Cikkek a(z) hát rovatból

Szuper programtippek az első esős, őszi hétvégére

Tipp
Megérkezett az igazi őszi, borongós idő, így hát mi gyorsan összeszedtük nektek, hogy ezen a hétvégén mik azok a programok, amelyeket a zuhogó eső ellenére is nyugodt szívvel ajánlunk!

Bar Refaeli férjhez ment

Sztárok
Leonardo DiCaprio gyönyörű exe és kedvese Izraelben mondták ki a boldogító igent! Mutatjuk a ruhát!

Kedvenc magyar tervezőink #7 - Sármán Nóra

Divat
Gondoltad volna, hogy akár annyi pénzből, amennyiből bérelsz egy ruhát, egy tervezői esküvői ruha boldog tulajdonosa lehetsz?

Blake Lively pelustáskát tervezett, amit lányáról nevezett el

Divat
A Gossip Girl egykori Serenája jó és stílusos anyuka módjára fogta magát, és ha már nem talált neki tetsző pelustáskát, hát tervezett egyet.

Hátborzongató! Eltűnt Tom Cruise édesanyja

Sztárok
Megdöbbentő történetről számolt be az egyik amerikai hírlap. Tom Cruise édesanyja, Mary Lee South áprilisban eltűnt, és azóta sem látta senki.

Az esküvői ruha kiválasztásának 7 szakasza

Tipp
Kedves jelenlegi és jövőbeli menyasszonyok, a nagy napra kiválasztani a tökéletes ruhát nem egyszerű dolog, muszáj lélekben felkészülni!

Imádjátok a mediterrán konyhát? Ezekkel varázsolni fogtok!

Márk Világa
Drágáim, ha valaki IMÁDJA a mediterrán ízeket, az én vagyok - még a Lakatos Műhelybe is készült egy narancsos grillkolbász. Szóval biztosra vehetitek, hogy ezeket nálam mindig megtalálni a konyhában, hogy ha egy kis déli ízvilágra vágyik a szívem, pillanatok alatt elővarázsolhassam! ;)

Nyárvégi szépségsegély – Trükkök, amiket MUSZÁJ ismernetek!

Márk Világa
Hát, ha hiszitek, ha nem, Lányok, ez a nyár teljesen kikészítette a bőrömet!! Egyik reggel mentem ki a teraszra és elkaptam a tükörképem az ablakban – tudjátok, hogy megy ez ;) – és rájöttem, hogy sürgősen kell valamit csinálnom, mert a rengeteg ereszdelahajamtól meg Szigeteléstől, meg napon sütkérezéstől teljesen kiszáradt a bőröm!!

Csizma vagy saru – fesztiválos cipődilemmák megoldva!

Márk Világa
Tudom, tudom, már mindjárt vége a nyárnak, hova jövök a fesztiválos tippjeimmel, ugye… De hát a Sziget még csak most ment le, én is minden nap kint voltam – és még lesz egy pár alkalom bevetni a tippjeimet, ha máskor nem, jövőre mindenképp! ;)

Mikor a legjobb szexelni? Tested belső órájának titkai

Tipp
Minden az időzítésen múlik! Tested cirkadián ritmusa – tehát a hormonjaid, a hőmérsékleted és a vérnyomásod ingadozása, illetve a hangulatod és az energiaszinted együttesen – meghatározza, melyik tevékenység mikor a legegészségesebb a számodra.

Ettől lett Kylie Jenner hátsója hirtelen ilyen kerek

Sztárok
Figyelj, ha te is domborúbb idomokat szeretnél, mert lehetséges!

A hozzád illő fesztivál ital, a zenei ízlésed szerint

Tipp
Két nap van még hátra a Sziget fesztiválból, te melyik koncertet szeretnéd meghallgatni? Ezeket az italokat ajánljuk hozzá!

A leggyakoribb naptejhasználati bakik

Tipp
„De hát én kentem!” – méltatlankodhatsz utánuk leégve.

Kiderült, miért válnak Gwen Stefaniék

Sztárok
Jennifer Garner és Ben Affleck után Gwen Stefani és Gavin Rossdale is bejelentette a válását. Ráadásul náluk is ugyanaz állhat a háttérben…

Punkos trend: Szemöldök karikák

Szépség
"Punks not dead." - Hát, tényleg nem, a divatőrület szerint ugyanis az egész szemöldöködet ékszerekkel kell díszítened.

Buliba és munkába is tökéletes: a félvállas frizura

Szépség
Egyszerű, mégis különleges hatást ad, ha az egyik oldalon előre- a másikon pedig hátradobod a hajad. A sztárok is szívesen viselik így a tincseiket, inspirálódj tőlük!

Folyton éhes vagy? Ez lehet az oka!

Tipp
Ha a zsíros falatokat szereted, és inkább élvezetből eszel, esélyes, hogy nem egyszerű torkosság áll a háttérben.

A #FollowMeTo pár nászutas képei lenyűgözőek

Tipp
Murad Osmann fotós feleségének a háta híresebb, mint bárkié. Nem is csodáljuk, ha ilyen lélegzetelállító képeket készít róla!

4 bizarr ok, ami miatt akkor is hízol, ha odafigyelsz az étkezésre és sportolásra

Fitt
Bizony, vannak olyan tényezők, amelyek akkor is előidézhetnek hízást nálad, ha sokat futsz és sportolsz, meg persze az egészséges étkezésre is odafigyelsz. Testvérlapunk, a Runner's World cikkéből kiderül, pontosan mi áll a háttérben!

4 dolog, amiért könnyen tele leszel kék foltokkal

Egészség
Te is jártál már úgy, hogy nem emlékeztél, arra, mi a fenétől lett kék-zöld foltos a combod vagy a karod? A könnyű sebesülésnek több oka is lehet, nem feltétlenül a dohányzóasztal sarkára kell gondolni. Testvérlapunk, a Men's Health cikkéből kiderül, mi áll a háttérben.

Kánikula túlélési kézikönyv amatőr BKV felhasználóknak

Tipp
Elérkezett az évnek az az időszaka, amikor még a légkondicionált kilences buszon is mozdulatlanul ülve próbálok túlélni, nehogy véletlenül a hátamon vagy a mellközömben csorgó izzadság hozzáérjen a ruhámhoz, mert annál borzasztóbb érzés a világon nincs. A kánikulában nem is az a legkellemetlenebb, hogy izzadunk, mint a ló, hanem hogy olyanok is ugyanezt teszik a tömegközlekedési eszközökön, akik nálunk jóval kevesebbet – vagy kevésbé hatékonyan? – tisztálkodnak.

NESTEA Bodza-szőlő: Kapcsolj ki a hétköznapokban is!

Promóciók
Hunyd le a szemed, dőlj hátra és élvezd a NESTEA új jegesteáját!

Hollywood legdögösebb testőrei

Sztárok
Kinek jutna eszébe egy sztárról készült képen nem a hírességet, hanem a hátteret vizslatni? Nos, nekünk mindenképp, ugyanis Hollywoodban nemcsak a hírességek, hanem a testőreik is úgy néznek ki, mintha legalábbis egy modell casting során találtak volna rájuk.

Mire gondolnak a nők szex közben?

Szerelem
Sajnos megvan a hátránya, hogy a nők egyszerre több dolgot is tudnak csinálni. Például szex közben arra gondolni, hogy mi legyen a másnapi ebéd. Íme még néhány gondolat, ami át szokott suhanni az agyunkon szerelmeskedés közben.

Padma Patil bombanő lett - Nézd, mit hagytál ki, Ron!

Sztárok
Emlékszel még Parvati és Padma Patilra, akiket Harry és Ron elvitt a bálba, aztán Ron nem akart táncolni szegény Padmával? Hát az biztos, hogy a vörös varázslótanonc most már bánná a döntését...