Csúnyán beszóltak a Pretty Little Liars főszereplőjének a súlya miatt, de ő szuperül visszavágott

Getty Images
Kerekes Vivien

A színésznőt támadni kezdték külseje miatt, pedig a fotóján egyáltalán nem ez volt a lényeg.

A Pretty Little Liars egyik csinos kis hazudozójának már többször is meggyűlt a baja a kommentelőkkel. Talán még te is emlékszel arra, amikor néhány hónappal ezelőtt nyilvánosan lekövérezte magát egy fotó alatt, a kijelentés hallatán pedig többen is kiakadtak ezen, mivel láthatóan nagyon csinos színésznőről beszélünk. Most pedig hasonló helyzetbe került, csakhogy ezúttal nem ő szólt be saját magára, hanem egy kommentelő jellemezte bántóan az új fotóját.

Lucy Hale egy képet posztolt a netre, ami alatt a Poltergeist című filmből idézett egy mondatot. A fotóval semmi gond nincs, egy mókás pillanatképnek szánta a színésznő, és valószínűleg te sem látsz rajta bármi furcsát.

Azonban egy kommentelő még ezen az ártalmatlan képen is talált olyat, amibe bele tudott kötni. Azonnal megjegyzést tett Lucy súlyára; ezúttal viszont túlságosan soványnak titulálta őt.

Egyetlen férfit sem hoz lázba ez az anorexiás kinézet. Ez csak a melegeknek és a divatőrülteknek jön be, mi inkább azt akarjuk, hogy egyél egy hamburgert.

-
Olvasd el ezt is!
Meglepetéés! Összeházasodott a Pretty Little Liars két sztárja – hát nem aranyosak?

Ez azért elég bántó, igaz? Lucy-t pedig különösen rosszul érintette a komment, tekintve, hogy korábban már megküzdött az anorexiával, és szerinte ez cseppet sem szórakoztató.

Visszataszítónak tartom, amikor egy férfinek egyáltalán eszébe jut az, hogy ilyen abszolút szörnyű szavakat mondjon egy nőnek. Szégyellhetnéd magad. Én, aki már megküzdöttem az anorexiával, nem tudom figyelmen kívül hagyni az ilyen kommenteket. Egészséges és boldog vagyok, te pedig nem ismersz engem. Úgyhogy tartsd meg magadnak a visszataszító véleményedet.

-

A kommentháború itt még nem ért véget, ugyanis a srác szintén reagált Lucy posztjára, de csak egyetlen szót, ami nagyjából annyit tesz, hogy "király". Az utolsó szó pedig a színésznőé volt, ő ugyanis lezárta a beszélgetést annyival, hogy már megint egy önbizalomhiányos férfiről van szó, aki a számítógép képernyője mögé bújt.

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Mégiscsak kiderül egy érdekes részlet a PLL-fináléból: ezt a jelenetet törölték a sorozatból

A Pretty Little Liars főszereplői közül többen is megküzdöttek már étkezési zavarokkal, de olyan is akad közöttük, akit a súlya miatt támadnak sokan.

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
A Pretty Little Liars főszereplői is megküzdtek étkezési zavarokkal