A kék és a fekete együtt nem jó? Viszlát, tévhit: mutatjuk, hogyan viseld!

Ujvári Viki

Ismét egy régi divatszabály dőlt meg, és milyen jó, hogy így történt.

Szinte már "városi (nemzetközi) legendaként" keringett az, hogy a kék meg a fekete párosa minden lehet, csak nem jó. Még nagyanyáink, sőt anyukáink is úgy tartották, hogy ezt a két színt egy összeállításon belül viselni vétek lenne. Aztán ahogy a világ változott, úgy a divat is, és most ott tartunk, hogy csak halvány emlékeinkben élnek azon intelmek, hogy mi illik mihez.

Olvasd el ezt is!
Idén ősszel próbálj ki valami újat: szerezz be egy lakk kabátot a hideg időszakra!

Szóval, mivel jó ideje szabad a tánc a sötétkék és a fekete közt, ezért kár lenne így a hűvösebb idő kezdetekor nem beszélni erről a szuper párosról. A két szín közt olyan kicsi az eltérés, hogy szinte csak egy hajszál választja el őket egymástól, és emiatt működhet annyira jól kettejük közös képlete.

Ha te éppen egy pufidzsekiben érzed jól magad, akkor kapj fel egyet. Ne félj keverni a darabokat és a stílusokat, csak a harmónia számít. Egy fekete bokacsizma sötétkék farmerrel pedig mindig ütős választás lesz!

Ezek a színek szinte magukban hordozzák az eleganciát, így még az irodai ruhatáradat is bővítheted pár tengerészkék és fekete darabbal, hogy aztán együtt vesd be őket egy-egy hivatali napon.


Olvasd el ezt is!
Trendlesen: Mondj igent mindenre, ami ezüst színben pompázik
Nézd meg a galériánkat - 14 kép
Ez az őszi cipőtrend gondoskodik róla, hogy mindenki a lábaidat nézze