Cikkek a(z) mia rovatból

Meghökkentő oka van annak, miért törölte le Kylie Jenner a kislányáról készült fényképeket

Sztárok
Tegnap derült ki, hogy Kylie Jenner a kis Stormi összes fotóját letörölte közösségi oldalairól, de akkor még nem indokolta meg, mi állt a háttérben. Most viszont kiderül, milyen megdöbbentő dolog miatt kényszerült erre.

A Vámpírnaplók főszereplője eszméletlenül izgalmas sorozatban tér vissza

Sztárok
Mióta véget ért a Vámpírnaplók, Paul Wesleyt nem láthattuk új szerepekben. A színész most viszont visszatér a sorozatok világába, ráadásul egy pszichológiai thrillerben!

Legjobb filmek 2018 nyarán: ezek miatt biztosan elmegyünk a moziba

Életmód
A legjobb filmek 2018 nyarán sem hagynak cserben, azt garantáljuk! Ha az idei divat, a strand vagy a forró éjszakák, nem lennének elég nyomós érvek arra, hogy már alig várd a nyarat, akkor íme szerkesztőségünk filmajánlója.

Blake Lively megpróbált trollkodni férjével, de Ryan Reynolds visszaszólt

Sztárok
Blake Lively és Ryan Reynolds folyton viccelődnek egymással, a rajongók emiatt is imádják a sztárpárt. Most ismét a posztjukon nevet az internet népe.

Az ok, amiért sose használj lejárt szavatosságú naptejet

Egészség
Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy nem csak az élelmiszerek, hanem a szépségápolási, egészségügyi termékek szavatossága is lejárhat. Ez alól pedig a naptej sem kivétel!

ByeAlex teljesen meghatódott azon, amit szerelme tett

Sztárok
Nem gyakran látni, hogy ByeAlex ellágyul, vagy meghatódik, de barátnője miatt még egy érzelmes képet is kiposztolt az énekes.

Újabb mitikus lény hódít az instán: megérkezett a sellő kaja

Életmód
Amiért egy ideje teljesen megőrül az internet népe, azok a mitikus teremtmények által inspirált étkek. Jelentjük, az unikornisok mellett a sellő kaják is hódítanak!

Kutyatartó vagy? Ezek a jogszabályok vonatkoznak rád

Kutyadolog
A felelős kutyatartásról sok szó esett már nálunk. Amióta az állatvédelemmel és mentéssel foglalkozó szervezetek mellett a NÉBIH is zászlajára tűzte célként és üzenetként a kutyatulajdonosok széleskörű oktatását, azóta még több gazdihoz eljutnak a felelős kutyatartáshoz tartozó minimumok, elvárások, feladatok és kötelezettségek.

Megán hercegné?! Miért fordítjuk le egyáltalán a királyok és hercegnők nevét?

Sztárok
Egyre több helyen látjuk a magyar sajtóban, hogy Meghan Markle színésznőt, aki nemrég hozzáment Harry herceghez, Megán hercegnének nevezik. De miért fordítják le egyáltalán az uralkodóházak tagjainak keresztnevét (igen, tudjuk, vezetéknevük sokszor nincs is)?

Mióta vártunk erre! Megérkezett Bradley Cooper és Lady Gaga közös filmjének első előzetese!

Sztárok
Már most biztosak vagyunk abban, hogy szuper páros lesz a mozivásznon Bradley Cooper és Lady Gaga. Közös filmjüket, az A Star is born-t nagy várakozás előzte meg, most pedig végre láthatjuk az első előzetest!

Több, mint egy "buta csajos sorozat"! 7+1 dolog, amit a Szex és New York adott a világnak (igen, a férfiaknak is)

Életmód
20 éve annak, hogy elindult a Szex és New York. Az azóta kultikussá váló sorozat a mai napig beszédtéma női, és biztosak vagyunk abban, hogy férfi körökben is, de vajon miért?

Nyári bakancslistám: 14 dolog, amit idén tényleg kipipálok

Önismeret
Soha életemben nem készítettem még „bakancslistát”. Most elmesélem, miért éreztem mégis szükségét, hogy értelmes tartalommal töltsem meg az idei nyarat, és miket tervezek egészen pontosan. Az evamagazin.hu összeállítása.

Ördög Nóra nehezen viselte, hogy beszóltak neki

Sztárok
Ördög Nóra elmesélte, milyen ruhadarabja miatt szóltak be neki a közösségi oldali profilján a követői. Szerinted jól állt neki vagy inkább igazuk volt a kommentelőknek?

3 ok, amiért érdemes intim szőrt növeszteni

Szex
Ha azt gondolod, nem divatos egyáltalán az intim szőr, a cikket elolvasva át fogod gondolni mégegyszer, ugyanis abszolút léteznek mellette szóló érvek.

5 önálló kutyafajta azoknak, akik sokat dolgoznak, de nagyon szeretnének egy kutyust

Életmód
Sokan vannak abban a helyzetben, hogy bár nagyon szeretnének egy kutyát, a munkaidejük miatt mégsem merik bevállalni. Pedig akad pár fajta, amelyik jól feltalálja magát otthon, míg a gazdi nincs vele!

Az ok, amiért a tojássárgája néha sötétebb színű, máskor pedig világos sárga

Életmód
Észrevetted már, hogy a tojássárgája néha világos sárga, máskor pedig sötétebb narancsos színe van? Nem azon múlik, hogy a tojások ugyanarról a helyről érkeztek-e; hanem valami egészen mástól függ!

Will Smith fia 15 évesen elköltözött otthonról, most végre elmondta, miért

Sztárok
Will Smith imádja gyerekeit, ám ők az utóbbi időben többször is meséltek arról, milyen nehéz volt a reflektorfényben felnőni. Most az is kiderült, miért akart 15 évesen Jaden elköltözni otthonról.

Neked feltűnt? Ez volt a szívszorító oka, hogy Diana hercegné nem viselt Chanelt

Divat
Diana hercegné korának legalább akkor stílusikonja volt, mint most Katalin vagy Megán hercegné. A szívek királynőjének kegyeiért sorba álltak a tervezők, ám ő egy divatházzal nem volt hajlandó szóba állni - de miért is?

HIALURONSAVVAL A FIATALOS BŐRÉRT VÁLASZD A FÁJDALOMMENTES MEGOLDÁST!

Promóciók
Sokszor aggódunk amiatt, hogy milyen megoldásokat alkalmazzunk a kialakuló ráncok csökkentésére,és bár a hialuronsavas injekciós kúrák bizonyára eredményesek lehetnek, mindenképp érdemes kipróbálnunk a Diadermine Super Filler termékek által nyújtott fájdalommentes megoldást is.

Will Smith elárulta, melyik helyet imádja Budapesten

Sztárok
Meglepő dolgot tett Budapesten az épp itt forgató Will Smith, most azonban kiderült, miért tette, és az is, hogy melyik a kedvenc helye a városban.

2018 legcsodásabb időszaka következik: szerelmi horoszkóp júniusra

Önismeret
Végre, most már tényleg itt a nyár - jöhet az évszak első szerelmi horoszkópja! És nem csak a jó idő miatt izgalmas ez az időszak: három, hihetetlenül kedvező bolygóháromszög most nagyon pozitívan hat majd az érzelmeinkre, a szeretetre és a családra. Próbálj minél több időt víz mellett tölteni, és nézd meg, mit tartogatnak neked a csillagok júniusra!

Ilyen sok betegségre lehet gyógyír az alkáli-hidrogénkarbonátos víz

Egészség
Itt az oka, hogy miért érdemes fiatalon is gyógyfürdőbe járni

Ez az oka annak, hogy Eugénia hercegnő fent lehet Instagramon, míg Meghan Markle nem

Sztárok
Mióta Harry herceggel összeházasodtak, Meghan Markle élete még nagyobb fordulatot vett, mint korábban bármikor. Rengeteg szabályt kell betartania, melyek közül az egyik, hogy nem lehet fent egyik közösségi oldalon sem a hercegné.

Bulis nyaralás a csajokkal? Eláruljuk, miért Barcelona a tökéletes választás

Életmód
Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, nyáron érdemes pár napot a barátnős nyaralásnak is szentelni! Ha pedig szeretnétek fergeteges emlékeket gyűjteni, tudjuk is, melyik városba érdemes elutaznotok.

4 tipp, hogy legyőzd a döntésképtelenséget

Önismeret
Ha valamit nem tudsz eldönteni, az is egy döntés, amivel azt sugallod, hogy nem követed a saját akaratodat, szükségleteidet. Ha gyakran kerülsz nehéz helyzetbe amiatt, mert nem tudsz meghozni egy adott döntést, akkor nagy eséllyel tartasz attól, hogy valaki nem fogadja majd el a válaszodat, vagy rossz végkifejlete lesz a választásodnak.