Cikkek a(z) nba rovatból

A legújabb őszi körömlakkok

Szépség
Ami a körömlakkot illeti ebben a szezonban szinte minden árnyalat nyerő. A bronztól a metálig, a kéktől a bordóig használd bátran a színeket!

10 jel, hogy igazi sorozatfüggő vagy!

Tipp
Alig várod, hogy végre megtudd kedvenc sorozatod főszereplőjével mi történik a következő részben? Nyugi, ez abszolút normális! Ha azonban az alábbi tíz jel kapcsán magadra ismersz, akkor bizony te is igazi fanatikus vagy!

Te felvennéd? 8 extrém női harisnya

Divat
Az ősz beköszöntével előkerülnek a vastagabb harisnyák, amikkel néhány hétig, hónapig még egy nyári ruha is felvehető. Íme néhány extrém és különleges darab, amit azonban nem biztos, hogy gondolkodás nélkül felvennénk.

25 dolog, amit nem tudtunk Ariana Grande-ről

Sztárok
Bár sokan az új tinisztárként ismerik csak, aki nem csak gyönyörű, de fantasztikus hangja is van, viszont sokan nem tudják róla, hogy már messze nincs tinikorban. Ariana Grande ugyanis már elmúlt 21 éves! Ez azonban semmi. Cikkünkben még 25 olyan dolgot árulunk el róla, amit eddig nem nagyon tudtunk.

3 gyerek után is bombázó Jennifer Garner! Fotó!

Sztárok
Három gyönyörű gyermek - két lány és egy kisfiú - édesanyja Jennifer Garner, akin azonban ez egy cseppet sem látszik.

Megmondjuk, hol fuss hétvégén!

Tipp
Jó időt mondanak a hétvégére, úgyhogy beletehetsz néhány kilométert a lábadba. Ha azonban most a szokásos helyszín helyett valahol máshol, esetleg nagyobb társaságban futnál, adunk néhány tippet, hogy a hétvégén hol hódolhatsz ennek megfelelően a szenvedélyednek.

13 probléma, amivel a nagymellűek vásárlás közben találkoznak

Divat
Ha mi nők imádunk valamit, az a vásárlás. Azonban nem mindannyiunk számára öröm ez a tevékenység. A nagymellűek - a nagyon nagy mellűek!! - számára például kész horror sztori néhány új ruhadarab beszerzése. Összegyűjtöttük, hogy miért!

Újabb 'Ice Bucket Challange' videók, amiket látnod kell!

Sztárok
Nem ért véget a jótékonysági 'Ice Bucket Challenge' láz a külföldi sztárok körében. Sőt, azóta már a hazai sztárok is beszálltak és tetszés szerinti alapítványnak segítve öntögetik magukra a jéggel teli vödör vizeket. Azonban most néhány újabb külföldi híresség videóját szedtük össze.

Ilyen egy randi a filmekben és a valóságban

Szerelem
A filmekben olyan könnyűnek és tökéletesnek tűnnek a randik a nagy Ő-vel. A valóságban azonban messze nem zajlanak olyan flottul a dolgok, mint kéne.

Az ÉVA Magazin és az F&F bemutatja
Jelentkezz a legstílusosabb család versenyre!

Promóciók
AZ ÉVA MAGAZIN ÉS AZ F&F BEMUTATJA! Kapjátok fel a legmenőbb szettet, készítsetek egy fotót, küldjétek el nekünk és szerepeljetek az Éva magazinban!

Szexi pasikkal mutatjuk be a Deichmann őszi kollekcióját!

Divat
Szeretnéd megismerni a Deichmann őszi-téli kollekciójának legszebb és legmenőbb darabjait? Most nagyon különlegesen, néhány szexi pasi segítségével mutatjuk be ezeket a gyönyörű cipőket a szeptemberi JOY Magazinban és itt, galériánkban!

Megjelent a JOY 2014-es szeptemberi száma!

Promóciók
Vágj bele velünk az őszi szezonba, újulj meg a kedvenc magazinoddal!

Ha rosszul sikerült a hajad...

Divat
Van olyan, hogy az ember bármit csinálhat, nem úgy áll a haja, ahogy szeretné. Azonban most frizura tippek helyett erre néhány divattippet adunk, megoldás gyanánt.

5 új és hatásos napvédő

Szépség
Tombol a kánikula és ilyenkor a legjobb a vízparton hűsölni. A pihenés mellett azonban ne feledkezz el a bőröd védelméről, hiszen az UV sugárzás károsítja, öregíti a bőrt. Soha ne menj a napra napvédő nélkül. A legújabb napozókkal megvédheted bőrödet a leégéstől.

Ha erre a 10 dologra odafigyelsz, nyaralás alatt is egészséges maradsz

Tipp
Nyáron mindenki szeret utazni, azonban egy megfázás, vírus, vagy kellemetlen tünetekkel járó megbetegedés nagyban beárnyékolhatja a pihenésre szánt időt. Annak érdekében, hogy az egész család számára felhőtlenül teljen ez az időszak, érdemes néhány alapvető dologra odafigyelni, és észben tartani nyaralásunk során – főleg, ha Európán kívül utazunk.

18 évesnek néz ki smink nélkül Gwen Stefani! Fotó!

Szépség
A No Doubt énekesnője ritkán látható smink nélkül. Szinte sose. Most azonban saját magáról posztolt egy olyan képet, amelyen semmilyen smink nincs rajta. Nézd meg, meg fogsz lepődni, hogy néz ki így!

Napozz okosan! Tények és tévhitek a napozásról

Szépség
A napfény fokozza vitalitásunkat, és feldobja a hangulatunkat is. Számos olyan mítosz él azonban még ma is, aminek egy kicsit érdemes utánagondolni, hiszen csak akkor élvezhetjük igazán felhőtlenül a napsütés energizáló hatását, ha egyaránt tisztában vagyunk a napsütés pozitív és negatív hatásaival is.

Szappanba rejtett fekete csoda

Promóciók
Csempészd be a luxust a fürdőszobádba! Hogyan? A Vanita szappanmanufaktúra segítségével. Legújabb, Kaviáros szappanuk nemcsak szép, de igazi bőrbarát is.

Kim Kardashian jól átvert mindenkit - Fotó!

Szépség
Fodrászszékben ül és ismét szőke - így látható legújabb Instagram fotóin Kim Kardashian. A látszat azonban csal.

Ismét babát vár a pucérkodó színésznő!

Sztárok
Nemrég még az Allure magazinban pózolt meztelenül, most pedig kiderült: ismét kisbabát vár a szexi színésznő.

Hajrá, srácok! Íme még több szexi focista!

Sztárok
A júliusi JOY-ban a foci VB kapcsán bemutattuk a szerintünk legszexibb focistákat, akiket nem hagynánk a kispadon csücsülni. A listának azonban még messze a vége. Íme még néhány szexi pasi, akinek csapattól függetlenül nagyon szorítunk. De leginkább azért, hogy egy-egy meccs végén örömében ledobja magáról a pólóját.

Interjú a VIVA Comet külföldi sztárjával, Innával

Sztárok
A napokban hazánkba látogatott a román világsztár, Inna, hogy egy szuper bulit csapjon a VIVA Comet rendezvényen. Előtte azonban készségesen adott nekünk interjút!

A 7 legbrutálisabb vörös szőnyeges cipő, amit sztár viselt

Divat
A vörös szőnyeg a sztárokról és tökéletes külsejükről szól. Nem elég azonban szimplán szépnek lenni, fontos, hogy emlékezetesek is maradjanak. Például egy különleges cipővel. Ezekből gyűjtöttünk néhányat össze.

Emma Stone 7 különböző frizurája

Szépség
Júniusi címlaplányunk már minden természetesnek mondható hajszínt kipróbált. Frufruval és anélkül is.

Állati jó pasi lett a Harry Potter csúnyácska szereplője - Bemutatjuk az átalakulását!

Sztárok
Emlékszel még Neville Longbottomra? Tudod, az első Harry Potter filmben még cuki kis duci srác volt. Aztán vékony kis csúnyácska. Mostanra azonban... huhúúú, szerintünk ő lett az egyik legjóképűbb ex-Harry Potteres srác. Nézd csak meg Neville, vagyis Matthew Lewis átalakulását!