Cikkek a(z) tej rovatból

Igor tippjei: 4 tuti szett a forró nyári napokra!

Divat
Egy óceánnyi víz sem elég a szomjúságunk kielégítésre ilyen forró napokon! Nincs kedvünk kimozdulni otthonról, pedig ott sem jó! Ilyen esetekre állítottunk össze nektek néhány szettet, amik a lehető legkevesebb anyaggal takarják el a bőrünket - amit természetesen 20 perccel indulás előtt már bekentünk naptejjel, mert addigra kezd hatni! Jah és ne felejtsétek, hogy a leárazások már csomó helyen elkezdődtek, így most jó áron szerezhettek be olyan alapdarabokat, amiket éveken keresztül hordhattok!

Arany Oroszlán díjat nyert a Mona Hungary

Promóciók
Megtisztelő díjat vehetett át május végén a minőségi Montice tejtermékeket forgalmazó Mona Hungary. Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért által először odaítélt Arany Oroszlán Díjat azon kiemelt partnerek vehették át, akik a legtöbbet, legkitartóbban tették a Budapesti Állat- és Növénykertért, ezzel is honorálva a több éves kiváló együttműködést. A díjat ez évben elsőként a Mona Hungary és egy magánszemély vehette át.

A vaj sokáig a jólét szimbólumának számított

Promóciók
Talán Ön sem tudja, hogy a vaj az egyik legrégebb óta ismert tejtermék. A Biblia elbeszélése szerint Ábrahám a három férfi megvendégelésekor vajat is felszolgált; ugyanígy szerepel a vaj Dávid történetében is. A vajfogyasztás sokáig a jólét szimbólumának számított. (Forrás: Wikipédia)

Pro-X joghurt család

Promóciók
A Mona Hungary eddig is sikeres joghurtitalának a Pro-X-nek nemcsak a neve változott, hanem számos termék innovációt is végrehajtott, így mostantól Good Milk-ként ismerhetjük fel. A probiotikus joghurtcsalád tejalapanyag összetevői génmanipuláció-mentesek.

Good Milk: Igazán tej!

Promóciók
Joghurt termékcsalád kicsiknek és nagyoknak

Good Milk: Igazán tej!

Promóciók
A Good Milk kihozza belőled a legjobbat.

Tejre fel! Tuti tejes receptek a szépségért!

Szépség
A hideg, téli időjárásban is szeretnéd fokozni bôröd szépségét? Tejre fel! Ez a természetes szépítőszer amellett, hogy egészséges, még fényessé teszi a hajad és egészségessé varázsolja a körmeidet is.

Fürödj tejben, vajban! Íme a legjobb mézes, tejes kezelések

Szépség
Kleopátra naponta tejfürdőbe merítkezett, Nefertete testére mézpakolást használt, Sissi pedig e kettő keverékére esküdött. Itt az idő, hogy te is felfedezd a méz és a tej jótékony hatásait és elmerülj a nektár habjaiban.

5 kávémániás sztár - Te hogy szereted?

Sztárok
Lehet feketén, habosan, édesen, tejesen, csokisan, fahéjasan, vaníliásan, melegen, jegesen, sokat és keveset. Igen, ez a kávé, melyet a hírességek is előszeretettel fogyasztanak minden formájában.

Szavazz! Melyik sztáron áll jobban ugyanaz a ruha?

Divat
Újabb ruha, csak most másik két sztáron. Viszont mindkettejükön ugyanaz. No, de kin áll jobban?

Forró és jeges vaníliás kávé karamell ízű tejhabbal

Tipp
Készítsd el a Nespresso hűsítő kompozícióját a baráti összejövetelek fénypontjaként.

A szőkék kora leáldozott? Eljött a barnák ideje!

Sztárok
Néhány éve még a pasik első számú ideáljai a szőkék voltak. Ez viszont mostanra változott, úgy tűnik, a szőkék helyett egyre inkább a barna hajú lányok kerültek a ranglista tetejére.

Édes zselé tejszínhabbal és keksszel

Tipp
Háláld meg ezzel a nagyon különleges és szemet gyönyörködtető édességgel csodaszép karácsonyi ajándékaid.

Nagy éves szerelmi horoszkóp 2010 - Bak

Astro
Kihívások várnak. Feje tetejére állítod a világot.

Jacko mégsem a csőd szélén?

Sztárok
A világsztárnak még van mit a tejbe aprítania.

Ünnepi hangulat

Tipp
Morafcsik Peti sztármixer nem javasolja, hogy tej helyett ezt a koktélt készíts ki a Télapónak. Neked és barátnőidnek viszont biztos ízleni fog!

Manna Euthentic Lounge

Tipp
A budai éttermek rengetegéből szó szerint kiemelkedik az Alagút tetején kialakított Manna Euthentic Lounge.