Cikkek a(z) kicsi rovatból

Hátborzongató Halloween-tracklist

Tipp
Ha nem érted ezt az ünnepet, vagy csak szeretnél egy kicsit Halloweeni hangulatba kerülni, összeállítottunk neked egy félelmetes zenelistát!

A legviccesebb gyerekjelmezek Halloweenra

Tipp
Ezek közül a gyerekek közül valószínűleg néhányan még túl kicsik ahhoz, hogy tudják mit is jelent a jelmezük… De az biztos, hogy nagyon cukik ezekben a különleges és ötletes kosztümökben!

Egy kis melltartó történelem

Márk Világa
Biztosan ti is gondolkodtatok már azon, vajon mióta is létezik a melltartó. Na jó, lehet, hogy EDDIG nem gondoltatok rá, de nincs mese, elárulom! ;) Mert hát ki ne szeretne egy kicsit többet tudni erről a csodáról, ami önbizalmat ad és alakot formál?! Azt nem mondom, hogy minden nap minden percében hordjátok, mert kell azért a szabad mozgás, de ha már viselitek, szeressétek és ismerjétek a történetét - elárulom, hogyan is lett ilyen ezerarcú, amilyennek ma ismerjük! ;)

Backstage-titkok a legnagyobb budapesti divateseményről

Márk Világa
Rettentő izgalmas héten vagyunk túl, én és a Style Institute by Lakatos Márk diákjai, annyit elárulok. A lányok éjt nappallá téve dolgoztak velem és még sok-sok emberrel együtt azért, hogy minden szuperül menjen a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe divateseményen. Az MBFWCE (nagyon egyszerűen megjegyezhető betűkombináció! ;)) célja, hogy lehetőséget nyújtson a közép-európai régió legtehetségesebb tervezőinek, hogy bemutathassák kollekcióikat és persze, hogy felkeltsék a nemzetközi szakemberek figyelmét. És hogy megismerkedjetek egy kicsit a kifutón túli világgal, meginterjúvoltam nektek a Style Institute diákjait, hogy látták a dolgot belülről.

10 vicces hazugság, amit szülők mondtak a gyerekeiknek

Tipp
Amikor kicsi voltál, téged is ijesztgettek ilyen fantasztikus dolgokkal a szüleid?

„A férjem azt hitte, hogy a postán fogok dolgozni!” – interjú Michal Negrin divat- és ékszertervezővel

Divat
Hat üzlete van Budapesten, ahol minden kézzel készült: az ékszertartótól kezdve a csillárig. A legújabb Váci utcai bolt október 15-i megnyitójára személyesen is eljött Izraelből, hogy földig érő mesés ruhában vágja át a vörös szalagot az ajtó előtt. Sőt, arra is jutott ideje, hogy egy kicsit beszélgessünk!

Őszi vakáció az örök nyár birodalmában

Promóciók
Az őszi szünet akkor igazán jó, ha gyermekünk arcán ragyog a mosoly és mi szülők is megpihenhetünk egy kicsit. Szerencsére nem kell messzire utaznunk, hogy egy egész élménybirodalommal kényeztessük családunk minden tagját.

Így néznek ki a legmenőbb modellek smink nélkül!

Divat
A kifutók csillogó világa után, a smink nélküli hétköznapokon végre a modellek is lazíthatnak egy kicsit. Nézd meg, mennyire máshogy néznek ki a divatvilág sztárjai otthon, makeup-mentes övezetben!

9 vicces és/vagy kínos tény Pippa Middletonról

Sztárok
Az nem elég vicces, hogy Katalin hercegné kicsi hugicája, ugye!?

A pasis cipők nagy pillanata – Így hordjuk idén ősszel!

Márk Világa
Ha valamikor, hát a hűvösebb időben itt az ideje, hogy az ember lánya kényelmesebb, lazább cipők után kutasson, igaz? ;) Nem is szaporítom a szót, Csajok, körülnéztem a piacon, hogyan érdemes a szetteket úgy párosítani ezekkel a sikkes kis lapos talpú, kicsit pasis és nagyon lábujjkényeztető darabokkal, hogy trendik legyetek, és mégis magabiztosak!

Zseniális: Pasik figurázzák ki a nők Instagram fotóit

Szerelem
Ezeket a képeket elnézve talán kicsit tényleg túl sok néha, amit a képmegosztó oldalon csinálunk...

A popkirálynő új turnéjának kulisszatitkai

Márk Világa
Ma egy kicsit más szemszögből fogjuk szemügyre venni az egyik kedvenc előadóművészemet és állandóan megújuló divatikonomat, Madonnát, mint ahogy általában szokták. Ezúttal a jelenleg is futó turnéja színpadi öltözékeiről fogok mesélni! Emlékszem, ahogy 8-10 éve még úgy kellett vadászni az ilyen információkat újságokban, ismerősöktől, és persze azon a kevés netes oldalon, ami akkor már létezett. De az internet korában minden sokkal egyszerűbb, Édeseim!

Az őszi megújulás jegyében: ilyenre vágasd a hajad ebben a szezonban

Szépség
Ha egy kis változatosságra vágysz, itt a remek alkalom, hogy kicsit változtass a frizurádon, akár drasztikus hajvágás vagy csak egy kis változtatás a célod!

Több mint 4 óra után ért ki a mentő, meghalt a néni

Életmód
Tisztában vagyok a helyzettel, hogy nagyon sok mentőhívás fölösleges, hogy kicsi a kapacitás, de itt négy óránál is többet kellett várakozni, többszöri kétségbeesett telefonálás mellett.

A 10 leghatásosabb tipp, amitől nagyobbnak tűnhet picike lakásod

Tipp
Kicsi a lakásod? Íme néhány szuper tipp, amitől jóval nagyobbnak fog tűnni, mint amekkora.

Elhunyt A kicsi kocsi kalandjai sztárja

Sztárok
A Disney filmek kedvelt szereplője, Dean Jones a Parkinson-kórral való hosszas küzdelem után ment el.

Mit tegyél, ha nagy a káosz körülötted?

Tipp
Itt a hosszú hétvége, ami azt jelenti, hogy egy kicsit pihenhetsz, behozhatod magad, és lenyugodhatsz. De mit tegyél akkor, ha a pörgős mindennapok alatt hatalmas káosz alakul ki? Így űzheted el a stressz a legfeszültebb időszakokban is:

Divatrajongók, figyelem: ősztől indul a divatiskolám!

Márk Világa
Szeptemberben végre megvalósul, amire már régen vágytam: saját divatiskolát nyitok! Már annyi helyen, annyi módon adtam nektek stílustanácsokat a Shopping Királynőktől a Style Republic-on át egészen a blogomig, hogy úgy érzem, itt az ideje, hogy egy kicsit más formában is átadjam a tudásomat nektek!

A tökéletes napszemüveg nyomában

Márk Világa
Mostanság nagyon trendi lett mindenféle sminkes kontúr- és highlight technikák alkalmazása, pedig sokkal egyszerűbb eszközöket is találhatunk, ha szeretnénk egy kicsit megváltoztatni az arcunk karakterét. Ilyen például a frizura, a szemöldök, hölgyek esetében a fülbevalók, nyakláncok, és persze a napszemüveg is! De hogy találjuk meg az igazán tutit az utóbbiból?! Segítek!! ;)

8 dolog, amit biztos nem tudtál a reggeliről

Márk Világa
Szívem szerint nem rangsorolnám az étkezéseket, mert mindegyiket ugyanannyira szeretem, de úgy érzem, hiába próbálják növelni a népszerűségét mindenféle trükkökkel, a reggeli rohanás, az állandó fáradtság miatt a reggeli egy kicsit mégis mostohagyerek. Na de most! Írtam róla egy csomó érdekességet, hogy kedvet csináljak hozzá minden napra!

A hozzád illő sorozat, a csillagjegyed szerint

Tipp
A megannyi szuper sorozat közül ooolyan nehéz választani, az embernek komoly erőfeszítés eldönteni, hogy melyiket nézze, és mi az, amire már nem jut ideje... Ha magadra ismersz, kedves sorozatfüggő társam, ez a cikk talán kicsit segít a döntésben!

Kihagyhatatlan tippek az aranybarna bőrhöz

Márk Világa
Nincs túl érzékeny bőröm, Drágáim, mégis minden nyár elején sikerül egy kicsit odakozmálnia a bőrömnek, úgyhogy az évek során igyekeztem megfejteni a tökéletes barnaság titkát, és ha nem is sikerült mindenre rájönnöm, néhány hasznos dolgot összeszedtem a körülöttem munkálkodó beauty szakértőktől. Szóval ez a poszt most a barna bőrre áhítozó hölgyeknek szól, figyeljetek nagyon! ;)

A divathetek legstílusosabb férfijai

Divat
Habár a legtöbbször mindenki a sztárokra vagy a női modellekre kíváncsi egy-egy divatbemutató kapcsán, érdemes kicsit körbe nézni a közönség sorai közt, hiszen sokszor a legstílusosabb és valljuk be, legvonzóbb férfiakat ezeken a divateseményeken pillanthatjuk meg. Nekünk ők a kedvenceink!

A kutya barát, nem étel!

Tipp
Sok kicsi sokra megy, szólalj fel te is a kegyetlenség ellen! Évente több mint 10.000 kutya és macska esik áldozatul dél-kínai Yulin kutyahús fesztiválon. #stopyulin2015i

5 dolog, amit nem tudtál a sushiról

Tipp
Ma van a sushi világnapja! Azon kívül, hogy nagyon finom és különleges étel, a sushi jóval több, mint nyers hal és rizs valami zöld „levélbe” tekerve… Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban megismerd!