Németországban is sztár lesz Istenes Bence – egyre sikeresebb a műsorvezető

Instagram/istenesbence
Noémi

Istenes Bence egy éve költözött a családjával Németországba, és jó úton halad, hogy kint is megismerjék a nevét.

Olvasd el ezt is!
Csobot Adél tökéletes popsival búcsúztatja a nyarat – irtó dögös a fiatal anyuka!

Istenes Bence kedvesével, Csobot Adéllal és kisfiukkal, Nátánnal jelenleg Kölnben élnek, de gyakran jönnek haza Magyarországra. Adél itthon színházban játszik és fellépései vannak, Bence pedig a Survivor műsorvezetője, ám kint is igyekeznek beilleszkedni.

Adél németül tanul és próbálja felvenni a kinti ritmust, Bencének pedig nagy vágya, hogy a német televízióban is megismerjék a nevét. Ehhez pedig már meg is tette az első lépést.

Olyan karrierre vágyom Németországban, amit már otthon megvalósítottam. Nemrég kint leszerződtem az egyik legjobb menedzsmenttel, amellyel kialakítottunk egy stratégiát, és szeptembertől elkezdünk ezen dolgozni. Nagy álmom, hogy sportműsorokat vezethessek vagy egy gameshow-t, sok év múlva pedig a kornak megfelelő éjszakai beszélgetős műsort. Emellett pedig szívesen visszatérnék a rádiózáshoz is, amit jó pár éve abba kellett hagynom, és az internet adta lehetőségeket sem szeretném elhanyagolni, sőt abban látom talán a legnagyobb fantáziát

- mondta Bence a Blikknek.
Olvasd el ezt is!
Sokat fogyott Istenes Bence! Elárulta, minek köszönheti új külsejét

A műsorvezető elárulta, azért kint sem könnyű az életük: egy év alatt három albérletben laktak, szeptembertől pedig ismét új lakásba költöznek. Ennek ellenére élvezik a dolgot, mert szeretnék megvalósítani álmaikat!


Bence elárulta, igyekszik minél többet németül beszélni kisfiához, Nátánhoz, hogy a pici két nyelven tudjon kommunikálni. A kisfiú lassan másfél éves lesz – nézd csak, milyen sokat nőtt mostanában!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Istenes Nátán édes fotói