újdonságai

Promóciók
Lábunk egészségének megőrzése szempontjából nagyon fontos a megfelelő cipő kiválasztása, hiszen a problémák legnagyobb része a nem megfelelő lábbeli hordásának eredményeként alakul ki, ezért forgalmazzuk a több, mint száz éves múltra visszatekintő Scholl lábbeliket.

Demi Lovato végre jól érzi magát a bőrében

Sztárok
Demi Lovato tisztában van vele, hogy nincs olyan alakja, mint egy modellnek, de cseppet sem bánja, mert így boldog, ahogy van.

Fura diétával tartja magát vékonyan Blake Lively

Sztárok
Blake Lively elárulta végre, minek köszönheti vékony, karcsú alakját. Meg fogsz lepődni!

3 sztár szuper alakjának titka

Tipp
Bemutatjuk nektek a sztárok 80/20 diétáját!

Bemutatjuk a Levi’s® Revel-t a forradalmasított alakformáló farmert

Promóciók
Levi’s® Revel farmer FORMÁLJA-MEGEMELI-MEGNYÚJTJA az alakodat.

Kate Middleton szuper szülés utáni alakja

Sztárok
Három hónappal a szülés után a hercegné bomba formában van!

Pénteki Pasi #38 - Brant Daugherty

Sztárok
Mai választásunk a sármos mosolyú Brant Daugherty-re esett. Az Ohaio-i srác leginkább a tévé képernyőről lehet ismerős, a Csinos kis hazudozók egyik rejtélyes karakterét, Noel Kahn-t alakítja.

Milyen párra vágyunk? #2 - Ilyen nőt akarnak a pasik

Szerelem
Szupermodell alak helyett átlagos testfelépítés, barna haj és semmi piercing, tetoválás vagy szemüveg – ilyen nőről álmodnak a férfiak Magyarországon a Twoo névre hallgató közösségi felfedező oldal szerint.