5 magyar nő elmesélte, milyen volt élete legnevetségesebb randija – alig hisszük el!

Getty Images
Kerekes Vivien

Igaz történetek arról, milyen nehéz a randizás valójában!

Amikor már régóta vagy szingli, a randizgatás egy idő után a legrosszabb rémálmoddá válik. Míg kezdetben izgatottan mentél el egy találkozóra a sráccal, aki ránézésre szimpatikus volt, a rossz élmények után már teljesen elmegy a kedved attól, hogy ezzel töltsd a szabad estéidet. Szinte biztos, hogy mindenki életében akadnak olyan randisztorik, amelyeket hallgatva mások csak pislognak, és el sem hiszik, hogy ilyen tényleg megtörténhet.

A Twitteren néhány hete hatalmas siker volt, amikor nők a közösségi oldalon mesélték el leghajmeresztőbb történeteiket egy-egy randival kapcsolatban. Volt, akinek a partnere a legjobb haverját is magával hozta a moziba, de olyan csaj is akadt, aki azonnal kapott ajándékba egy fehérneműt. Ezeket látva bennünk is felmerült a kérdés, vajon itthon mi a helyzet? Néhány magyar lány pedig el is mesélte nekünk a legdurvább, leghihetetlenebb sztoriját, ami csak egy randin történhetett.

Olvasd el ezt is!
5 intő jel, hogy egy simlissel akadtál össze online társkeresés közben

Betti (25) rögtön élete első randiján gyarapodott nem akármilyen sztorikkal:

"Életem első randija olyan bizarr volt, hogy utána el is ment a kedvem az ismerkedéstől egy ideig. Én épp 18 éves voltam, először mentem bulizni, ott pedig odajött hozzám egy első ránézésre szimpatikus fiú. Beszélgettünk és elkérte a telefonszámomat, majd másnap randizni hívott. Amikor találkoztunk, azzal indított, hogy neki kéne vennie pár zoknit a boltban, és elkísérhetném, de utána akár lemehetnénk a focipályára passzolgatni egy kicsit. Megjegyzem, január közepe volt, és magas sarkú csizmában voltam, de ezek még a körülményektől függetlenül is furcsa randiprogramok voltak. Ezek után inkább elmentünk gyrost enni, de közben végig videókat mutogatott az alvó macskájáról és a családjáról, majd kitalálta, hogy csinálhatnánk pár közös képet a MyVipre. Amikor elköszöntünk egymástól, hozzátette, hogy a következő találkán elkísérhetném fodrászhoz, mert ott dolgozik a nővére is, és bemutatna. Végül is sosem volt második randi, de talán érthető, hogy miért."

Van, amikor a randinak egy nevetséges beszólás vet véget, de rögtön. Így járt Virág (27) is.

"Randiztam egyszer egy sráccal azután, hogy heteken keresztül beszélgettünk egymással a neten. Majd amikor a randiból már kábé két óra eltelt, mondta, hogy ez neki így nem fog menni, mert bár élőben tetszem neki, igazából a Facebookon olyan RONDA vagyok a képeken, hogy nem merne vállalni."

Krisztina (28) története azt mutatja, néha a két félnek semmi köze ahhoz, hogy a randi nevetségesen ér véget.

"Egyszer randiztam egy sráccal, akivel már az elején érezhető volt, hogy oké, amúgy ránézésre tökre passzolnánk, meg tetszettünk is volna egymásnak, de nem volt meg a szikra. Mindenesetre jót dumáltunk, és tényleg szimpi volt, de éreztük, hogy ez ennyi.

Viszont amikor mentünk ki a helyről, összetalálkoztunk a volt csajával, akivel 12 évig volt együtt (16 évesen jöttek össze) és 3 hónapja szakítottak.

-

A csaj nagy balhét vágott le, és azonnal elkezdett üvölteni velem, hogy hagyjam már, hogy a pasi túllegyen rajta, mert így úgysem lesz normális a kapcsolatunk, blablabla. Szegényke megspórolhatott volna egy nagy balhét, ha tudja, hogy nem jöttünk össze, és nem is akartunk."

Zita (31) sosem szeretett randizgatni, de ami az alábbi találkán történt, csak még inkább ráébresztette erre.

Bevallom, szívből gyűlöltem minden randimat: nekem ez olyan volt mindig, mint egy rossz állásinterjú. A legrémesebb mind közül a következő volt: megismertem a neten egy srácot, aki állítása szerint komolyan kosarazott, amúgy marketinges volt. Én elképzeltem egy kétméteres fickót, erre megjelent a randin egy rosszul, lelakottan felöltözött srác, akinél én, a 168 centis lány közepes sarkú cipőben egy fél fejjel magasabb voltam. Nyeltem egy nagyot, gondoltam, hátha beszélgetünk egy jót.

A fickó végig magáról beszélt, ömlengett a munkájáról, a sikereiről, miközben én csak azt láttam, hogy oldalzsebes gatyában és koszos edzőcipőben ül ott velem. Egy idő után, amikor már kifogyott saját maga dicséretéből, megszólalt: "na, akkor most beszéljünk a szexről".

-

Nekem szó szerint hányingerem lett, egy idióta indokkal felálltam, és úgy eliszkoltam, hogy szerencsétlen köpni, nyelni nem tudott. Én meg rájöttem, a netes ismerkedés nem az én asztalom: utálok időt pocsékolni emberekre, akikkel amúgy szóba sem állnék.

Judit (25) megtapasztalta, hogy vannak srácok, akik rögtön kimondják az első gondolatukat. Akkor is, ha az bántó.

Volt egy srác, akivel egy konditerembe jártunk edzeni, és miután egyre többet beszélgettünk, egyre jobban meg is tetszett. Végül elhívott randizni, én pedig nem is lehettem volna boldogabb – egészen estig. Noha bőven november közepén jártunk, és elég hideg volt már, ő mégis azt találta ki, hogy üljünk ki egy eldugott parkban a padra. Szerencsére nem kellett sokáig fagyoskodnom, mert a randi hamar véget ért; különösen az után, hogy közölte velem, sminkelhetném magam jobban is, akkor szebb lennék...

Olvasd el ezt is!
Ha ezt a témát bedobod az első randin, tuti, hogy lesz második is!

Neked is van hasonló történeted? Kommentben várjuk a legmeglepőbb sztorikat!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
7 dolog, amit sose mondj a randin egy olyan pasinak, akit kedvelsz