Ezért jó a cukorgyantás szőrtelenítés

pexels
SHAPE
A cikk támogatója a TV2

Túl azon, hogy csak természetes anyagokat tartalmaz...

Ha lemaradtál a legutóbbi TV2 TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

Szögeczki Ági fogyókúrára fogta párját

Ági és párja nemcsak fogyókúráznak, de életmódot is váltottak. Bár Áginak már nem igazán kell tovább fogynia, párja fogyását támogatva, ő is lemondott az édességekről. A közös főzésekben pedig a kisfia, Patrik is részt vesz.


Pihenjünk vidéken, ismerjük meg az országot

A vidék nyugtató hangulata egyre több embert csábít. A természet közelsége, a népi hagyományok kiszakít a hátköznapok zajából és segít megérkezni az itt és mostba. A régi hagyományos magyar konyha ízei pedig visszarepítenek a nagymama konyhájába.


Tökéletes technika a cukor segítségével

A cukorpasztával való gyantázás látszólag hasonlít a hagyományos gyantázáshoz, pedig szinte mindenben különbözik. A cukorból, vízből és citromléből kevert pasztát ugyanúgy felmelegítik, majd a növésiránynak megfelelő irányba távolítják el a bőrről. Nemcsak kíméletesebb, de hatásosabban is emeli ki a szőrszálakat és a bőrt sem allergizálja.


Emberek számára készült táplálékkiegészítőt, kaphat a kutya?

Sokakat ugyan úgy megvisel a kutyájuk, macskájuk betegsége, mintha egy családtag betegedne meg. Azokat a táplálékkiegészítőket, amik természetes összetevőket tartalmaznak, annak ellenére, hogy ember számára készültek, nyugodtan lehet a kisállatnak csökkentett adagolással adni.


Az ősz haj nemcsak a színét veszti, de a rugalmasságát is

A szervezetben a kor előre haladtával egyre csökken a catalase enzim, így a fejbőrön természetes formában előforduló hidrogén-peroxid a hajhagymákban keletkező festékanyagot kifehéríti. A hiányzó enzim pótlásával a hidrogén-peroxidot semlegesíti a catalase és az őszülés folyamata akár vissza is fordítható.


Elektromos árammal stimulálhatók az arc izmai

A hagyományos arctorna eredményei ma már közismertek, az arc izmainak megerősítésével az egész arc megemelkedik. Ezt az alkalmanként fél órás tornát lehet az elektromos áram stimulációval lerövidíteni. Az izomstimulációt a test egyéb izmainak építésénél is lehet alkalmazni. A technológiai fejlődés ma már az alakformálást is megkönnyíti, így a fogyás is begyorsul a vákuum, vagy az infra hatására.


Kevés halat fogyasztunk

Az európai átlagtól a halfogyasztásban igencsak le vagyunk maradva. Bár az elmúlt években egyre közkedveltebb lett a keleti konyha ázsiai ízei, ahol a halas, vagy egyéb tenger gyümölcsei fogások nem ritkák. Annak ellenére, hogy a sushi többnyire nyers halból készül, a magyar emberek körében egyre népszerűbb ez a japán ételkülönlegesség.


Az állat simogatásának vérnyomáscsökkentő hatása van

Az állatoknak sokszor már a közelsége is jótékonyan hat az emberi szervezetre. Stresszoldó hatása lehet például, de a macska dorombolásának a hallgatása akár vissza is tudja fordítani a csontritkulást.


A BBQ elsősorban sütéstechnológia

Sokan a barbecue ízt magával a barbecue mártással azonosítják. Pedig a BBQ egy sütéstechnológia. Lényege, hogy alacsony hőfokon, lassan sül a hús és a tűz közvetlenül nem éri az ételt, inkább csak a füstje. A közhiedelemmel ellentétben, a húsokat a sütés előtt nem pácolják, egyszerű sózással és persze a sütés során beleivódott füsttől nyeri el jellegzetes ízvilágát.


Fogyókúra lézerrel

A fogyni vágyókat ma már számos technológiai vívmány segíti. A lézert például a felszínhez közeli zsírréteg lebontására is szokták alkalmazni. A lézer kipukkasztja a zsírsejteket, majd a nyirokrendszer a sejtmaradványokat kitisztítja a szervezetből.


Manapság trendi egészséges ételt enni

Végre egy divathullám, ami tényleg követni való. Pár éve megfigyelhető, hogy egyre divatosabb a reform étkezés. Az emberek próbálnak odafigyelni, arra hogy mit esznek, és az étteremben is próbálnak az egészséges ételek közül választani. Egyre több embernek az életét nehezíti meg valamilyen ételintolerancia. A haladó szellemű éttermek ma már ezekre is felkészültek és nem jelent problémát számukra, ha valaki gluténmentes, laktózmentes fogásra vágyik.