Kate Winslet elárulta: ezt a cuki dolgot mai napig csinálják Leonardo DiCaprióval

getty images
Kerekes Vivien

Nagyon különleges barátság az övék!

Már 20 év eltelt azóta, hogy Kate Winslet és Leonardo DiCaprio világhírnevet szereztek a Titanic című filmmel, de ők mégsem felejtették el a kezdeteket. A két híresség mai napig tartja a kapcsolatot, és bár titkon reménykedünk abban, hogy egyszer végre egy pár lesznek, ők továbbra is "csak" legjobb barátok. Néhány hete például együtt mentek el nyaralni, és tisztán látszott, milyen jól érzik magukat egymás társaságában.

Olvasd el ezt is!
Ezeket a képeket látnod kell: Kate Winslet és Leonardo DiCaprio együtt vakációzik

Most pedig Kate egy nagyon cuki dolgot árult el arról, mit szoktak csinálni Leóval még ennyi évvel a film után is. A színésznő a Good Morning America műsorban volt vendég, ahol a műsorvezető feltette a kérdést:

Igaz, hogy annyira közeli barátok vagytok, hogy amikor beszélgettek, a Titanic forgatókönyvéből idéztek egymásnak oda-vissza?

-

Kate pedig nevetve vallotta be, hogy ez igaz, és Leóval még a mai napig csinálják néha ezt!

Tudom, hogy ennek hallatán még jobban szerettek minket

- tette hozzá nevetve.

A színésznő nem győzte hangoztatni a műsorban, hogy mennyire hálás a barátságukért, és tényleg úgy érzi, hogy Leo már inkább családtag az életében. Szerinte a kapcsolatuk azon kevés hollywoodi barátság közé tartozik, amit csak az igazán szerencsések tapasztalnak meg.

Kicsit azt kívánom, hogy bárcsak létezne egy szappanopera változata a sztorinak, ahol Jack és Rose tényleg egymás mellett kötnek ki a végén. De sajnos nincs

-

– tette hozzá, mi pedig nem is tudnánk jobban egyetérteni vele

Olvasd el ezt is!
Azta! Leonardo DiCaprio alakíthatja a filmtörténelem egyik leghíresebb főgonoszát

Tényleg nagyon édesek együtt! Nézd csak a legcukibb pillanataikat:

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Leonardo DiCaprio és Kate Winslet legcukibb pillanatai