Sokat fogyott Istenes Bence! Elárulta, minek köszönheti új külsejét

Instagram/istenesbence
Noémi

Sokat változott az elmúlt hónapokban a magyar tévés.

Olvasd el ezt is!
Csak kis időt lehetett Magyarországon Istenes Bence és Csobot Adél – Kiderült, azt mivel töltötték

Hamarosan jön a Survivor című műsor, ami miatt Istenes Bence tavasszal 50 napot töltött Ázsiában, a Fülöp-szigeteken szerelme, Csobot Adél és kisfia, Nátán nélkül. Ám nem volt egyszerű kint a műsorvezető élete: a nomád körülmények mellett elég sokszor volt éhes vagy vágyott rendes ételre. Az 50 nap pedig megtette a hatását: magához képest egészen sokat, 6 kilót fogyott.

Olvasd el ezt is!
Kész, eldőlt: Csobot Adéllal maradhat kisfia, Nátán

Sosem voltam egy pocakos alkat, pedig be kell valljam, imádok enni! Nekem a kaja a mindenem, és a családomon kívül ez hiányzott a legjobban a szigeten. Persze volt rizs, meg mindenféle gyümölcs, de egy jó rántott húsnak vagy egy reggeli bundás kenyérnek kakaóval kifejezetten örültem volna. Ám az éttermek és a városi nyüzsgés hiánya miatt nem nagyon találkoztam rendes ételekkel. Persze nem bántam, az érintetlen természet szépségének látványa sokszor kárpótolt!

- mesélte Bence a Blikknek.

A fiatal apuka most szeretné tartani a súlyát, s örül, hogy végre sikerült leadnia néhány kilót.

Olvasd el ezt is!
4 esti szokás, amitől könnyedén elhízhatsz

Nagyon örülök, hogy ennyire meglátszik rajtam a fogyás, a műsor előtt még edzésekre is jártam, hogy jó kondiban legyek, de még akkor sem volt ennyire látványos a súlyvesztésem, mint most... Nagyon megnézem, hogy mikor mit eszem, még akkor is, ha együtt főzünk valami magyarosat vagy ha étterembe megyünk

- tette hozzá.

Bence és Adél kisfia, Nátán elképesztően cuki baba: nézd csak, mennyire!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Istenes Nátán édes fotói