Cikkek a(z) sztár rovatból

Úgy fest, Selena Gomez is túllépett Justinon - Ezzel a pasival randizik most

Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Selena Gomezre rátalált a szerelem, és nem is kellett messzire mennie ahhoz, hogy megismerkedjen a jóképű pasival, akivel randizik.

Különleges részlet derült ki Taylor Swift párkapcsolatáról

Sztárok
Az énekesnő több hírességgel is együtt járt az elmúlt években, mégis, jelenlegi pasija mellett boldogabb, mint valaha.

Csaba volt a kedvenc pasid a Barátok köztben? Mutatjuk, milyen most!

Sztárok
Amikor a Barátok közt 1998-ban elindult, a legtöbb lány kedvence a sorozatban Novák Csaba volt. Az őt játszó színész, Kőváry Tamás természetesen rengeteget változott azóta, rá sem ismerni!

Most már biztos: Kylie Jenner gazdagabb lett, mint Kim Kardashian

Sztárok
Kim Kardashian nevét sokkal hamarabb megismertük, mint Kylie Jennerét, mégis, a mindössze 20 éves lány most már biztosan gazdagabb, mint többi családtagja!

Megszületett Cardi B gyermeke

Sztárok
A gyönyörű rapper csajszi, Cardi B életet adott első gyermekének, és már azt is elárulta, milyen nevet kapott a kicsi. Megsúgjuk előre: nagyon különleges.

Szülés után 12 nappal megmutatta testét Candice Swanepoel, a trollok beszóltak neki

Sztárok
A gyönyörű modell, Candice Swanepoel nemrég adott életet gyermekének, és egyáltalán nem félt megmutatni, milyen a teste szülés után.

Kim Kardashian egyszerű trükkje, hogy egy edzést se hagyjon ki

Fitt
Ha követed Kim Kardashiant az Instagramon, biztosan feltűnt, hogy újabban nagyon rákapcsolt az edzésre, és minden nap kitesz valamit róla a sztorijába.

Sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy vegetáriánusok

Sztárok
Mi lehet az oka, hogy a sztárok mindig üdének és kicsattanóan egészségesnek tűnnek? Javarészük valószínűleg azt válaszolná: valamilyen diétának köszönhetően. Hogy ez valóban így van-e nem tudjuk, azt viszont igen, hogy a vegán és vegetáriánus sztárok valóban szuper formában vannak!

Súlyosabb, mint gondoltuk! Videó szivárgott ki George Clooney motorbalesetéről

Sztárok
Tegnap reggel érkezett a hír, motorbalesetet szenvedett George Clooney. A sztárt azonnal kórházba szállították, most pedig videó szivárgott ki a balesetről, ami komolyabb, mint gondoltuk.

Fény derült arra, mit gondol Selena Gomez Justin Bieber eljegyzéséről

Sztárok
Izgalmas hírrel vette kezdetét a hét, hiszen kiderült, hogy Justin Bieber pár hét után eljegyezte Hailey Baldwint. De hogy mit gondol erről Selena, nem lehetett tudni. Eddig!

Sarolta hercegnő beszólása után most nyelvét öltögette a fotósoknak

Sztárok
Sarolta hercegnő az utóbbi időben nagyon ügyesen lopja el a reflektorfényt: beszólása után egy másik dolog miatt beszél róla mindenki.

Johnny Depp már megint változtatott valamit az Amber Heard tetkóján

Sztárok
Már megint hozzányúlt egy tetováló ahhoz a mintához, amit Johnny Depp eredetileg Amber Heard miatt készíttetett, majd egyszer már átvarratta.

Ez a helyes srác Miss World Hungary 2018 szerelme

Sztárok
Nem szingli Magyaroszág Szépe, Szarvas Adrienn. A lány szíve már két éve foglalt, és meg is mutatta, ki az a pasi, akit szeret. Ő szarvas Adrienn barátja.

Justin Bieber és Hailey Baldwin jegyesek, de van egy fura dolog, amit nem vettél eddig észre a kapcsolatukban

Sztárok
Tuti, hogy észre sem vetted még azt a friss jegyes Justin Bieberrel és Hailey Baldwinnal kapcsolatban, amit néhány vérbeli rajongó kiszúrt az Instagramon.

Lena Dunham meghízott, és boldogabb, mint vékonyan volt

Sztárok
Meglepő posztban mondta el Lena Dunham, hogy teljesen máshogy érzi magát a bőrében, mint mikor 10 kilóval vékonyabb volt, és többet bókoltak neki.

Smink nélkül mutatta meg magát a Magyarország Szépe 2018 győztese

Sztárok
A 2018-as Miss World Hungary győztese, azaz Magyarország Szépe bebizonyította, hogy aki szép, az ébredés után is szép. Nézd meg Szarvas Andreát smink nélkül!

Motorbalesetet szenvedett George Clooney, azonnal kórházba vitték

Sztárok
A színész jelenleg Szardíniában forgatja következő sorozatát, azonban ma reggel motorjával nekiütközött egy autónak. Azonnal kórházba vitték.

Furcsa oka van annak, miért visel Kristen Bell kesztyűt a strandon

Sztárok
Kristen Bell is igyekszik kihasználni a szép időt, és férjével leugrottak egy kicsit medencézni. A színésznő viszont különösen furcsa kiegészítőt vett fel az alkalomra.

Nem véletlen a gyors eljegyzés Justin Bieber részéről

Sztárok
Tegnap mindenkinek leesett az álla, amikor szárnyra kapott, hogy Justin Bieber eljegyezte Hailey Baldwint, hiszen csak pár hete jöttek össze újra, azonban az énekes mai posztja után már nem is annyira meglepő.

Tündéri közös fotó: David Beckham lánya ma lett 7 éves

Sztárok
Izgalmas lesz a mai nap a Beckham-család életében, legkisebb gyermekük, Harper ugyanis ma ünnepli hetedik születésnapját. Emiatt David közzé is tett egy tündéri fotót!

Nagyon drága ajándékot kapott Lajos herceg Harry hercegtől

Sztárok
Harry herceg nagyon kitett magáért, hogy szép ajándékot kapjon tőle unokaöccse, Lajos herceg a keresztelőjére. Kíváncsi vagy, mit adott neki?

Sarolta hercegnő beszólt a fotósoknak

Sztárok
Emlékeztette a fotósokat arról, amit szerinte maguktól is tudniuk kellett volna. Sarolta hercegnő egy igazi csibészként viselkedett Lajos herceg keresztelőjén.

Harry herceg ellökte Meghan hercegné kezét: kiderült az ok

Sztárok
Harry herceg és Meghan hercegné szemmel láthatóan teljesen odavannak egymásért, azonban nemrég történt egy érdekes eset: Meghan szerette volna megfogni férje kezét, aki ellökte magától!

Mikró, sajt, vécépapír: 8 dolog, ami ki van tiltva Kardashianék házából

Sztárok
Kardashianék házának még a közelébe sem kerülhetnek egyes tárgyak, amelyek másoknak biztosan megtalálhatóak a háztartásában. Tudd meg, mik ezek!

Megszületett a Trónok harca szereplőjének első gyermeke

Sztárok
A Trónok harca színésze nagyon aranyos posztban tudatta a világgal, hogy megérkezett második gyermekük. Sőt, még cuki fotót is posztolt a kicsiről.