Idén ősszel próbálj ki valami újat: szerezz be egy lakk kabátot a hideg időszakra!

http://thezoereport.com
Ujvári Viki

A hőmérséklet sajnos rohamosan esik, és ha napközben még egész jól elviselhető az indián nyár, az esti órákban biztosan jól jön egy kabát!

Bár még többnyire a két szezon közti napokat éljük, amikor az átmeneti hűvösebb fuvallatokat egy farmer- vagy a bőrdzsekivel orvosolhatod, azért nem árt már most kicsit előre gondolkodni. A jól bevált szabásokat minden évben megpróbálják kicsit az aktuális trendek szerint fűszerezni a divatházak, így ha a ruhák, a cipők és a táskák is lakkba borulnak, akkor a kabátok sem maradhatnak ki a buliból.

Olvasd el ezt is!
Itt a duplafarmer szezonja, inspirálódj te is!
XIMONLEE /Sonia Rykiel / Roksanda
Proenza Schouler / Joseph / Dries Van Noten

Nem teljesen új ruhadarabról van szó, hiszen a tavalyi évben már felbukkant az a cseppet sem visszafogott textília. A sikersztori viszont idén folytatódhat, hiszen a tervezők fáradhatatlanul gyártják le belőle a jobbnál jobb darabokat, így az is megtalálhatja a kedvencét, aki esetleg a kevésbé feltűnő ruhákat részesíti előnyben.

Olvasd el ezt is!
Trendlesen: Mondj igent mindenre, ami ezüst színben pompázik

Nézd csak milyen jól mutat gyakorlatban...

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Idén ősszel próbálj ki valami újat: Szerezz be egy lakk kabátot ha beköszönt a hideg!

Bár a legtöbbet nem kimondottan a téli fagyok idejére tervezték, egy-egy plusz réteggel egészen sokáig lehet őket viselni. Ha pedig megérkeznek a mínuszok, válassz nyugodtan lakk hatást, pufidzsekis kiadásban!

Olvasd el ezt is!
Hamarosan landolnak a futurisztikus lábbelik!