Cikkek a(z) sztár rovatból

Nagyon rosszul fest George Clooney a balesete óta

Sztárok
George Clooney még mindig nincs jól durva motorbalesete után, amit egy forgatásra tartva szenvedett el Olaszországban. Egy friss videó szivárgott ki a színészről.

David Beckham fia otthagyta az egyetemet: az ok elég érdekes

Sztárok
Brooklyn Beckham egy éven át tanult New York egyik neves egyetemén, azonban most nyár elején úgy döntött, inkább ott hagyja az iskolát. Már azt is tudni, miért!

Taylor Swift kínos helyzetbe keveredett a koncertjén

Sztárok
Taylor Swift poénkodással igyekezett megoldani, hogy történt egy kis baki a hétvégi koncertjén. Az énekesnő remekül viselte a kellemetlen helyzetet.

Madonna régóta először pózolt az összes gyermekével egy fotón

Sztárok
Már hosszú ideje nem lehetett az énekesnőt mind a hat gyermekével együtt látni, most azonban Madonna az egész családdal közös fotón pózol.

Őszinte vallomás: ez hiányzik Meghan hercegnének régi életéből

Sztárok
Esküvőjét követően Meghan Markle élete alaposan megváltozott, és több számára fontos dologról is le kellett mondania. Most elárulta, mi hiányzik neki nagyon.

Alig hisszük el, hogy ennyire megnőttek Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei

Sztárok
Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei már 10 évesek. Gondoltad volna? Knox és Vivienne tegnap ünnepelték születésnapjukat, nézzük mennyit változtak az eltelt évek alatt!

Emma Watson megmutatta, hogy milyen az igazi hercegnői stílus

Divat
A wimbledoni tenisztorna a sztárokat sem hagyja hidegen. A brit királyi család mindig kilátogat a meccsekre, idén például Meghan és Katalin, ám mikor azt hittük, ők voltak a torna legstílusosabb hírességei, akkor jött Emma Watson!

Flancos szülinapi gyerekzsúrok 10+1 híres ember családjában

Sztárok
Torta, ajándék, néhány haver, esetleg lufik – egy ifjú szülinaposnak elég ennyi a boldogsághoz, nem? Főképp, ha még csak 1-2 éves, és fel sem fogja, mi történik vele. Hát, úgy tűnik, akadnak sztárok, akik nem így gondolják, sőt, ellenkezőleg. Náluk minden presztízskérdés, még a gyerekzsúr se lehet kivétel!

Akkor és most: régi és mai fotók 9 tévé- és rádióbemondóról

Sztárok
A 60-as évek Kudlik Júliájától a 90-es évek Borbás Marcsiján át. És persze napjainkban. Így néztek ki akkor és most az ország kedvenc bemondói. Az evamagazin.hu összeállítása.

Shakirát elkísérték kisfiai turnézni: Imádivaló fotók

Sztárok
Shakira magával vitte két kisfiát a turnéjára, hogy megmutassa nekik, mivel is foglalkozik. Nagyon cuki képek készültek róla, Milanról és Sasharól.

Sosem látott fotót mutatott meg a királyi család Lajos hercegről

Sztárok
A pár hetes Lajos herceg keresztelőjét tartotta múlt héten a királyi család, az eseményről pedig előkerült egy elképesztően cuki fotó is a gyermekről.

Valami igazán furcsa történt Miley Cyrus Instagram profiljával

Sztárok
Miley Cyrus rajongói izgulnak, hogy mi is lehet az oka annak, hogy az énekesnő teljesen megváltoztatta az Instagram profilját.

"Attól, hogy sikeres leszel, az élet még nem lesz egyszerűbb" - Exkluzív interjú John Newmannel

Sztárok
John Newman az EFOTT-on koncertezett, és ahogy mindig, most is elképesztően pörgős produkciót láthatott a közönség. Brutál energiájáról és még sok másról beszélgettünk vele a koncert előtt.

Wow, micsoda bikini body! Cserpes Laura fürdőruhában mutatta meg magát

Sztárok
Cserpes Laura megmutatta, mennyire jó formában van. Szexi, fürdőruhás fotót posztolt, amelyen nagyon élvezte a hétvégi jó időt.

Károly herceg rossz szemmel néz Meghan hercegnére

Sztárok
Károly herceg kissé kiakadt egy olyan dolgon, amit fiának, Harry hercegnek felesége, Meghan hercegné rendszeresen megtesz. Vajon mi lehet az?

Dwayne Johnson fergeteges fotót tett közzé két éves kislányáról

Sztárok
Dwayne Johnson a hétvégét családjával töltötte, és még két éves kislányát is igyekezett megtanítani úszni. Erről pedig nagyon édes fotót mutatott a színész!

Merész fotót posztolt nászútjáról Ashley Greene

Sztárok
Ashley Greene az esküvőjét követően rögtön nászútra ment férjével, de azért megmutatott néhány fotót a pihenésükről.

Lajos herceg hivatalos keresztelői portréi: Pózol a királyi család

Sztárok
A Kensington Palota közzétette a Lajos herceg keresztelőjén készült hivatalos képeket, amelyeken nem csak Katalin, Vilmos, Sarolta, György és Lajos szerepelnek, de Meghan Markle és Harry, Kamilla és Károly, na meg a Middleton-család is ott van!

Meghan hercegné apja meghökkentő infót árult el lánya életéről

Sztárok
Meghan Markle már hónapok óta a királyi család tagja, de apja szerint nagyon nehezen tudja megszokni ezt az óriási változást.

Első babájával várandós a gyönyörű modell, Kate Upton

Sztárok
Nem egészen egy év házasság után Kate Upton az Instagramon jelentette be, hogy első kisbabájával várandós!

Itt vannak az első fotók George Clooney-ról a karambol után

Sztárok
Két napja járta be a sajtót a hír, George Clooney motorbalesetet szenvedett. A sztárt azonnal kórházba szállították, ahonnan ma távozhatott, de nincs jó bőrben.

Reese Witherspoon a Doktor Szöszi 3 megbeszéléséről posztolt

Sztárok
15 év után végre bejelentették, hogy jön a Doktor Szöszi 3, Reese Witherspoon pedig nagyon lelkesen készül a forgatásra. Most videót is posztolt.

Fergeteges: Will Smith a Lánchíd tetején táncolt

Sztárok
Az nem új hír, hogy Will Smith Budapesten van (sőt a friss hírek szerint már csak volt), és hogy olyan jófej volt ő is, mint Ashton Kutcherék tavaly. De az igen, hogy milyen szuper videót készített a városunkban!

Selena Gomez gyerekkori videójától te is elolvadsz

Sztárok
Az biztos, hogy a te cukiságmérőd is a maximumra kerül, ha meglátod Selena Gomez gyerekkori videóját 1997-ből. Figyelj, mert olvadozni fogsz.

Visszatér a képernyőre az RTL 10 éve nem látott műsorvezetője

Sztárok
Az RTL egykori műsorvezetőjét már nagyon régóta nem lehetett a képernyőn látni. Most azonban visszatér, sőt, elárult magáról néhány érdekességet.