A make-up csodája! Ekkor a különbség, ha a Kardashian-lányokon van smink, és amikor nincs

Kálmán Zsófi

Természetes arc vs. full smink!

Hollywoodban két féle smink létezik: az egyik, ahogy a sztárok sminkelnek, a másik pedig az a bizonyos Kardashian-smink. Mert ha valakik értenek a sminkeléshez, akkor azok a Karadshian és Jenner lányok. Az utóbbi években bizony mind az öten hatalmas népszerűségre tettek szert, és nemcsak a külsejük elég jellegzetes, de sminkelni sem úgy sminkelnek, mint a legtöbb nő az álomgyárban.

A lányok simán verik a sminkeseket, trendeket teremtenek, sminkkollekciókat dobnak piacra - persze nem botrányoktól mentesen -, követőik pedig mindenre vevők, amiknek ők zöld utat adnak. Hogy messzebb ne menjünk, Kim Kardashian előtt senkinek sem jutott eszébe, hogy reggel hosszú percekig fura sötét és vonalak rajzolgasson az arcára, aztán megtanultuk, hogy mi fán terem a kontúrozás.

Olvasd el ezt is!
Tanulj meg úgy sminkelni, mint Kim Kardashian – VIDEÓ

A Kardashian-nővérek nem is igazán szeretnek smink nélkül mutatkozni, pedig – a következő fotókat összevetve – szerintünk például Kylinak nagyon is jól áll a "pucér" arc. De nem lőjük le a poént előre, nézzétek meg, hogy mekkora a különbség, amikor full sminkben és amikor smink nélkül készül róluk fotó!

Kim Kardashian
Kattints a kép felfedéséhez!
Kendall Jenner
Kattints a kép felfedéséhez!
Olvasd el ezt is!
Kendall Jenner bőrgyógyásza szerint ez a legnagyobb arctisztítási hiba
Kylie Jenner
Kattints a kép felfedéséhez!
Khloe Kardashian
Kattints a kép felfedéséhez!
Kourtney Kardashian
Kattints a kép felfedéséhez!