Cikkek a(z) és rovatból

A legötletesebb DIY suliscuccok iskolakezdésre, ha spórolnál egy keveset

Életmód
Az iskolakezdés nem csak a szülőket és a gyerekeket, de a pénztárcát is igencsak leterheli. Ha idén ősszel spórolnál valamennyit miközben tök jól szórakozol a gyerkőcökkel, van néhány remek tippünk!

Napi horoszkóp augusztus 18.: a Bikák fontos döntés előtt állnak, az Oroszlánok bonyolult ügyet oldanak meg

Önismeret
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Erzsébet királynő egészségét is érinti a királyi család tragédiája

Sztárok
Borzasztó baleset után gyászol a Buckingham Palota, a 92 éves Erzsébettel ma közölték a szomorú hírt...

ByeAlex az X-Faktor mentorságról: "Igazságos vagyok és őszinte"

Sztárok
Az X-Faktor legkeményebb kritikákat adó mentora idén sem kíméli a versenyzőket. ByeAlex elárulta, hogyan készül a műsor új szeriájára.

Lady Gaga valami igazán furcsára készül

Sztárok
Még a legnagyobb rajongók sem igazán értik, hogy mi történhetett Lady Gagával, ugyanis nagyon szokatlanul és furán néz ki az Instagram profilja.

Újulj meg testileg és lelkileg 21 nap alatt – Indul a JOYNESS kihívás!

JOYness
Szeretnél leszámolni a rossz szokásaiddal, jó lenne jobban megélni a pillanatokat? Fittebb és egészségesebb akarsz lenni? És ami a legfontosabb: szeretnél valóban boldogabb lenni? Akkor itt a helyed!

Ariana Grande Aretha Franklin tribute-je könnyekig megható

Sztárok
Az énekesnő nem tervezte, hogy aznap énekelni fog ikonja tiszteletére a Tonight Show-ban, de erőt vett magán, túllendülve elérzékenyülésén olyat énekelt, hogy az egész nézőközönségnek leesett az álla. A fiatal sztár a dal után könnyekben kitörve hagyta el a színpadot

Állatok lepték el a 2018-as Szigetet: Íme, a legviccesebb szettek és kiegészítők

Életmód
A Sziget az a hely, ahol tényleg bármit felvehetnek a szitizenek. Legyen az állatos fejdísz, komplett jelmez, vagy bármi, aminek csak a képzelet szab határt, a fesztiválon minden nagy sikert arat, ami extrém.

Kulcsár Edina és Csuti összeházasodtak

Sztárok
Már nem jegyesként, hanem házaspárként várják a kis Medox érkezését: Kulcsár Edina és Csuti titokban összeházasodtak!

Ez az úszógumi-kollekció minden Disney-rajongó álma

Életmód
Ha imádod a Disney-rajzfilmeket, és előszeretettel szerzel be otthonra egy-két mesebeli figurás holmit, a nyár legújabb úszógumis kollekcióját egyenesen imádni fogod!

Sziget 2018: Minél több, annál jobb, már ha egy ütős szettről van szó?

Életmód
A Sziget nem csak egy zenei fesztivál, ahol egy hatalmasat bulizhatsz a barátaiddal, hanem lassan már egy olyan jelmezkavalkád is, ahol az lesz a meghökkentő, ha sima, emberruhában mész ki.

Sírunk és nevetünk: Sandra Bullock legjobb filmes idézetei

Sztárok
Sandra Bullock évtizedek óta Hollywood kedvenc színésznője. Számtalan zseniális alakítás fűződik a nevéhez, 2010-ben tehetségét egy Oscar-díjjal is jutalmazta a szakma - mondjuk ilyen ütős mondatok után nem is csoda!

Madonna ily módon ünnepelte meg 60. születésnapját

Sztárok
Madonna 60. születésnapján nem ajándékot kap, hanem ajándékot ad. Alig egy órája posztolt, igazán különleges videója minden bizonnyal sok rajongójának örömet fog okozni!

25 személyre szabható illatvariánssal rukkolt elő a H&M megfizethető

Promóciók
Örömmel jelentjük be, hogy megérkezett a H&M első parfümkollekciója, mely 25 illatot tartalmaz, három különböző csoportra osztva. A kollekció a világ egyik vezető parfümházával a Givaudannal együttműködve jött létre, ezzel kiegészítve a H&M szépségápolási részlegét. Ez a különleges illatgyűjtemény e héttől elérhető a szépségápolási termékeket forgalmazó üzletekben és online.

Egész nap stílusosan: 6 day-to-night outfit, ami tényleg működik

Divat
Vannak napok, amikor kimondottan kevésnek tűnhet a rendelkezésedre álló 24 óra, így az olyan "luxus", mint a hazarohanok és átveszek valamit, távoli álomnak tűnik. Viszont nőként nem ismerjük a lehetetlent, így nincs az helyzet, ami kifogna rajtunk.

Ariana Grande őrületeset énekelt a Carpool Karaoke-ban

JoyTV
Ariana Grande és James Corden igen jó kis páros, a minap James műsorában szerepeltek együtt, most pedig a Carpool Karaoke-ban énekeltek egy hatalmasat.

Emiatt tett jót a szakítás anno Katalin és Vilmos kapcsolatának

Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg 2001 óta ismerik egymást, de amikor már négy éve együtt jártak, váratlanul szakítottak. Noha hamar kibékültek, szerintük ez jót tett a kapcsolatuknak hosszú távon.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse tovább romantikáznak Budapesten

Sztárok
Barbi és Dylan Sprouse kapcsolata új szintre lépett, a magyar modell szerelmét magával hozta Magyarországra, talán ez lesz az első alkalom, hogy a szüleinek is bemutatja?

Harry herceg megtiltott egy szokást Meghan hercegnének

Sztárok
Harry herceg is néha megszeg egy-egy szabályt. de igyekszik nagyon odafigyelni, és ezt szeretné feleségénél is elérni. Épp emiatt megtiltott neki valamit.

Az egész világ imádja John Lennon és Paul McCartney fiainak közös szelfijét

Sztárok
A Beatles rajongók ezer éve erre a pillanatra vártak: összeállt egy fotóra Paul McCartney és John Lennon fia, ráadásul megszólalásig hasonlítanak apukájukra.

8 év után elárulták, mi történt igazából az Eredet című film végén

Sztárok
Az Inception, vagyis az Eredet című film befejezése mai napig megosztja a rajongókat, hiszen sosem derült ki pontosan, mi lett a vége. Azonban most az egyik színész elárulta az igazságot!

Robert Pattinson Bradley Cooper exével jár, ő pedig üzent is neki

Sztárok
Két évet jártak együtt, majd viharosan szakított Bradley Cooper és Suki Waterhouse; a fiatal színésznő pedig most Robert Patinsonnal ismerkedik.

Ha IGEN a válaszod az alábbi kérdésekre, nem a Nagy Ő-vel vagy együtt

Szerelem
Mindenki arra vágyik, hogy megtalálja az Igazit, és olykor olyan kapcsolatokba is képesek vagyunk beleragadni, amiről legbelül tudjuk, hogy nem az, amire vágytunk.

Még fogyasztható a tojás? A módszer, amivel kiderítheted

Egészség
Ha már egy ideje ott áll a hűtőben a tojás, nehéz lehet eldönteni, hogy még megeheted-e. Pedig van egy szuperegyszerű tipp, amit ilyenkor bevethetsz!

Új fotózkodós póz hódít az Instagramon

Életmód
Mindig képesek az instázók és az internetes modellek kitalálni valami új trendet, amit követni lehet a fotómegosztó oldalon.