Cikkek a(z) kapcsolat rovatból

A jó szex a boldog párkapcsolat alapja

Szerelem
Sok olyan levelet kaptunk, amelyből az derül ki, hogy akadnak köztetek olyanok (is), akik még vagy előtte állnak a nemi életnek, vagy éppen valami nem stimmel az ágyban. Most szakértőnk válaszol a legfontosabb kérdésekre.

Kiderült, milyen nemű Kate Middleton gyermeke

Sztárok
Katalin hercegnő saját maga árulta el a titkot - bár véletlenül - azzal kapcsolatban, hogy milyen nemű is lesz gyermekük.

Az örök boldogság és szerelem titka!

Tipp
A hosszú, boldog szerelemhez jól jön egy kézikönyv, melyet évtizedek tapasztalatai alapján készítettek el szakemberek több száz szerelmes pár segítségével. A magazinból megtudhatod, mi kell a kiegyensúlyozott kapcsolathoz, miként tudtok kedveseddel fejlődni, változni, hogy a sokadik évfordulótokat is romantikus szeretetben tölthessétek. Itt évtizedes szerelmek titkait árulják el olvasóink.

Aludj jobban és jobb lesz a szexuális életed is!

Szerelem
Zátonyra futott a kapcsolatod? Lehet, hogy az ágyad a hibás! Egy amerikai kutatás szerint a rossz alvás nem csak zsörtölődő vénasszonnyá változtat, de a párodat is elveszítheted miatta.

5 párkapcsolat erősítő tipp

Szerelem
Lassan vége a nyárnak, kevesebb lehetőség lesz a szabadtéri tevékenységekre és a komor idő miatt csak otthon ülünk. Sajnos ez az időszak rengeteg konfliktust idézhet elő a párkapcsolatban élők számára. De mi ilyenkor is segítünk! Íme néhány kapcsolat erősítő ötlet!

3 dolog, amit egy férfi keres a párkapcsolatban

Szerelem
Egy férfi szívéhez eljutni nem túl komplikált, de nem árt tisztába lenni azzal, hogy valójában mit is akar, mit is keres egy nőben és mit vár el egy párkapcsolatban. Ilyenkor érdemes egy pasi agyával gondolkozni, ezért mi most el is áruljuk, hogy mit is akarnak egy kapcsolatban!

Pénteki Pasi #9 - Colin Kaepernick

Sztárok
Szerethetjük mi is az amerikai focit? Igen, főként, ha az egyik kedvenc rovatunkban, a 'Pénteki Pasi'-ban olvashatunk róla. És lehet, hogy a mi pasink is büszke lesz ránk, ha legalább egy játékos nevét megjegyezzük, és még néhány információval mi is tudunk szolgálni vele kapcsolatban. Lányok, ismerjétek meg ma tehát Colin Rand Kaepernicket.

5 jel, ami arra utal, hogy komolyabb is lehet a kapcsolatotok!

Szerelem
Már egy jó ideje együtt vagytok, és minden tökéletes közöttetek,sőt szinte mesébe illő? Akkor érdemes odafigyelned a következő apró jelekre, amikből meg is bizonyosodhatsz arról, hogy több ez egy átlagos járásnál. De, mik is ezek a jelek?

Segítünk! 5 tipp, hogy mit vegyél fel egy randira!

Szerelem
Szexit? Vagy mégse szexit? Vagy akkor mit? Íme a Playboy főszerkesztő-helyettesének, Bus Istvánnak 5 tippje azzal kapcsolatosan, hogy mit is vegyetek fel egy randevúra.

Honnan tudod, hogy ő az igazi?

Szerelem
Úgy érzed, megtaláltad életed szerelmét és szinte teljesen biztos vagy benne, hogy ő a nagy Ő? Több mint egy átlagos kapcsolat? De honnan is lehetsz biztos az érzéseidben? Most elmondjuk, hogy mik azok a jelek ,amellyel biztosra mehetsz!

8 tipp, hogyan őrizd meg a tüzet a kapcsolatodban

Szerelem
Egy hosszú párkapcsolatban egy idő után szinte már természetessé válik, hogy időnként idegesítitek egymást, és sajnos még rosszabb, hogy természetessé és megszokottá válik minden közöttetek. De mindemellett a párkapcsolatok mindig megújulnak és változnak, ezért nem lehetetlen, hogy visszahozd tüzet és a vibrálást a kapcsolatodba a következő 8 tippünkkel.

Újabb sztár-illat: Adam Levine parfümöt dobott piacra

Sztárok
Adam Levine, a Maroon 5 frontembere úgy tűnik, átértékelte a celeb-parfümökkel kapcsolatos meglehetősen lesújtó véleményét, hiszen most saját illattal jelentkezik.

20 tipp, amivel még szerelmesebbé teheted a napod!

Szerelem
Aki igazán szerelmes, annak nincs szüksége se Valentin napra, se más milyen ünnepre ahhoz, hogy szebbé tegye kedvese napját.

Újra divat a romantika! Éld meg minél intenzívebben!

Szerelem
A férfiakkal ellentétben, mi nők általában nem titkoljuk, hogy vágyunk gyengéd érzelmekre, melegségre, odaadásra, és igen: nagy szavakra, óriási rózsacsokrokra, szerenádra is. Ne szégyelld, ha Te is ezekről álmodozol, sőt, éld meg minél intenzívebben!

7 tipp, hogyan legyen tüzes a kapcsolatod hideg időben is

Szerelem
Mindenki ismeri a forró nyári kapcsolatokat, de mi a helyzet télen? Akkor sem kell megijedni ha a hőmérő mínuszokat mutat, te attól még tüzes lehetsz. Forró csókok és együttlétek nem csak nyáron vannak. Ha nálad kezd lejjebb menni hőmérőd higanyszála, akkor most mutatunk 7 egyszerű módot, amellyel felhevítheted a levegőt körülöttetek.

Miért jó egyedülállónak lenni? A szingli lét jó oldala

Szerelem
Ha nem régen vagy már túl régen ért véget a kapcsolatod és te még se találod a boldogságot, akkor sem kell feladnod! Így is lehetsz boldog, csak meg kell találnod önmagad, hogy megfelelően tudd várni a megfelelő partnert. Következő tippjeink segítségével addig is segítünk neked megmutatni a szingliség jó oldalait.

A türelem igazi férfit terem?

Szerelem
Hány békát kell megpuszilni, mire az egyik végre herceggé változik? Olvasóink között akad, aki már azonnal, az első adandó alkalommal rátalált az igazira, azonban van olyan is, akinek húszas listáján sem találni a nagy őt - és az is kiderül, hogy nem mindenki az átváltoztatás végett csókolgatja a jelölteket.

Íme a Victoria's Secret 2013-as fürdőruha katalógusa!

Divat
Nem is eresztjük hosszúra a katalógussal kapcsolatos mondanivalónkat, a szavak helyett beszélnek a képek, amelyek szexisebbek, mint valaha!

Elmondjuk mit tegyél, hogy a pasid össze akarjon költözni veled!

Szerelem
Készen állasz arra, hogy összebútorozz a pasiddal? Ha te igen, de ő még hezitál, akkor most megkönnyítjük a dolgodat és adunk 5 egyszerű tippet, amelyek segítségével most meghozhatod a kedvét az összeköltözéshez.

Mennyi idő alatt alakul ki a szerelem?

Szerelem
A villamoson elég egy villámgyors pillantás is, és lángra lobban a szerelem. Olykor csak a sokadik randi nyitja fel a szemünket, vagy egy barát kedves mosolyát találjuk hirtelen csábosnak: kilenc pár meséli el, hogyan találta el őket Ámor nyila.

5 jel, ami arra utal, hogy ő a tökéletes számodra!

Szerelem
Minden romantikus film kiszámítható és már-már kívülről fújjuk, hogy mi fog történni, mert ismerjük a tökéletes pasi ismérveit. Vajon az életben is így van? Sajnos nem igazán, de ma már mi is ismerjük a valódi, számodra tökéletes férfi tulajdonságait. Összegyűjtöttük most nektek azt az 5 jelet, amely szerint megtaláltad álmaid férfiját.

Már ismered a jövendőbelidet! Hívd fel és beszélj meg vele egy randit!

Szerelem
Éppen szingli vagy? Feltétlenül böngészd át a mobilodat, a noteszodat, nézd végig az Facebookon a barátaidat: egy tanulmány szerint ugyanis a párkeresők 33 %-a már jó ideje ismeri jövendőbeli partnerét!

Szakítottak Zoe Saldanáék, újra facér Bradley Cooper!

Sztárok
Az új évet már szinglin kezdte Bradley Cooper és Zoe Saldana. A sztárpár ugyanis állítólag karácsony után döntött úgy, hogy véget vetnek kapcsolatuknak.

Összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt! Igaz vagy kacsa? Szavazz!

Sztárok
A pletyka néhány nappal ezelőtt kapott szárnyra, miszerint Angie és Brad 7 évi kapcsolat után végre kimondta a boldogító igent. Egyes hírek szerint karácsonykor került sor a nagy eseményre, de a legtöbb hírforrás szerint sztárpár szilveszterkor fogadott örök hűséget egymásnak.

A szabályok: Hogyan viselkedjünk egy munkahelyi románcban?

Szerelem
Régóta tudjuk, hogy mik az aranyszabályok a kapcsolatokban. Ezek közé tartozik az is, hogy házinyúlra nem lövünk, azaz nem kezdünk viszonyt egy kollégával sem. De mi van, ha még is? Ha már nyakig elmerültél egy ilyen románcban, akkor nem árt pár alapvető szabályt betartanod!