Cikkek a(z) ema rovatból

Angelina Jolie és Brad Pitt ismét nagyon összekaptak

Sztárok
Az elmúlt két évben Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata mélypontra jutott, és már szinte alig beszélnek egymással. Most pedig egy újabb vitába keveredtek, ezúttal Shiloh és Knox miatt.

Mókás gyűjtemény: bebizonyítjuk, hogy a divat is lehet vicces

Divat
Évekkel ezelőtt egy divatbemutató egészen másként nézett ki, mint napjainkban. Akkoriban minden egyes részletből áradt a kifinomultság, a szervezettség, ma viszont már a tervezők is próbálják felvenni az ütemet a változó világgal, és viccesebb oldaláról megközelíteni a dolgot.

Ezek voltak a legkülönlegesebb fejfedők Erzsébet királynő kedvenc rendezvényén

Sztárok
II. Erzsébet imádja a Royal Ascot derbit, az eseményt, ahol minden meghívott a világ legkülönlegesebb és legfeltűnőbb kalapjait viseli. Érdemes megnézni 2018 legmenőbb kalapjait.

Emilia Clarke elbúcsúzott a Trónok harcától

Sztárok
A sárkányok anyja tutira könnyeket csal minden vérbeli Trónok harca rajongó szemébe. Olvasd el, hogyan búcsúzott a khaleesi a világ legkedveltebb sorozatától.

Játékszabályzatok

Játékszabály
Kedves Olvasónk! Nyereményjátékaink és felhívásaink játékszabályait itt találod.

Napi horoszkóp június 18.: a Bikák kiállnak a véleményük mellett, a Halak extrém dologban próbálhatják ki magukat

Önismeret
A hét első napján sem érdemes kihagynod a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg!

JOYSMA élőben: Kulcsár Edina kendőzetlenül mesélt kapcsolatukról

Sztárok
A tegnap megrendezésre kerülő JOY Social Media Awardon Dallos Bogi kérdezte kameránk előtt az est sztárvendégeit élőben, ha lemaradtál a Facebook-os közvetítésünkről, itt visszanézheted az összes videót!

Shape Girl Power hónap - Jelentkezz és engedd szabadjára a női erőt!

Promóciók
2018. júliusában három alkalommal kerül megrendezésre a Shape Girl Power eseménysorozatunk, melynek keretein belül több mozgásforma kipróbálására díjmentesen lehetőséget biztosítunk, mozogjunk együtt!

Intim fotó: végre alaposabban szemügyre veheted Anna Faris szerelmét

Sztárok
Nem sokkal azután, hogy Anna Faris és Chris Pratt bejelentették a válásukat, már lehetett tudni, hogy Anna egy új pasival ismerkedik, azóta pedig szerelem és komoly kapcsolat lett a dologból.

Ariana Grande szörnyű betegségben szenved

Sztárok
Minden rajongó reméli, hogy Ariana Grandénak hamarosan sikerül leküzdenie a betegséget, ami megnehezíti minden napját egy ideje.

Meghan hercegné és II. Erzsébet királynő első hivatalos megjelenéséből látszik, milyen a kapcsolatuk valójában

Sztárok
Ma került sor az első olyan alkalomra, hogy Meghan hercegné és II. Erzsébet királynő ketten jelentek meg egy nyilvános eseményen. Arra viszont senki sem számított, hogy ennyire szuperül kijönnek egymással!

Tudtad? A napszemüvegeket is muszáj lecserélni bizonyos időnként

Divat
A napszemüveg divat évről évre változik, az a szabály azonban mindig érvényes, hogy nem mindegy, mikor cseréled le a napszemüvegedet.

A barátnőid kihatnak arra, milyen erős az önkontrollod

Fitt
A te barátnőid hogyan reagálnak, amikor elmondod nekik, hogy diétába kezdesz? Támogatnak, csatlakoznak hozzád, vagy esetleg csak legyintenek egyet? Egy kutatás szerint egyáltalán nem mindegy, hogy milyen emberekkel veszed körül magadat - ugyanis a barátnőid személyisége kihat arra, mennyire lesz sikeres a diétád.

Vékony vagy természetes? Ezt árulja el a szemöldököd a személyiségedről

Szépség
Igazán furcsa kutatási eredményre bukkantunk, mely szerint az emberek szemöldökéből fény derülhet a belső tulajdonságaikra. Mindössze annyit kellett megvizsgálniuk a szakértőknek, hogy kinek mennyire rendezett és ápolt a szemöldöke.

Mennyire vagy vizuális típus? Teszteld fotografikus memóriádat az alábbi játékos kvízzel!

Életmód
A nagy művészekre jellemző, hogy fotografikus memóriával vannak megáldva, és egy képet látva még a legapróbb részleteket is fel tudják idézni rövid időn belül. Vajon te is közéjük tartozol? Most letesztelheted játékos kvízünkön!

Szavazd meg! Szerinted mi számít megcsalásnak?

Szerelem
A megcsalás fogalma egyáltalán nem egyértelmű, nem mindenki húzza meg ugyanott a határokat, így nincs egy általános igazság arra vonatkozólag, hogy mi számít pontosan annak. Mondd el nekünk te is a véleményedet, hogy számodra mit jelent a félrelépés!

Amal Clooney olyan szépen nyilatkozott George Clooneyról, hogy könnyeket csalt a szemébe

Sztárok
Nem véletlen, hogy George Clooney elsírta magát Amal Clooney beszédén, hiszen a színésznő elképesztően romantikusan beszélt férjéről.

Cukormentes, mégis édes - bátran ehetem őket? A dietetikus megadja a választ

Fitt
Felcsillan a szemed, ha valami "nem tartalmaz cukrot", és úgy gondolod, büntetlenül eheted a mézédes, cukormentes desszerteket? Nem árt tudnod, mi erről a dietetikus véleménye!

Kelly Clarkson nagyon sokat fogyott, és végre azt is elárulta, hogyan csinálta

Sztárok
Kelly Clarkson évek óta keményen küzd a súlyfeleslegével, nemrég azonban elindult nála valami: a legutóbbi hivatalos megjelenése alkalmával nem lehetett nem észrevenni, hogy sokkal vékonyabb, mint korábban!

„Büszke vagyok arra, amit elértem” -interjú Cecelia Ahern írónővel

Életmód
Az egyik legnépszerűbb kortárs írónőnk, Cecelia Ahern nevéhez olyan könyvek köthetőek, mint a korábban megfilmesített Utóirat: Szeretlek!, vagy éppen az Ahol a szivárvány véget ér. Budapesten jártakor legújabb regényéről, a Lantmadárról is örömmel mesélt nekünk!

Nina Dobrev asszimetrikus bob frizurával jelent meg a vörös szőnyegen

Sztárok
A Vámpírnaplók színésznője, Nina Dobrev mostanában többször is kísérletezett a frizurák terén, egy vörös szőnyeges eseményre pedig az asszimetrikus bobot választotta.

Rihanna elmondta a véleményét Anne Hathaway testéről

Sztárok
Anne Hathaway biztosan nem felejti el, hogy mit mondott a néha csúnya kritikákat kapó, egyébként tökéletes alakjára Rihanna.

Egy pasi véleménye: "Én nem randizom olyan nővel, aki szereti a csajos sorozatokat"

Életmód
Egy férfi ismerősöm elárulta, mik is azok a dolgok, amelyekkel szerinte egyetlen nőnek sem szabadna azonosulnia a csajoknak szóló sorozatokból.

A fesztiválok új kedvence a szivárvány szemöldök

Szépség
A szivárványos haj már nem divat, de ismét színesíthetünk valamit, ez pedig a szemöldök. A szivárványos szemöldök nagyon hódít nyáron, főleg a fesztiválokon.

Channing Tatum ezzel vigasztalódik a válás után

Sztárok
Rátalált egy olyan dologra a színész, amellyel igyekszik túllépni válásán. Remélhetőleg Channing Tatum hamarosan újra olyan boldog lesz, mint régen.