"Nem élvezem, hogy egyedülálló vagyok" – Angelina Jolie őszintén mesélt a magánéletéről

Getty Images
Kerekes Vivien

Nagyon megviselte az elmúlt egy év a színésznőt.

Közel egy éve derült ki, hogy Hollywood egyik leghíresebb párosa beadta a válókeresetet, és külön utakon folytatják tovább. Angelina Jolie és Brad Pitt szakítása mindenkit megdöbbentett; voltak, akik nagyon elkeseredtek a hír hallatán, míg mások elkezdtek abban reménykedni, hogy a színész ismét felveszi a kapcsolatot Jennifer Anistonnal.

Olvasd el ezt is!
Tény, Brad Pitt SMS-t írt Jennifer Anistonnak, de vajon mi lehetett az üzenet? – Íme az 5 teória!

Azóta nem sokszor nyilatkoztak a válással kapcsolatban, így mindenkit meglepett a hír néhány hete, amely szerint mégsem adták fel teljesen a reményt, és megpróbálják rendbehozni a házasságukat. Most pedig Angelina végre megszólalt a magánéletével kapcsolatban, és tabuk nélkül mesélt. A napokban legújabb filmjét reklámozta, ennek aprópóján pedig egy interjúban őszintén mesélt az egyedüllétről is. Azt már a beszélgetés elején elárulta, hogy nagyon izgul, mert hosszú ideje nem adott interjút, és közel sem érzi magát már olyan erősnek belül, mint korábban.

Néha úgy tűnhet, hogy összeszedtem magam. De valójában csak próbálom átvészelni a napokat.

-
Olvasd el ezt is!
Cuki kislányból kamasz srác: Shiloh Jolie-Pitt fiúsabb, mint valaha – FRISS FOTÓK

A színésznő őszintén elmesélte, hogy az utóbbi egy év nagyon nehéz volt a számára, s nemcsak a magánélete, hanem az egészségi állapota miatt is. Erre most különösen oda kell figyelnie, és próbál minél többet nevetni, hogy lelkileg is minél hamarabb helyre jöhessen.

Nem élvezem, hogy egyedülálló vagyok. Nem vágytam erre. Nincs ebben semmi szép. Egyszerűen csak nehéz

- tette hozzá a beszélgetés végén.

Brad Pittel való kapcsolatukról ezen kívül mást nem mondott, hanem sokkal inkább új filmje, a First They Killed My Father felé terelte a témát. A film premierje tegnap volt, amire a színésznő hat gyermekével érkezett.

Szerinted összepaszolt a két híresség? Az alábbi fotók kétségkívül azt bizonyítják, hogy rengeteg szép pillanatot osztottak meg egymással!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Brad Pitt és Angelina Jolie legszebb pillanatai