Cikkek a(z) shopping rovatból

Gyere velünk shoppingolni, 20% kedvezmény a GAP-ben!

Promóciók
Várunk téged a JOY és a GAP közös summer shopping rendezvényére, június 4-én 18-21 óra között a GAP Westend és GAP Árkád Budapest üzletekbe! Ne hagyd ki! Csak a júniusi JOY-t kell beszerezned hozzá!

Tuti tippek, amitől fantasztikus lesz egy esküvő

Márk Világa
Már javában zajlik az esküvői szezon nálunk is – egy menyasszonyi ruhapróba itt, egy örömanya shopping ott – úgyhogy lassan alig van időm a blog írásra… De azért nem kell aggódni, rátok mindig szakítok időt!! ;)

Így egészséges magas sarkút viselni

Divat
Bár csodálatosak a magas sarkú cipellők, és gyönyörű lábakat varázsolnak bárkinek egy pillanat alatt, nem egészséges a folyamatos viselésük. De most eláruljuk, hogyan hord a tűsarkúdat, hogy közben ne okozz károkat magadnak.

10 jel, hogy ruha gyűjtögető vagy

Divat
Imádsz vásárolni, és nem tudsz megálljt parancsolni magadnak? Ráadásul már semmi helyed nincs a sok ruhától? Akkor ez a cikk rólad szól!

10 probléma, a jó ízléssel megáldottak érthetnek

Divat
Követed a divatot, jó szemed van a legszebb, legkülönlegesebb darabok kiválasztásához? Ez az adottság viszont néhány problémával is jár, persze nem kell mindet teljesen komolyan venni...Magadra ismersz?

10 idézet olyan nőkről, akik NAGYON szeretnek shoppingolni

Divat
Klasszikus idézetek a vásárlás gyönyöreiről. Magadra ismersz?

10 dolog, amit csak egy cipőmániás ért igazán

Divat
Ezerszer megkaptad már a párodtól, hogy állandóan újabb és újabb cipőhegyeket vásárolsz, mégis folyton ugyanazokban a jól bevált darabokban jársz? Ha legnagyobb erőfeszítéseid mellett sem tudsz ellenállni a fashion streetek kirakataiban felsorakozó, tuti lábfeltörős, kényelmetlen sétákat sejtető, de csodaszép lábbeliknek, cikkünkben biztosan magadra ismersz majd!

9 divatos hazugság - magadra ismersz?

Divat
“Nincs mit felvennem!” “Egy rongyom sincs!” Ismerős? További divatos (és persze bocsánatos) hazugságokat gyűjtött össze az InStyle – olvass tovább és nevess egy jót!

Alapfilmek boltkórosoknak

Tipp
Szenvedélyed a vásárlás, nem tudsz betelni a szép ruhákkal? Akkor ezek a filmek neked valók, rólad szólnak! Nézd meg, melyik vásárlós film illik rád!

Leszámolunk a tavaszi fáradtsággal! – Tuti smoothie receptek

Márk Világa
Na, drágáim, ma kifosztjuk a hűtőt és a gyümölcsös tálakat, hogy egy kis extra energiához jussunk munka, edzés, vagy épp shopping előtt – utóbbihoz is kell a muníció, én már csak tudom! :) Ezért két tavaszi smoothie recepttel is készültem nektek, amiket egyszerűen el tudtok készíteni, és nem kell nagybevásárlást csinálni előttük! ;)

Így vehetsz pénzért boldogságot

Tipp
Blair Waldorf megmondta, hogy ha valaki szerint nem lehet pénzért boldogságot venni, az nem tudja, hol kell shoppingolni. De a csini ruhákon túl is van pár dolog, amivel örömtelibbé teheted az életedet a fizetésedből.

Pasi divat a fókuszban!

Márk Világa
Hogy nehogy szó érje a ház elejét, hogy mindig csak a csajoknak adok tippeket, ma fordított napot tartunk! Füleljetek, shopping királyfik, mert nagyon szuper kis tippeket hozok nektek tavaszra – a királylányok pedig osszák meg bátran a cikket életük párjával, hogy tudják, miben lesznek igazán stílusosak! ;)

Újabb meglepetés: Shopping bag is jár a márciusi JOY-hoz

Promóciók
Ha a 33%-os L'Oréal kedvezmény kupon, a Haribo gumicukor, és a sok szuper cikk nem lenne elég indok, hogy megvedd a márciusi lapszámunkat, most emeljük a tétet: JOY shopping bag ajándékba, ha most vásárolsz JOY magazint!

KABÁT, SAPKA, SZEMÜVEG - ÍGY LESZ TRENDI A SÍELÉS IDÉN!

Márk Világa
Nem vagyok egy nagy sportember, Lányok, talán már ismertek ennyire… Általában nagyobb élvezetet jelent a műtárgyvadászat és a shoppingolás (amik egyébként nem állnak ANNYIRA messze a sportolástól), de néhanap még én is felcsatolom a sílécet!

Szerintetek tudnak a pasik nőknek ruhát venni? Most kiderül!

Márk Világa
Na, kis shopping királynőim, ki várja a legjobban az új műsoromat?? Nem véletlen ám, hogy ezt kérdezem!

Leárazás-hadművelet 5 lépésben

Márk Világa
A nagy leárazásokon vásárolni agyrém, teljesen mindegy, hogy felkészültél-e rá lélekben – ezt idén én is első kézből tapasztaltam a Style Republic-ban. És ahhoz még Murphy sem kell, hogy tudd, nagy valószínűséggel mindenki más is arra a napra időzíti a vásárlást, amikorra te... De ha nem vagy holmi anyámasszony katonája, felveszed a kesztyűt – meg a sapkát, és a sálat is! – és nekivágsz a kalandnak!

Boxing Day Sales, avagy box az olcsóbb ruhákért?

Márk Világa
Kezdjük azzal, mi is az a Boxing Day? Az angol nyelvterületeken hagyományos napnak az eredete, amely egyébként december 26-át takarja, még a régi időkre nyúlik vissza: ezen a napon a szolgálók kimenőt kaptak és egy dobozban (box) egy ajándékot a családtól, amelynél szolgáltak. De egy shopping fanatikus naptárjában más miatt lesz pirosbetűs ünnep ez a nap!

Jennifer Lawrence smink nélkül shoppingolt

Sztárok
Az éhezők viadala sztárja smink nélkül indult neki a karácsonyi nagy bevásárlásnak, megmutatjuk, milyen a maga természetes szépségében!

12 jel, hogy boltkóros vagy

Tipp
A karácsony előtti időszak igazi kihívást jelent a shopping mániásoknak. Veszélyes terepre kell tévedniük az ajándékok beszerzéséhez, és ilyenkor ki tudna ellenállni pár új cuccnak a válogatás közben. Te is boltkóros vagy? Kiderül!

Heti Top 3: Kedvenc téli lélekmelegítőim

Márk Világa
A forralt bor alapszükséglet, amint beköszönt az igazán csípős idő, de vannak azért más szuper kortyolgatni valók is, ha kicsit átmelegednétek a shopping körút vagy egy hosszabb BKV-zás után…

13 probléma, amivel a nagymellűek vásárlás közben találkoznak

Divat
Ha mi nők imádunk valamit, az a vásárlás. Azonban nem mindannyiunk számára öröm ez a tevékenység. A nagymellűek - a nagyon nagy mellűek!! - számára például kész horror sztori néhány új ruhadarab beszerzése. Összegyűjtöttük, hogy miért!

Gyere el a NEW YORKER Shopping Day-re, és hozd magaddal a Joy legfrissebb számát!

Promóciók
Hatalmas kedvezmények az új kollekció darabjaira!

Ilyen volt a JOY Szentivánéj Shopping Night!

JoyTV

JOY Szentivánéj Shopping Night

Promóciók
JOY Szentivánéj Shopping Night a Hungária pezsgő támogatásával június 21-én 18:00-21.00 óra között, amelyen felhasználhatod a júliusi JOY-ban található kuponokkal!

Shoppingolj a repülőjegyért!

Promóciók
Ha a Wizz Air Hitelkártyával fizetsz, még jobban jársz: vásárlásaiddal pontokat gyűjtesz, amiket később repülőjegyre válthatsz.