Így viccelődtek a Wonder Woman forgatásán a meztelen Chris Pine-nal

getty images
Kerekes Vivien

Jó lehetett felvenni ezt a közös jelenetet!

Olvasd el ezt is!
Most őszintén: te ráismernél? Így fest smink nélkül Wonder Woman

Miután tavasszal megjelent a mozikban a Wonder Woman legújabb része, szinte mindenki Gal Gadot-ról beszélt. Nem csoda, hiszen a színésznő szuper alakja mellett lehetetlen szó nélkül elmenni, ráadásul négyhónapos terhesen forgatta le a mozi bizonyos jeleneteit. Akár azt is mondhatjuk, hogy tényleg egy Csodanőről van szó!

Az már tuti, hogy a szuperhősnő kalandjai folytatódnak, és nemcsak Az igazság ligájában tűnik fel, hanem saját filmjének második része is elkészül néhány éven belül. Ha láttad már az első részt, biztos, hogy van egy jelenet, ami neked is mélyen belevéste magát az emlékezetedbe. Ez pedig az a vicces pillanat, amikor a majdnem teljesen meztelen Chris Pine és Gal Gadot beszélgetnek egymással. A színésznő most őszintén mesélt arról, milyen mókás volt felvenni ezt a jelenetet a jóképű színésszel, és hogy mennyire sokat szórakoztak közben.

Csak Patty [a rendező] és én voltunk bent. Úgyhogy folyton azt mondogattuk, hogy 'Chris, fantasztikusan nézel ki'. 'Annyira jól nézel ki'.

-

A színésznő azt is elárulta, hogy amikor Chris szinte meztelenül mászkált a kamerák mögött, rájött, milyen érzés lehet ugyanez a szituáció a pasiknak, amikor egy gyönyörű nő van a közelükben kevés ruhát viselve. Hát, meg tudjuk érteni, valószínűleg klassz lehetett leforgatni a jelenetet!

Persze Chris Pine sem hagyta szó nélkül a dolgot, hiszen korábban egy interjúban elárulta, hogy szerinte nagyon klassz volt az a forgatás. Rengeteget készült a jelenetre, nem ivott alkoholt, figyelt az étkezésre, és még a szünetekben is fekvőtámaszokat nyomott, hogy biztosan jól nézzen ki. Noha emiatt akkor sokan kinevették, végül mégis meghozta a gyümölcsét a sok munka!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
8 szexi fotó Chris Pine-ról, amit muszáj látnod!