Cikkek a(z) mag rovatból

Miley Cyrus elmagyarázta, miért érzi jobban magát egy azonos nemű párral

Sztárok
Az énekesnő Liam Hemsworth felesége volt, de a frigy nem tartott sokáig, és a szakítás után frissen már egy nővel esett szerelembe az egykori Hannah Montana.

Napi horoszkóp január 20.: a Rákoknak jut végre önmagukra is idejük, az Oroszlánok sikerre vágynak

Önismeret
Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

Híres emberek, akik tényleg élvezték a csókolózást a vörös szőnyegen - vagy mégse?

Sztárok
Abban, ahogy a sztárok falják egymást a filmvásznon egy-egy szerep kedvéért, nincs sok meglepetés. Ám ha élő műsorban csattan el egy szenvedélyes csók hírességek közt, arra mindenki felkapja a fejét, legyen az egy előre tervezett show-elem, vagy váratlan felbuzdulás. Íme néhány legendás sztár-csókok, váratlan pillanatokban. Az Éva magazin írása.

Léböjt helyett ételekkel is tisztíthatod a szervezetedet

Egészség
Nincs is szükség arra, hogy éheztesd magad, a méregtelenítés máshogy is működik.

3 alap tisztítószer a fenntartható háztartáshoz

Életmód
Ha szeretnétek, hogy a lakásotokban, házatokban tisztaság legyen és még biztonságos is legyen, nem szükséges sok pénzt áldozni rá. SŐT! Szinte fillérekből megoldható, hogy a háztartásod ragyogó és kemikáliáktól mentes legyen. Az ÉVA Magazin cikke

10 híres ember 10 meghökkentő titka

Sztárok
Ezektől az apró titkoktól még a mi állunk is leesett. És talán te sem tudtad a kedvenc színészeidről! Az ÉVA Magazin cikke.

Kárpáti Rebeka retus nélküli képpel mutatta meg: ő sem „tökéletes”

Sztárok
A TV2 csinos műsorvezetője fontos ügy miatt mutatta meg nagyító alatt a testét.

Nem hiszünk a szemünknek! Romeo Beckham jóképű férfi lett, és még a ruháit is ledobta

Sztárok
Ki hitte volna, hogy nem a legidősebb fiú, Brooklyn fogja a legnagyobbat akasztani az ismertségből? Úgy néz ki, a kis Romeo mindenkit maga mögé utasít.

A Harry Potter csillaga túlszárnyalta Jennifer Aniston Instagram-rekordját

Sztárok
Rupert Grint maga sem hitt a szemének!

Nem fogta vissza magát Jennifer Lopez: reagált a külsejét érő beszólásokra

Sztárok
Hollywoodban nem ritka, hogy valaki botox segítségével őrzi meg fiatalos külsejét, de J.Lo nem tartozik közéjük. És ezt most határozottan ki is jelentette.

Megacuki nosztalgikus képet mutatott Tóth Vera

Sztárok
Tuti, hogy húga is nagyra értékelte.

5 receptkönyv, amelynek minden nő konyhájában ott lenne a helye!

Gasztro
Szerintem ennek az öt receptkönyvnek minden nő konyhájában ott lenne a helye, és nem csak azért, mert remek receptek vannak benne, hanem azért is, mert mindegyik ad valami pluszt: életérzést, életbölcsességet vagy remek novellákat. Győződj meg róla te is! Az Éva magazin írása.

Szemöldökbakik, amiket lehet, hogy már te is elkövettél

Szépség
Ha túl vékony, vagy túl világos: öregít; de ha nagyon megnyomod a ceruzát, vagy sok a púder, könnyen műnek hat. Mi az? A szemöldököd. Megmutatjuk, mire figyelj oda a formázással, festéssel kapcsolatban, hogy ne ess a leggyakoribb hibákba. Egy jól ápolt, természetesnek ható szemöldökkel tehetsz a legtöbbet a harmonikus összképért. Az Éva magazin írása.

Az 5 legtutibb szobanövény, ami megnyugtat

Életmód
Túlságosan feszült és stresszes vagy? Van egy jó tippünk, hogyan tehetsz ellene. Nem, nem egy jó pszichológussal; kezdd szobanövényekkel. A burjánzó zöldek látványa, hidd el, sokat javíthat a hangulatodon. Megmutatjuk, mely fajtákkal érdemes. Az Éva magazin írása.

Impotenciabizottság és templomban szerelmeskedés – Furcsa szokások a múltból

Szerelem
A középkorban az emberek az egyház szabályai szerint éltek, nem volt kivétel ez alól a házasságuk és a szexuális szokásaik sem. Néhány szabály igencsak furcsa, megszegésük módozatai pedig annál bizarrabbak voltak. Az Éva magazin írása.

Híres anyukák, akik nem akarnak mindig tökéletesnek látszani és nem félnek megmutatni a valóságot

Sztárok
Egyre több sztáranyukának lett elege a látszatvilágból, ezért döntöttek úgy, hogy leplezetlen őszinteséggel posztolnak a valódi életükről, amikor fáradtak, nincs rajtuk smink és nem viselnek drága, designer ruhákat. Az Éva magazin írása.

6 terhességi mellékhatás, amiről nem biztos, hogy minden anyuka vallani fog

Életmód
A gyermekvárás áldott állapot – mantrázod valahol a harmadik és a negyedik hányás közt a vécékagylót ölelve, és igyekszel magad szép csendben összeszedni, mert ilyenkor nem illik panaszkodni. Egy kismamának a várandóssága során viszont jó eséllyel számtalan, kevésbé csodás testi, lelki tünetet el kell elviselnie, ezekről pedig általában senki sem beszél szívesen. Pedig sokat segíthetne vele a sorstársain. Az Éva magazin írása.

Komoly sérülése után elég jól formába hozta magát Drake - minden egyes nap edz!

Sztárok
Azta! Keményen belevágott a fogadalmakba a zenész Drake, aki rég festett ennyire jól. Neki már nincs messze a nyári álomtest, az egyszer biztos!

6 kosztümös sorozat, amit imádni fogsz

Film
Kétségtelen, hogy a kosztümös sorozatok ismét fénykorukat érik. A történelem és a gyönyörű ruhák szerelmeseinek összegyűjtöttük a szerkesztőségünk által leginkább kedvelt hat sorozatot, amit biztosan Te is imádni fogsz. Az Éva magazin írása.

4 ok, amiért a Pilates és a futás nagyon, de nagyon jók együtt

Fitt
Elhatároztad, hogy 2021-ben nagyobb hangsúlyt fektetsz a keresztedzésekre, a core izmok erősítésére? Válaszd a Pilatest! a Runner's World magazin írása.

4+2 esküvői tortatrend, ami 2021-ben nagy sláger lesz

Szerelem
Lázasan közeledik a nagy nap időpontja? Akkor itt az idő, hogy belevesd magad az aktuális tortatrendek feltérképezésébe!

Megérkezett A pletykafészek-bébi! Megszületett a magyar származású filmcsillag első gyermeke

Sztárok
Blake Lively már három kicsivel van otthon, Leighton Meester is édesanya lett, most pedig A pletykafészek-csapat harmadik tagja életében kezdődött új fejezet egy kisbabával.

2021 szuperételeitől még nekünk is tátva maradt a szánk

Egészség
Runner's World írása: Mindig vannak felkapott, magas tápanyagtartalmú és számos jótékony hatással bíró fogások, amiket szuperételnek keresztelnek. Persze nem kötelező ezeket enni, sőt, de azért érdemes tudni róluk. 2021-ben a következők lehetnek nagyon népszerűek!

10 híres ember, aki nem luxusra, hanem adományozásra fordítja jelentős vagyonát

Sztárok
Éva Magazin írása: Számtalan híresség költi vagyonát jachtokra, ruhákra és ékszerekre, de egyre többen vannak, akik nem látják értelmét a luxusholmik halmozásának, inkább adományoznak és segítenek. Úgy gondolják, sokkal nagyobb szükségük van a természeti katasztrófák kárvallottjainak, az árván maradt vagy beteg gyerekeknek, a környezet-, klíma és állatvédő egyesületeknek a támogatásra, mint hogy vegyenek még egy luxusverdát vagy az ezredik Louis Vuitton táskát.

Ritka pillanat! Kásás Tamás közös fotót posztolt gyönyörű szerelmével

Sztárok
Kásás Tamás ritkán posztol magánéletéről, de most kivételt tett!