Rossz vége lesz? 4 jel, hogy a pasid nem bízik magában (és a kapcsolatotokban)

getty images
Joy.hu

És nem feltétlenül azért, mert mondjuk visszahúzódó lenne…

Olvasd el ezt is!
5 magyar nő elmesélte, milyen volt élete legnevetségesebb randija – alig hisszük el!

A bizonytalanság könnyedén tönkre tudja tenni a kapcsolatokat. Ekkor ugyanis egy belső hang mindig megkérdőjelezi, hogy elég vagy-e a párodnak és ott fog-e hagyni téged – ez egy idő után mindkét félnek őrjítő lehet.

Aki bizonytalan, az akár hűtlen is lehet, esetleg éppen túlságosan kontrolláló, hiszen az a célja, hogy ő jobban érezze magát. Mivel a bizonytalan embereknek elsősorban magukkal van problémájuk, így ha például a párod is az, nem sokat tudsz tenni annak érdekében, hogy javuljon a kapcsolatotok. Pontosan ezért fontos, hogy idejében felismerd, ha a barátod is bizonytalan – és lépj te, hiszen rá felesleges várni.

Kritizál

Általában kisebbségi komplexussal küzdő emberek kritizálnak másokat, ráadásul ez a bántalmazó kapcsolatok előszobája is lehet, szóval érdemes időben felismerni!

Olvasd el ezt is!
A "tengeralattjárózás" a legújabb veszélyes randizási trend! Minden, amit tudnod kell róla!

Ha szórakozni mentek, igyekszik a jó tulajdonságaira felhívni a figyelmet

Mesél a fantasztikus kocsijáról, a bicepszéről és lényegében mindenről, amiről úgy gondolja, lenyűgöz majd téged. Hangsúlyozza, ő mennyire jó választás, egyszóval dicsekszik. Ezenkívül próbál úgy viselkedni, mint ha ő lenne az alfahím, a nagy játékos, akivel minden nő szeretne ágyba bújni.

Bepánikol a randin

Az érem másik oldala a szorongás, amikor annyira izgul, hogy izzad, össze-vissza beszél és tulajdonképpen te is azon izgulsz már, nehogy elájuljon. Az is előfordulhat, hogy hangoztatja, mennyivel jobb vagy nála és emiatt fél a kapcsolattól – legalább őszintén elmondja, és ebben az esetben, ha ő magában tudja rendezni a bizonytalanságot, jól is elsülhet a dolog.

Vár a bókokra

Gyakran kérdez vissza, hogy te is elmondd, mennyire nagyszerűen/jól csinált valamit, vár a megerősítésre.

Ahogyan látod, alapvetően kétfajta bizonytalanságról beszélhetünk. Ha az első két pont igaz a srácra jobban, akkor azt tanácsoljuk, ne folytasd vele a kapcsolatot, hiszen akár sokkal durvább dolgokra is képes lehet. A második esetben viszont mindenképp szüksége van a férfinak egy kis segítségre (akár pszichológuséra is), hogy magabiztosabb legyen.


A következő problémák is azt jelzik, bármit teszel, nem lesz jó vége a kapcsolatnak:

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 jel, hogy a párkapcsolati problémátok egyszerűen nem helyrehozható