Ez lenne a megoldás? Katalin hercegné pofonegyszerű trükköt alkalmaz a reggeli rosszullétek ellen!

Noémi

Vilmos herceg feleségének ismét meg kell küzdenie a reggeli rosszullétekkel, de már van egy egészen jól bevált trükkje!

Olvasd el ezt is!
Ezt nem gondoltad volna: egy fontos dolgot nélkülöznie kell Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyerekének

Katalin hercegné a harmadik gyermekével várandós, de ezúttal sem telik felhőtlenül a babavárás. Sajnos ismét rosszul van reggelente, és így volt ezzel akkor is, amikor György herceget és Sarolta hercegnőt várta.

De mi is az a vészes terhességi hányás, más néven a hyperemesis gravidarum? Erről már egy korábbi cikkünkben olvashattál! Sajnos azt nem lehet tudni, mitől alakul ki, és bár korábban mentális problémákra gyanakodtak a kutatók, mára bebizonyosodott, hogy nincs ilyen kimutatható összefüggés.

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Ebben szenvedett Katalin hercegné is: ezt érdemes tudnod a vészes terhességi hányásról

Alapvetően ugyan nem igazán szüntethető meg a dolog, de enyhíteni lehet a tüneteket, Katalin pedig elég sok mindent kipróbált. A hercegné főképp a gyömbérre esküszik, ami tényleg remek természetes ellenszer az émelygés ellen, nemrég pedig Vilmos herceg is elárulta, hogy ez a módszer vált be a legjobban a nejének.

A herceg nemrég egy jótékonysági eseményen mesélt pár embernek arról, hogy Katalin már jobban van, és bár a gyömbért naponta fogyasztja, ez pedig javított az állapotán, de teljesen nem mulasztotta el a tüneteket.

Később az est egyik vendége a száraz teasüteményeket javasolta a hercegnek, aki a következőkkel válaszolt:

Olvasd el ezt is!
5 ok, hogy mindig legyen a konyhádban gyömbér!

Katalin gyömbéres sütit eszik, de az az igazság, nincs annyi gyömbér, ami ezt teljesen elmulasztaná. Már kipróbáltunk mindent, sajnos ez van!

-

Jobbulást kívánunk a hercegnének!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 kismamaruha Katalintól