Cikkek a(z) ban rovatból

7 nagyon kínos szitu, ami megtörtént velem randizás alatt

Szerelem
Az első randin mindenki izgul, de velem olyan szürreális sztorik történtek meg, amikre álmomban sem gondoltam volna…

10 film, ami még a legramatyabb nap végén is jobb kedvre derít

Tipp
Kinek egy jó kávé, kinek egy meleg fürdő; kinek egy habkönnyű limcsi segíthet, hogy túllendüljön a holtponton. Válogatásunkban olyan filmeket találsz, amiket szerintünk akár receptre is fel lehetne írni, rosszkedv ellen. Nyugi, nem csak rózsaszín romkomok vannak a listánkon. Ez az ÉVAMagazin.hu cikke.

Pikali Gerda megosztotta fiatalságának titkát

Sztárok
Fantasztikus formában van 40 felett is!

Gőgh Barbi táplálkozási szakember: Sokáig kerestem az utamat a táplálkozás világában, de ahogy egyre jobban beleástam magam a témába, szép lassan kitisztult a kép

Egészség
Runner's World: Közel húszezren követik az Instagramon, ahol Gőgh Barbi, @_barbilla_ elképesztő mennyiségű praktikus tanácsot oszt meg az étkezéssel kapcsolatban. Az egészséges, ínycsiklandozó és színes ételek mellett Barbi rendszeresen megmutatja, hogyan lehet minimalizálni a konyhában töltött órák számát úgy, hogy közben igyekszik a lehető legkevesebbre redukálni a feldolgozott élelmiszereket. Ezúttal nem tippeket kértünk a táplálkozási szakembertől, hanem őt faggattuk arról, mit és hogyan csinál.

Sztárpárok, akik a házasságig vártak a szexszel

Sztárok
Valljuk be, napjainkban a szexről beszélni kicsit sem nagy dolog.

Tudd biztonságban kiskedvenced! Íme 5 szobanövény, mely nem veszélyes rá

Lakberendezés
Kutya vagy cica van a lakásodban? Esetleg mindkettő? Akkor kicsit sem mindegy, milyen növényeid vannak.

8 megfizethető lakberendezési trükk a tavaszi lakásfrissítéshez

Életmód
Nem kell ahhoz sok pénz, hogy egy szobát, magazinokat meghazudtoló stílusban rendezz be. Egy kis játék a fénnyel, a tükrökkel, a színekkel és máris egy üdébb helységet kapsz. Jöjjön 8 lakberendezési tipp, amit most a tavaszra várva ki is próbálhatsz. Ez az evamagazin.hu cikke.

Meghan és Harry nagyon megható okból döntöttek úgy, hogy tegnap jelentik be, babát várnak

Sztárok
Harminchét évvel korábban valaki pont ugyanezen a napon tett bejelentést!

Azt hittem, fiatalon nem lehetek rákos – Egy 29 éves lány, akit a közösség ereje gyógyított meg

Életmód
A mindig mosolygós fiatal lány, Carolin először nem hitte el, hogy beteg, hiszen mindössze 29 éves volt, amikor kiderült, mellrákja van. Ám a diagnózis igaznak bizonyult és neki keményen meg kellett küzdenie az életben maradásért. Állítja, a szerelme és az őt körülvevő női közösség ereje segített neki a gyógyulásban. Ez az evamagazin.hu cikke.

Sarah Michelle Gellar elmesélte, mennyire volt jó kolléganője csókja a Kegyetlen játékokban

Sztárok
A Kegyetlen játékok című film egyik ikonikus jelenete volt a két színésznő csókja, most az is kiderült, mennyire volt élvezetes Sarah Michelle Gellar színésznő számára!

Cserbenhagyásos gázolás! Az ismert rapper édesapja volt a halálos kimenetelű szerencsétlenség áldozata

Sztárok
Szörnyű tragédia történt Nicki Minaj családjában.

Hogyan szedjük ki a ruhákból a makacs foltokat?

Tipp
Éva magazin: Ismerős az érzés, mikor a kedvenc ingedre borul a pohár bor vagy éppen főzés közben ráfröccsen a bolognai szósz? A gyerekek - ki tudja milyen - foltos ruháit ne is említsük... Olvasd el, mik azok a szerek, amik valóban segítik megmenteni a ruhadarabokat az ollótól! Ez az evamagazin.hu cikke!

Libabőr a javából! Befutott Az Igazság Ligája legújabb részének első előzetese

Életmód
A DC monumentális új filmjében a liga összes nagyágyúja helyet kap majd, és a főgonoszt is megcsodálhatjuk a beharangozó videóban.

7 jel, hogy az arcod gyorsabban öregszik, mint kellene

Szépség
Szerencsére sosem késő tenni a problémák ellen!

Meghan Trainor kisfia korábban érkezett a vártnál

Sztárok
Megszületett Meghan Trainor első gyermeke!

15 Disney titok, amit talán még a legnagyobb meserajongók se tudnak

Életmód
Éva Magazin: Tudtad, hogyan csinálták az Oroszlánkirályban hallható üvöltéseket? S azt, hogy ki az egyetlen Disney-hősnő, akinek tetkója van? Vagy azt, hogy mi volt Mickey egér első szava a filmvásznon? Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amiket könnyen lehet, hogy nem tudtál gyerekkori kedvenceiről. Az Éva Magazin.hu cikke

4 lényeges dolog, amit megtehetsz, ha bepánikol egy barátod

Önismeret
Ha van a családban, vagy a baráti körben olyasvalaki, aki pánikrohamokkal küzd, nem árt megtanulni, hogyan is kezeld a váratlan helyzeteket.

Megszólalt a nő, aki talán mindenkinél többet tud Britney Spears-ről

Sztárok
Sorra szólalnak meg a február elején bemutatott dokumentumfilmmel kapcsolatban, amely Britney életét és gyámság alá helyezését taglalja.

8 tulajdonság, amelyet kizárólag az apától örökölhetnek a babák!

Egyéb
Vajon kinek a szemét, hajszínét, alkatát örökli a baba, apáét vagy anyáét? Ezt a kérdést a legtöbb szülő felteszi magának és alig várja, hogy a kis jövevényt megpillanthassa. Valójában az utód külső és belső tulajdonságait a szülői gének határozzák meg. Megmutatjuk, melyek azok a jellemzők, amiket csakis az apa örökíthet át csemetéjére és el is magyarázzuk, mi az oka! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kylie Jenner új manikűrje is bizonyítja, hogy a klasszik francia ideje lejárt

Szépség
A francia manikűr örök klasszikus évek óta, ám mostanában úgy tűnik, kissé leáldozóban, vagy inkább átalakulóban van ez a nagyon letisztult stílus.

Rosszat sejtünk: JLo és Alex Rodriguez párterápiára jártak a karantén alatt

Sztárok
Egyre inkább azt érezzük, hogy valami nincs rendben az álompár kapcsolatában: ott az elmaradt lagzi, a megcsalásról szóló hírek, most pedig fény derült a párterápiára...

Amik a kutyát se érdekelték! 10 film, a 2010-es évekből, ami hatalmast bukott a mozikban

Életmód
Nagy sikerek mellett hatalmas bukások is voltak az előző évtizedben!

Felbecsülhetetlen értékek - A brit királyi család legértékesebb ékszerei, és lebilincselő történeteik

Divat
A brit királyi család női tagjainak megjelenése mindig kiváló. Nem csoda, hiszen különleges ékszereikkel még jobban felhívják magukra a figyelmet. Érdemes gyönyörködni bennük, igazán különleges darabok. Az InStyle összeállítása.

Mutatjuk, hogy néztek ki igazából a történelem leghíresebb női uralkodói a valóságban

Sztárok
Szűnni nem akaró rajongásom a királynők, hercegnők, cárnék és császárnék, egyszóval a női uralkodók iránt most éppen abba az irányba vitt, hogy megnézzem, ki hogyan is nézett ki valójában, fiatalon, úgynevezett "fénykorában". Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Nagy a boldogság! Megszületett Eugénia hercegnő első gyermeke

Sztárok
Jól indul az év a brit királyi család számára: február első napjaiban új taggal bővült a család, a hercegnő és első gyermeke is jól vannak. Gratulálunk!