Ki gondolta volna? Kylie megdöbbentő dolgot árult el Kendallal való kapcsolatáról

Kálmán Zsófi

Neked rosszul esne, ha a testvéred ilyet mondana rólad?

A testvéri kapcsolat az egyik legkülönlegesebb kötelék, ami két ember között lehet. Nem szakítja szét a távolság, sem az idő múlása, a születéstől egészen a sírig tart. Egy testvér még a legnehezebb időkben is támasz, önzetlen és segít, bármire is legyen szükséged. Kivéve, ha Kylie és Kendall Jennerről van szó, és felüti a fejét a sztoriban egy nadrág.

Olvasd el ezt is!
A make-up csodája! Ekkora a különbség, ha a Kardashian-lányokon van smink, és amikor nincs

Megdöbbentő dolgot árult el ugyanis a napokban Kylie Jenner Kendallról. A 20 éves sztárt egy interjúban a testvérével való kapcsolatáról faggatták, és mint kiderült, ez kicsit sem olyan idilli, mint ahogyan azt mi elsőre hinnénk. Jobban belegondolva, igazából talán mégsem olyan meglepő a dolog, hiszen Kylie és Kendall két teljesen más személyiség, és ez az idő múlásával egyre jobban megmutatkozik. Kylie tökéletesen hozza a Karadshian-vonalat, sőt, sokszor úgy tűnik, mintha egy az egyben másolná féltestvérét, Kimet.

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Kopikirálynő – Szinte már kínos, ahogyan Kylie egy az egyben utánozza Kim Kardashiant

És Kendall... Hát Kendall a különc a családban, de értsd ezt a különcséget a lehető legpozitívabb értelemben. 21 éves korára összehozott magának egy családjától teljesen független karriert, napjaink egyik legkeresettebb szupermodellje, és a barátnői is legalább olyan híres szupermodellek, mint ő.

Kylie-ban talán lehet némi féltékenység is, bár a sztár azt is elárulta, hogy nővére egyik legidegesítőbb tulajdonsága, hogy elkérdegeti a ruháit, de ha ő kér kölcsön valamit, akkor Kendall a legbénább cuccokat adja oda neki. És hogy szerinte milyen lenne a kapcsolatuk, ha nem lennének testvérek?

Nem hiszem, hogy barátok lennénk, ha nem lennénk testvérek

- mondta Kylie.

Uhh, ezért ezek kemény szavak, nem?