Cikkek a(z) rovatból

Kellemetlen: Emiatt szakították meg Scarlett Johansson és szerelme randiját

Sztárok
Kiderült, hogy nem csak Scarlett Johansson szeretne kedveskedni egy kis meglepetéssel Colin Jostnak a születésnapján, ebből pedig jó nagy baki alakult ki.

Beauty-futás vagy meditációs? Te miért futsz?

Egészség
Teszt és tippek, hogy még inkább kihasználd a futás jótékony hatásait

Uncsi a régi bikinid? Mutatjuk, hogy tedd trendivé és dögössé!

Divat
Nyáron a bikinikérdés igencsak sarkalatos: legyen kényelmes, álljon jól az alakodon és még trendinek is kell lennie. De, mi van, ha nem találsz olyat, ami egyszerre minden szempontnak megfelel? Vagy, ha van egy jól bevált régi darabod, de már nem az igazi?

Jó ötlet az irodai lamúr avagy érdemes a szerelmeddel együtt dolgozni vagy sem?

Életmód
Elsőre biztosan azt gondolhatod, milyen jó ötlet a szerelmeddel közösen dolgozni, és valóban vannak előnyei is, de nem fenékig tejföl ám a közös biznisz.

Egymillió forint gyűlt össze a JOY-Tündér kampány keretében

Kutyadolog
A NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet egyik fő célja a fogyatékossággal élő emberek érdekképviselete és társadalmi beilleszkedésének elősegítése speciálisan képzett segítőkutyákkal.Idén őket segítette a JOY-Tündér, a JOY magazin jótékonysági programja, amelynek keretében minden megvásárolt májusi lapszámmal a NEO-t támogatták az olvasók. Az akció keretében egymillió forint gyűlt össze.

A kalória nem a barátod? Akkor a dinnye az lesz!

Egészség
Ha nyár, akkor görögdinnye, érdemes tehát kihasználnod a szezont és annyit enned belőle amennyit csak bírsz! Egyrészt mert baromi jól hidratál, másrészt mert szuperegészséges, harmadrészt mert a dinnye kalóriatartalma szinte elenyésző.

7 jel, hogy nem vagy gluténérzékeny, de a glutén nem a barátod

Egészség
Avagy mi a különbség a glutérzékenység és gluténintolerancia között? A glutén elsőszámú közellenség mostanában, és sokan akkor is lemondanak róla divatból, ha a szervezetük tökéletesen fel tudja dolgozni. Viszont ott van az a csoport is, akik ugyan nem szenvednek diagnosztizált érzékenységben, mégsem tesz jót a szervezetük számára. De honnan tudhatod meg, hogy te hova tartozol?

Egy cipőtípus, ami bármilyen eseményre jó választás

Green Stiletto
A csíkos minta mindig is népszerű volt, legyen szó pólóról vagy táskáról. De idén nyáron a cipőket is meghódítják a csíkok, a sztárok pedig már egy ideje nagyon is imádják a trendet.

A legtürelmesebb csillagjegyek listája - te vajon köztük vagy?

Önismeret
Vannak emberek, akik képesek órákig várni, míg mások már pár perc után is szentségelnek, ha nem tudnak haladni a dolgukkal. Azonban cseppet sem meglepő módon vannak csillagjegyek, akik jól kezelik az ilyen helyzeteket, míg mások teljesen elvesztik a türelmüket.

Megérkezett az első fotó Brad Pitt és Leonardo Dicaprio közös filmjéből!

Sztárok
Amikor meghallottuk a hírt, hogy Brad Pitt és Leonardo Dicaprio közös filmet készít, eldobtuk az agyunkat. Egyrészt mindkét pasit imádjuk, másrészt őrületesen jó színészek, szóval igazi nagy durranás lehet az, amit ketten együtt csinálnak!

4 hely Magyarországon, ami úgy néz ki, mint egy igazi tengerpart

Életmód
Te is imádod a homokos tengerpart és a pálmafák hangulatát? Akkor van egy jó hírünk! Ugyanis ehhez nem kell külföldre utaznod...

Kezdődik a Volt fesztivál! 5 smink, amit mindenképp próbálj ki a bulizáshoz

Szépség
A bulizás és a zene kedvelőinek nagy örömére a Volt fesztivál 2018-ban is jó pár koncertet tartogat, amire minden korosztály hatalmasat partizhat. De vajon milyen sminkeket érdemes párosítani a bulihoz?

A TOP5 legcikisebb bejegyzés híres emberektől a Twitteren

Sztárok
A világsztárok többsége nagyon jól megválogatja, mit posztol ki, de néha még így is rengeteg dühös kommentet kapnak. Az alábbi hírességek Twitter-posztjai viszont mindent visznek!

A nagy "mentes"-kísérlet: 2 hónapig egyáltalán nem ittam alkoholt

Életmód
Belevágtam, küzdöttem, rájöttem, hogy jó ez, győztem, levontam a tanulságot. Valahogy így zajlott, hogy kiiktassam az alkoholt az életemből.

Tápai Szabina bikiniben mutatta meg pocakját

Sztárok
Tábai Szabinának már gömbölyödik a pocakja, de nem fél megmutatni bikiniben. És milyen jól teszi, gyönyörűen néz ki a sportos kismama.

Egy házi, egy normál és egy high-tech: nagy arcmaszk teszt, amiből kiderül, mi kell a ragyogó és pihe-puha bőrhöz

Szépség
Nem sűrűn használok arcmaszkokat, inkább reggelente feldobok egy jó kis hidratálót és gyakrabban használok bőrradírt. Ettől függetlenül magát az élményt nagyon szeretem, mert kicsit tudok pihenni a használatuk közben.

Már 20 éves! Lisa Kudrow ritkán látott fiából kész férfi lett

Sztárok
Gondoltad volna, hogy Lisa Kudrow fia már 20 éves? A Jóbarátok egykori sztárja igyekszik óvni magánéletét, így nem csoda, hogy sokan meglepődtek, mikor friss fotó készült róla és gyerekéről!

Végre valahára! Miley Cyrus és Liam Hemsworth összeházasodtak

Sztárok
Bár már jó néhányszor elterjedt az a pletyka, miszerint Miley Cyrus és Liam Hemsworth összeházasodtak, most végre tényleg igaz, és egy szupercool eseményen fogadtak egymásnak örök hűséget.

Johnny Depp először szólalt meg sötét időszakával kapcsolatban

Sztárok
A rajongók jól tippeltek, valóban elég kemény időszaka van Johnny Deppnek, és tényleg jó pár problémával küzd. Egy interjúban mindenről beszámolt.

Egy stylist elárulta, melyik az a szín, ami mindenkinek jól áll

Green Stiletto
A feketét és a fehéret mindenki előszeretettel viseli, de gondoltad volna, hogy létezik egy árnyalat, ami tényleg mindenkinek jól áll? Egy stylist elárulta, melyik ez a szín!

6 csillagjegy, aki kevesebbel is beéri a kapcsolataiban

Szerelem
Ők azok, akik mindig megpróbálják meggyőzni magukat arról, hogy jól döntöttek és kevesebbel is megelégszenek, mint amit valójában megérdemelnének.

3 tipp, hogy megvédd a hajadat szabadtéri sportolás közben

Szépség
Az edzés szuper hatással van a testedre és az egészségedre, ám sajnos a hajadnak egyes esetekben már kevésbé tesz jót. A következő tippek segítségével viszont a hajhagymától a hajszálak végéig egészségesen tarthatod a sörényedet szabadtéri sportok végzése közben.

Majka még sosem volt ennyire jó formában

Sztárok
Hűha, Majkának sikerült elérnie az igazi nyári strandformát, amelyet büszkén mutathat meg bárkinek. Irigylésre méltóan izmosra edzette magát.

Jó hír, ha heges a bőröd, egy új eljárással eltűntethetőek a nyomok!

Fitt
Sérülés, betegségek nyomai végre eltűntethetők, csökkenthetők ezzel az eljárással.

Újdonságra vágysz? Próbáld ki a fodros szoknyákat idén nyáron

Divat
A jó időnek hála szinte hetente dobnak piacra olyan darabokat, amik aztán hosszú heteken át vezetik az eladási listákat, így egymást váltják a trendek is. Most pedig a szoknyák kerültek porondra!