Ha ezt a témát bedobod az első randin, tuti, hogy lesz második is!

getty images
Joy.hu

Tudjuk, tudjuk, az első randin annyi dolog miatt lehet izgulni, az egyik legnagyobb mumus mégis a beszédtéma.

Olvasd el ezt is!
Ellaposodott a kapcsolat? 5 tipp, hogy újra és újra beleszeress a pasidba

Az első benyomás fontos részét képezi az is, hogy mennyire tudtok jót dumálni és van-e egyáltalán olyan közös téma, amiről mindketten sokat tudtok beszélni. Mert ugye a kínos csendnél nincs is rosszabb.

Egy amerikai kutatás érdekes eredményekre derített fényt ezzel kapcsolatban: a nők sokkal inkább a beszéddel próbálják növelni a vonzalmukat, míg ez a taktika a férfiakra kevésbé jellemző. Kiderült, hogy a csajoknak sokkal fontosabb az is, hogy ügyesen kommunikáljon egy férfi, aki képes irányítani a témákat. Na igen, de mégis milyen témákról érdemes beszélgetni?

Olvasd el ezt is!
Najó, elég legyen: elkészült az Első Randi Bingó

A tanulmányból kiderült, hogy a nőknek fontosak a jövőbeli tervek, míg a férfiak szerint akkor tartják őket vonzónak a nők, ha a szex is szóba kerül.

Azonban volt egy téma, ami mindkét nemnél vitte a prímet: a nők. A kutatás szerint ugyanis akkor bizonyultak a legsikeresebbnek a randik, amikor a nő magáról beszélt. Ezt egyébként már korábbi kutatási eredmények is igazolták. Az egyik szerint például akkor a legerősebb a kémia, ha a nők a beszélgetés tárgyai.

Szóval ha sikeres randit szeretnél, bátran mesélj magadról a kiszemeltednek! De ne feledd, törekedj arra, hogy pozitív dolgokat mondj és persze ne félj attól sem, hogy megkérdezd a pasit, neki mi a véleménye.


Jöhet még néhány tipp?

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
7 dolog, amit sose mondj a randin egy olyan pasinak, akit kedvelsz