Cikkek a(z) jobb rovatból

Ünnepeld ragyogóan üde arcbőrrel a tavaszt!

Promóciók
Ahogy véget ért a zimankós tél, és egyre világosodnak a nappalok, itt az ideje annak, hogy a sminkelési rutint kicsit megvariálva még jobban kihangsúlyozd természetes szépségét.

Ha nevetni akarsz: Reese és Sofia közös videója

Sztárok
Reese Witherspoon és Sofia Vergara éppen legújabb filmjüket, a Csábítunk és védünk című mozit népszerűsítik, közben pedig legjobb barátnők lettek.

16 jel, hogy anyukád a legjobb barátod

Tipp
Neked is olyan szoros anyukáddal a kapcsolatod, hogy szinte olyan, mintha a legjobb barátod lenne? Íme 16 jel, ami erre utal.

Katalin hercegné legjobb kismama szettje a második terhessége alatt

Divat
Összegyűjtöttük Katalin hercegné legjobb kismamás szettjeit az elmúlt kilenc hónapból.

A tojás egyik része sokkal jobban hizlal!

Tipp
Háromszor annyi kalória van benne!

Hogyan lehetsz jobb futó?

Tipp
Néha olyan erőt érzel magadban, hogy simán elmernél indulni a maratonon, másnap pedig 3km is nehezedre esik? Az erőnléted sok mindentől függ: a stressz szintedtől, hogy mennyit aludtál, ittál és ettél tegnap, de ezek ellenére is van pár trükk, ami rengeteget javít a teljesítményeden bármilyen körülmények között!

Csináld ezt szex után, és jobb lesz a kapcsolatod

Szerelem
Ki ne ismerné azt a mondatot, hogy a nők össze szeretnek bújni szex után, a férfiak viszont nem? Egy új kutatás kimutatta, hogy a nőknek van igaza.

7 jel, amiből biztosan tudod: megtaláltad a legjobb barátnődet!

Tipp
Nem csupán abból válhat kiváló barátnő, akivel gyerekkorotok óta ismeritek egymást. Felnőtt fejjel is rátalálhatsz a „másik feledre”, aki jó eséllyel kevésbé lesz elfogult veled szemben – ez pedig sokszor nagyon is jól jöhet!

6 divat és szépségtipp, amitől még jobban fogsz kinézni

Tipp
Ahhoz, hogy még szebbnek érezd magad és még jobban érezd magad a bőrödben, az önbizalmadat kell feltuningolni. Ehhez pedig szükséged lesz néhány dologra.

Így pakolj, hogy több helyed legyen a bőröndben

Tipp
Rendezd el jobban a dolgokat, semmit ne kelljen otthon hagynod!

8 ok, miért legyen a testvéred a barátod is

Tipp
Az ember a családját nem válogathatja meg, a barátait viszont igen. De nem baj, hogy ha barátot is a családodból választasz. Mondjuk a testvéredet. 8 jó okunk is van rá, miért nem járnál rosszul vele!

26 ok, amiért jobban szeretem a nyarat, mint a telet

Tipp
Nyáron minden annyival egyszerűbb!

7 dolog, amiért az, hogy elhagytak, a legjobb dolog, ami történhetett veled

Szerelem
Lehet, hogy tényleg így kellett történnie.

Leighton Meester hajátalakulásai

Szépség
Májusi címlaplányunk nem csak menő stílusával, de különleges frizuráival is gyakran a középpontba kerül. Neked melyik frizkója tetszett a legjobban?

Minden idők leghíresebb sztárfrizurái

Szépség
Íme a 27 leghíresebb haj, amelyet a legtöbbször kértek a fodrászoktól is az elmúlt években.

#Jobbleszek az új jelszavad?

Tipp
Neked mi a legnagyobb fitnesz célod? Lefutni a félmaratont, esetleg kidolgozni a bicepszedet? Akármi is legyen az, a lényeg, hogy hatalmas kitartás és motiváció kell hozzá!

A legjobb beauty-italok

Szépség
A szépségedet nem csak kívülről, de belülről is támogathatod! Az egészséges étrendeden kívül, néhány ital kortyolgatásával is sokat tehetsz a csodás külsőért!

Sam Claflin 5 legjobb szerepe!

Sztárok
Májusi szexipasink a brit színész, Sam Claflin. Ha még nem láttad az alábbi filmeket, amelyekben remekül teljesít Sam, akkor mielőbb pótold!

10 dolog, amit Leighton Meestertől tanulhatunk

Sztárok
Májusi címlaplányunk a tehetséges színésznő, Leighton Meester, akitől számtalan dolgot leshetünk el. Íme, néhány tippje, amivel a te életed is jobbá teheted!

6 érv a mosolygás mellett, hogy tutira beindítsd a pasikat!

Márk Világa
Azt már biztos tudjátok, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer, de gyűjtöttem még néhány kevésbé ismert, de elengedhetetlenül fontos tudnivalót, amit biztosan jobb kedvetek lesz, Lányok!

Best of Kate Winslet - A teltkarcsú nők példaképe

Sztárok
Kate Winslet az élő példa arra, hogy néhány kiló plusszal is lehet stílusikon az ember, ha jó ízléssel áldotta meg az ég (ha nem, akkor pedig nem ért felfogadni egy jó személyi stylistot). Most összeválogattuk a 10 legjobb vörös szőnyeges szettjét – ki gondolta volna, hogy már csaknem 20 év terméséből szemezgethetünk…

A legjobb napindító Hilary Duff új dala!

JoyTV

A legjobb Instagram oldal: helyes pasik cuki kutyákkal

Tipp
Az Instagram hét csodájának egyike ez a profil, ahol egyszerre hódolunk két nagy szenvedélyünknek, a szexi pasik és a tündéri kiskutyák nézegetésének!

Az iHeart díjátadó legjobb fellépései

Sztárok
Idén még csak másodjára rendezték meg az iHeart rádió szervezésében azt a zenei fesztivált és díjátadót, ahova az összes menő sztár ellátogatott, és igazán különleges előadásokkal szórakoztatták a nézőket!

Ed Sheeran a legjobb esküvői meglepetés

Sztárok
Mit szólnál, ha az esküvődre egyszer csak betoppanna egy világsztár, hogy élőben elénekelje a kedvenc nótátokat? Nézd meg a cuki videót!