Cikkek a(z) jobb rovatból

Ezt tedd meg lefekvés előtt, hogy csúcsformában ébredj

Életmód
Reggelente mindig rengeteg időbe telik, hogy elkészülj és a lehető legjobb formádba hozd magad? Sok időt megspórolhatsz, ha már este bevetsz pár trükköt, amelyek az éjszaka folyamán alvás közben varázsolnak csodaszéppé!

Boldog szülinapot, Jennifer Aniston!

Tipp
Ma ünnepli 46. születésnapját a Jóbarátok Rachel-jeként ismertté vált színésznő, hihetetlen, letagadhatna legalább tíz évet! Szülinapja alkalmából összegyűjtöttük a legjobb Jóbarátok-os pillanatokat tőle!

Szakíts és lépj tovább!

Promóciók
Nem sikerült betartani az újévi fogadalmad? Ne aggódj, segítünk, hogy megtaláld a legjobb lehetőségeket az életed különböző területein. Gyere és változtass velünk!

A legjobb playlist popóedzéshez

Tipp
Az edzéseknél a legjobb motiváció a szuperül kiválasztott zene, ami kihoz a mélypontokból és erőt ad a befejezésig!

A legjobb átmeneti pasik Hollywoodban

Szerelem
Most nem azokra a fiúkra gondolunk, akik egy-két film után eltűntek Hollywood süllyesztőjében (hiányzol, Andrew Shue!), hanem azokra, akik csak átmenetileg játszottak fontos szerepet a kedvenc színésznőink életében, mégsem bánja senki, hogy ez így történt...

Minek örülnek a pasik Valentin-napon?

Szerelem
Azt mindannyian tudjuk, hogy nem a férfiak a legnagyobb rajongói a Valentin-napnak. Ha bele is mennek, hogy megtartsátok az ünnepet, nagyon nehéz kiagyalni egy jó ajándékot nekik. Egy rövid közvélemény kutatásból viszont most kiderült, milyen ajándékoknak örülnek a legjobban.

A szex a legjobb kozmetikai kezelés?

Szerelem
Nem mintha kellenének plusz érvek azért, hogy ma este is ágyba bújj a pasiddal: de ne feledd, hogy egyben szuper edzés is, ráadásul fantasztikus hatással van az arcbőrödre!

Hollywood feltörekvő tehetsége: Jeremy Irvine!

Sztárok
Jobb, ha még ma jegyzed a fiatal és igen tehetséges brit színész nevét, hiszen rövid időn belül garantáltan a legnagyobb sztárokkal fogják együtt említeni!

A legjobb szakítás utáni playlist

Szerelem
A szakítás szörnyű dolog, és ezerféleképpen dolgozhatod fel. De egy biztos, a zene sokat segít! Ha rossz passzban vagy, hallgasd végig ezeket a számokat, és hidd el, jobb kedvre derülsz.

4 szuperfinom mogyorós smoothie recept

Tipp
Nincs is jobb kombó a finom és egészségesnél, ha édességről van szó! Amikor rád tör a nassolási vágy, csak dobj magadnak össze egy fincsi smoothie-t, és eszedbe sem jut utána tortát enni!

10 jel, hogy futásmániás lettél

Tipp
Szuper sport, hiszen tarthatod vele az alakod, növeli a kitartásod, kiegyensúlyozottá tesz és szinte bárhol, bármikor űzhető. Viszont úgy érzed, a kelleténél kicsit jobban rákattantál a futásra? Csekkold le:

Kedvenc Super Bowl reklámjaink 2015-ben

Tipp
Összegyűjtöttünk néhányat az idei legjobb Super Bowl-os reklámok közül! Nézd meg és válaszd ki te is a kedvenced!

Ő North West legjobb barátja

Sztárok
A kis North West a legmenőbb dizájnerektől kapja a ruháit és exkluzív rendezvényekre kap meghívót, így nem csoda, hogy a legjobb barátja sem akárki!

Szerintetek tudnak a pasik nőknek ruhát venni? Most kiderül!

Márk Világa
Na, kis shopping királynőim, ki várja a legjobban az új műsoromat?? Nem véletlen ám, hogy ezt kérdezem!

6 téli arcápoló termék száraz bőrre

Szépség
Íme 6 téli arcápoló, amiknek használata után különösen hálás lesz a bőröd. Pláne, ha te is a száraz bőrűek táborát erősíted.

A 10 legjobb külföldi popsláger a 90-es évekből

Tipp
A péntek délutánok túlélésében nálunk legtöbbször a kedvenc 90-es évekbeli retro popslágerek tudnak csak segíteni. Gondoltuk, talán ti is felidéznétek a régi szép időket, velünk. Íme a 10-es toplistánk. Emlékeztek még rájuk?

Legjobb téli arcápolók problémás bőrre

Szépség
Problémás a bőröd? Télen se kenj rá bármit, még akkor se, ha nagyon ki van száradva, vagy a hideg időjárás miatt más problémákkal küszködsz. Kenj magadra ilyenkor is a bőrtípusodnak megfelelő arcápoló termékeket!

A 2015-ös Critics' Choice Awards legszebb ruhái

Divat
Az amerikai filmkritikusok átadták díjaikat a 2014-es év legjobb filmjeinek és színészeinek, mi pedig a vörös szőnyeges ruhákat díjaztuk! Nézd meg galériánkat a legszebb, legkülönlegesebb red carpet szettekért!

Critics' Choice Movie Awards 2015 - A nyertesek listája

Sztárok
Tegnap este az amerikai filmkritikusok is átadták díjaikat a 2014-es év legjobb filmjeinek és színészeinek.

A legjobb Carrie Bradshaw idézetek

Tipp
Boldog születésnapot kívánunk egyik kedvenc tévés karakterünknek, a cipőmániás, szókimondó divatdiktátornak, Carrie Bradshaw-nak! Idézzük fel együtt a legjobb megszólalásait!

A Maroon 5 a legjobb nászajándék

JoyTV

Fogyj a celebek legjobb tippjeivel!

Tipp
A sztárok mindig dögösen festenek, ezért most kiderítettük az ő kedvenc diétás tippjeiket, hogy te is a csúcsformádat hozhasd!

6 tipp, hogy a szex minden eddiginél jobb legyen

Szerelem
Bár semmi gond a kémiával köztetek és minden együttlétetek fantasztikus, azért ha adnánk még néhány tippet, megfogadnád őket a még jobb szex érdekében? Akkor olvasd tovább cikkünket!

Lányok: Születésnapom van!!!!!!!!

Márk Világa
Bizony lányok – elérkezett az a bizonyos év, ami január 15-től 4-essel kezdődik. És az az új mottóm, hogy ’40 az új 30’ – úgyhogy hello világ, elképesztően örülök ennek az új koromnak! Éppen ezért úgy gondoltam, az idei szülinapomat veletek töltöm, - tényleg veletek - akiket a legjobban szeretek a világon – méghozzá nem is akárhogy. A szülinapomon gyertek el és koccintsatok velem személyesen a Style Republic üzletemben, mert aznap délután én állok a kasszában! :)))És még: mert hatalmas meglepetésekre számíthattok, Lányok! - mert egyszer vagyok csak 40 éves!

Ezek a színészek kerestek 2014-ben a legjobban

Sztárok
Kíváncsi vagy, hogy mely színészek és sorozatsztárok keresték 2014-ben a legtöbb pénzt? Eláruljuk!