Már biztos: Khloé nem Robert Kardashian lánya

Getty Images
Kitti

Khloe mindig is érezte, hogy más, mint a tesói.

Olvasd el ezt is!
Ki gondolta volna? Kylie megdöbbentő dolgot árult el Kendallal való kapcsolatáról

Khloe Kardashian egy dologról nem beszél szívesen, mégpedig arról, hogy akkor ki is az igazi édesapja. Tinikora óta rengeteg pletyka terjengett arról, hogy az ő édesapja nem Robert Kardashian, így nem Kim és Kourtney édestestvére. Egy biztos, Robert mindig a sajátjaként kezelte.

Khloe, Robert, Kourtney és Kim

Amikor Khloe elkezdett cseperedni, nem lehetett nem észrevenni, hogy mennyire más, mint a többiek. Magasabb, fehérebb a bőre és szőke a haja. Kris ezt mindig azzal magyarázta, hogy az üknagyanyja, Lou Ethel Fairbanks is épp ilyen volt. A család egy régi barátja, Kenn Gulliksen azonban ezt nyilatkozta:

Olvasd el ezt is!
Milliók nevettek Kendall Jenneren – Kösz, Khloe, hogy leégetted

„Egyszerűen hallottam, amikor mondta, hogy Khloe nem a lánya biológiag. Arról viszont nem beszélt, hogy ki az igazi apja. Az biztos, hogy nem O. J. Simpson, ahogyan sokan beszélik.”

-

Egy másik barát is megszólalt ebben a témában, aki azt mondta, nyílt titok volt a haveri körben, hogy Kloe nem Robert lánya, de mindenki tudta, hogy ugyanúgy szerette, mintha az övé lett volna.

„Nem akart apasági tesztet, nem akarta hivatalosan megtudni az igazságot.”

-
Olvasd el ezt is!
Szomorú titok áll Khloe Kardashian döbbenetes fogyásának hátterében

Állítólag ez pedig Robert szájából hangzott el:

„Ő az én lányom, nem érdekel, ki az igazi apja.”

-

Így már biztos, hogy Khloe valóban nem Kardashian biológiailag, és ha így halad a történet, hamarosan azt is megtudjuk, ki az igazi édesapja! Az pedig biztos, hogy Robert sosem szerette kevésbé, mint a többieket, és valójában ez a fontos...


Khloe nemcsak az apasági mizéria, hanem a fogyása miatt is gyakran kerül reflektorfénybe:

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
Khloe Kardashian pár év alatt rengeteget fogyott