Mi jöhet még Hollyoodban? Fergie és Josh Duhamel is szakítottak

Getty Images
Noémi

Szétment az álomgyár egyik legdögösebb párocskája.

Olvasd el ezt is!
Válása után rögtön szerelmes lett, most pedig el is jegyezték tinikorunk kedvenc színésznőjét

Itt a vége: Fergie és férje, Josh Duhamel bejelentették, hogy mostantól külön folytatják. A pár által kiadott közös közleményben az áll, hogy már jó pár hónapja különélnek, a végső döntést azonban csak most hozták meg.

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Fergie szuperszexi fotókkal ágyaz meg új lemezének

A 42 éves énekesnőnek és a nála 2 évvel idősebb színésznek egy közös gyermeke van: a 4 éves Axl. Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy Fergie újra babát vár, most már biztos, hogy a pár nem tervez még egy gyermeket. Az utóbbi hetekben volt pár árulkodó jel, ami a szakításukra engedett következtetni: Fergie-t nemrég a jegygyűrűje nélkül kapták lencsevégre Brazíliában, és férjét is többször látták mostanban anélkül Los Angelesben.

A párról január óta nem készült közös fotó: akkor ünnepelték a nyolcadik házassági évfordulójukat, de már 13 éve együtt vannak.

Olvasd el ezt is!
"Nem élvezem, hogy egyedülálló vagyok" – Angelina Jolie őszintén mesélt a magánéletéről

Abszolút szeretettel és egymás iránti tisztelettel hoztuk meg a döntést már hónapokkal ezelőtt arról, hogy különválunk. Azt akartuk, hogy a család is megfelelően alkalmazkodjon az új helyzethez, így próbáltuk ezt annyira magánügyként kezelni, amennyire csak lehetett. De ezentúl is támogatni fogjuk egymást, hiszen egy család vagyunk

- áll a közleményben.

Hollywoodban egyébként mostanában lehet valami a levegőben, hiszen rengeteg olyan pár ment szét, amely jó pár éve együtt van: Anna Faris és Chris Pratt szakításán még mindig nem tettük túl magunkat, de Scarlett Johansson sincs már jó ideje együtt a gyermeke apjával.


Tavaly is eléggé rosszul alakultak a kapcsolatok Hollywoodban: nézd meg, kik váltak külön 2016-ban!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Sztárok, akik 2016-ban szakítottak