Cikkek a(z) vásár rovatból

Vásárolj az F&F Home Basic kollekciójából!

Promóciók
Dobd fel a hétköznapjaid!

Egy felejthetetlen hétvége Pöstyénben

Tipp
A Danubius Hotel meghívására a híres szlovák gyógyfürdőközpontba, Pöstyénbe utaztam, ahol ki is próbálhattam a híres termálvíz és kénes iszap jótékony hatását.

Fesztiválozz kedvezményesen a Multiponttal!

Promóciók
Hamarosan indul a fesztiválszezon, és ezzel kezdetét veszi az év egyik legjobb időszaka. Ha te is számolod vissza a napokat az első nagy buliig, van egy jó hírünk: a MOL-kutakon most kedvezményesen vásárolhatsz napijegyet és bérletet a nyári zenei fesztiválokra a multipontjaid felhasználásával!

„Segítség, a férjem a stylistom!”

Promóciók
Ebben az új műsorban olyan nőkkel találkozhatunk, akik ötezer dollárt kapnak, hogy tetőtől talpig megújuljanak, de van egy bökkenő: férjeik intézik a vásárlást... Te pedig akár 75000 Ft-ot is nyerhetsz!

Univerzális távirányító vásárlás?

Promóciók
Hogyanok és miértek!

Shoppingolj a repülőjegyért!

Promóciók
Ha a Wizz Air Hitelkártyával fizetsz, még jobban jársz: vásárlásaiddal pontokat gyűjtesz, amiket később repülőjegyre válthatsz.

Vegyél ŠKODA Octavia-t 315 forintért!

Promóciók
A Das WeltAuto országos roadshow-n mutatja be a hihetetlen áron megvásárolható Škoda Octavia-t.

JOY KUPONODAT AZ EURONICS ÜZLETEKBEN IS BEVÁLTHATOD!

Promóciók
Az Euronics üzletekben számtalan termék közül választhatsz, de most a legnagyobb márkák szépségápolási és kisháztartási termékeit Joy kuponoddal 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Magyar bloggerek tippjei a 2014-es tavaszi JOY Napokra #01

Divat
Megkértük a kedvenc magyar divatbloggereinket, hogy segítsenek neked és adjanak tippeket, hogy hol, mit érdemes olcsóbban vásárolni a május 9-10-11-én megrendezésre kerülő JOY Napok alatt. Íme Kovrig Dóra, a Plus Size Advice bloggerének tippjei.

XXVI. Terrarisztika Budapest Börze szakkiállítás és vásár

Promóciók
Idén kilencedik éve, 26. alkalommal rendezik meg az ország első és egyben egyik legsikeresebb terrarisztikai börzéjét a SYMA rendezvényközpontban 2014. április 13-án, vasárnap 10:00-16:00-ig.

P&G termékek vásárlásával a jövő olimpiai bajnokaiért

Promóciók
A Procter & Gamble kezdeményezése révén országosan 5 hazai jégkorong-utánpótlás csapat részesül összesen 8 millió forintos támogatásban, melyet új sportszerek vásárlására és sportolási lehetőségeik fejlesztésre fordítanak a klubok.

Jégreszállás a Műjégen!

Promóciók
2014. február 15-én, szombaton a MasterCard kedvezményes, 300 Ft-os jegyekkel vár a Városligeti Műjégpálya 17:00 és 21:00 óra között, ha belépőjegyedet MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass kártyával vásárolod.

Most 33% kedvezmény minden JOY olvasónak!

Promóciók
Szerezd be a JOY márciusi számát és a mellé csomagolt ajándék JOY Shopping Card-ot, amellyel minden magyarországi Müllerben 33% kedvezménnyel vásárolhattok L'Oréal Paris termékeket.

Megjelent a JOY 2014-es márciusi száma!

Promóciók
Keresd az újságosoknál a márciusi JOY-t ajándék Shopping Carddal! A kártyával 33% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden L'Oréal Paris terméket a Müller üzleteiben!

Játékos ajándék karácsonyra

Promóciók
Vásárolj Xbox 360-as gépcsomagot!

Adventi programajánló - Ötletek Ezüstvasárnapra

Tipp
Íme néhány tipp, mivel töltheted a vasárnapot! Jótékonykodás, kutyusok, vásárlás, forralt bor és várakozás a karácsonyra!

Winterfit hétvége a Fit&Run üzletben!

Promóciók
Kérj tanácsot! Tesztelj futócipőt! Vásárolj kedvezménnyel! Készülj a télre egészségesen!

A karácsonyi bevásárláskor is használja bankkártyáját!

Promóciók
Manapság különösen érdemes átgondolnunk, hogy hol és mire a legpraktikusabb használni bankkártyánkat.

Karácsonyi vásár a Katonában

Promóciók
Idén is megrendezzük hagyományos karácsonyi vásárunkat: december 13-15. között a kedvezményes jegyek mellett péntektől vasárnapig izgalmas programokkal, koncertekkel, különleges ajándékötletekkel várjuk az érdeklődőket a Katonában.

Deichmann mobil alkalmazás

Promóciók
Fedezd fel a Deichmann alkalmazás segítségével a lenyűgöző cipődivatot és élvezd a női, férfi, gyerek és sportcipők cipővásárlással járó előnyeit az Android vagy iOS készülékeden.

1 éves a Pixibox!

Promóciók
Biztosan találkoztál már azzal a problémával, hogy a méregdrágán vásárolt vadiúj kenceficéd nem vált be. Hiába hagyták az üzletben, hogy ide-oda kenve kipróbáld, bár ott jónak tűnt (és kellemetlen is lett volna otthagyni ennyi győzködés után), hazaérve mégis megbántad, vagy néhány napos használatot követően csalódnod kellett. Mostanra világszerte nagy sikernek örvendenek és gombamód szaporodnak külföldön a beauty box szolgáltatók, így itthon sem lehettünk meg egy ilyen kis csodadoboz-küldő cég nélkül, ami nem más, mint a PIXIBOX.

Így készülünk mi a JOY Napokra #8 - Csillag Szilvia, a JOY divatszerkesztője

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Most divatszerkesztőnk, Csillag Szilvia mutatja be 5 kedvenc kuponját.

Így készülünk mi a JOY Napokra #7 - Kosina Anett, a JOY képszerkesztője

Tipp
Nem csak Ti, mi is nagyon várjuk már a JOY Napokat, ami november 8-9-10-én lesz. Már ki is néztük, hogy hol fogunk és mit vásárolni és milyen szuper kedvezménnyel. Cikksorozatunkban mindannyian el is áruljuk, hogy nekünk melyik a három kedvenc kuponunk, amit idén ősszel tuti felhasználunk. Ezúttal képszerkesztőnk, Kosina Anett árulta el, melyikek az ő kedvenc kuponjai.

Jön! Jön! Jön!!!! JOY Napok - 2013. november 8-9-10.

JoyTV

Eglo Led lámpák a jövő generációja!

Promóciók
Ismerd meg az Eglo Led legújabb lámpáit és nyerj 25.000 Ft-os vásárlási utalványt!