Ezt nem gondoltad volna: egy fontos dolgot nélkülöznie kell Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyerekének

Izabella

Nem egyszerű a kis hercegek és hercegnők élete...

Az biztos, hogy nem lehet a világ legkönnyebb dolga Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekének lenni. Bár imádja őket az egész világ, és fantasztikus körülmények között nőnek fel, mégsem fenékig tejfel az élet a Buckingham-palotában gyermekként.

A kis Györgynek például nem lehet legjobb barátja.

Olvasd el ezt is!
Ó, de szomorú! Ezért nem lehet legjobb barátja György hercegnek

Sőt, ahogyan György hercegnek és Sarolta hercegnőnek, úgy a harmadik gyereküknek, aki hamarosan születik, valami olyat kell nélkülözniük, amit a nem kékvérű gyerekek birtokolnak, és ez teljesen természetes nekik. Ez nem más, mint a vezetéknév.

A hercegeknek és hercegnőknek nem kell vezetéknév, csupán 3-4 keresztnevet kell választani nekik. Így hát Katalinéknak jól el kell gondolkodnia, milyen neveket kapjon majd a kicsi, a tradíció szerint felmenőik nevei közül kell válogatniuk.

Amikor az iskolában felszólítják majd György herceget, a tanárai nem mondhatnak vezetéknevet, csupán a herceg vagy a cambridge-i György nevet használhatják majd, épp ahogyan ez majd pár év múlva Sarolta vagy a harmadik baba esetében is lesz.

A kékvérű gyerekeknek sok kötelezettsége van, és néha nagyon unják azokat. Nézd meg, a kis György milyen fáradt volt egy "átdolgozott" nap után:

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
A nap fotói: György herceg fáradtabb, mint te egy átbulizott éjszaka után