Azta! Leonardo DiCaprio alakíthatja a filmtörténelem egyik leghíresebb főgonoszát

Noémi

Mi már alig várjuk!

Olvasd el ezt is!
Kate Winslet és Leonardo DiCaprio még ma is a Titanicból vett idézetekkel társalognak egymással

Még csak pár hete derült ki, hogy Leonardo DiCaprio alakíthatja majd a mozivásznon Leonardo DaVincit, akiről tulajdonképp a szülei elnevezték a színészt. Most pedig arra is fény derült, hogy egy ennél is izgalmasabb munka vár a szoknyapecér színészre: a filmtörténelem egyik ikonikus főgonoszát játszhatja el.

Olvasd el ezt is!
Blake Lively ebben is megelőzte a korát: ilyen cuki dolgot tett, amikor Leo DiCaprióval járt

Ez a valaki pedig nem más, mint a Batman-filmek Jokere, akit alakított már Jack Nicholson, Jared Leto és Heath Ledger is.

A Hollywood Riporter szerint a Warner Bros. filmstúdió szemelte ki Leót a Joker című mozi főszerepére: a film a Batman-filmek főgonoszának előéletét mutatná be. A producer pedig az a Martin Scorsese lenne, akivel Leo már nagyon sokszor dolgozott együtt.

Heath Ledger Oscart kapott Joker megformálásáért
Olvasd el ezt is!
Most már még jobban várjuk az új Bond-filmet: kiderült, ki énekelheti a mozi főcímdalát

Persze a dolog azért nem ennyire egyszerű, mert a tavalyi Suicide Squad – Öngyilkos osztag – című filmben Jared Leto alakította Jokert, és ez a film is a Warner Bros.-hoz köthető.

Az új Joker-film azonban más lenne: a 80-as évek Gotham Cityjét mutatná be, és megtudnánk, miért is lett Joker olyan, amilyen.

Mi nagyon szívesen megnéznénk Leót Jokerként!


Leo mostanában nem csak a munka miatt elfoglalt: új barátnőjével is igyekszik sok időt tölteni. Aki nem mellesleg roppant csinos – nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Lorena Rae lehet Leonardo DiCaprio új kedvese