Te lennél a helyében? Íme a nő, aki mostantól főszereplő lesz Katalin hercegné életében

Noémi

Sokan nagyon, de nagyon szívesen cserélnének vele!

Olvasd el ezt is!
Ez lenne a megoldás? Katalin hercegné pofonegyszerű trükköt alkalmaz a reggeli rosszullétek ellen!

Jobb, ha megjegyzed Catherine Quinn nevét: ő lett ugyanis Katalin első számú segítője, titkárnője, aki októbertől állt munkába! A nő Rebecca Priestley-től vette át a stafétát, akinek néhány hónapja volt a lagzija, és főképp az új karrierlehetőségek miatt adta fel az állást.

Catherine Quinn nem kis feladattal indít: a hercegné első, hivatalos megjelenése azóta, amióta bejelentette a várandósságát, október 11-én lesz, erre az alkalomra kell őt felkészíteni.

Catherine bal oldalon, és elődje, Rebecca
Olvasd el ezt is!
Ez már hivatalos: 10 év után után hagyja ott Katalin hercegnét a számára egyik legfontosabb ember

És hogyan kaphat meg valaki egy ilyen állást? Naná, hogy a nő a legjobb helyeken végzett: Oxfordban diplomázott, de más angol és amerikai egyetemen is végzett el kurzusokat. Az ajánlólevele kifogástalan, dolgozott több alapítványnak és nemzetközi szervezetnek is.

De mi lesz a feladata? Ő szervezi és intézi a hercegné programjait, és gondoskodik arról, hogy Katalin mindenkit, akivel csak találkozni fog, kicsit megismerhessen. A hivatalos eseményeken mindig Katalin közelében, pár méterre tőle kell tartózkodnia, és neki kell átvennie az ajándékokat, virágokat, kártyákat, amiket Vilmos felesége kap.

Neked hogy tetszene ez a különleges állás?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 kismamaruha Katalintól