Kész, eldőlt: Csobot Adéllal maradhat kisfia, Nátán

Instagram/adelcsobot
Noémi

Komoly döntést hozott Istenes Bence és Csobot Adél.

Olvasd el ezt is!
„Bőgtem a folyosón, az épület előtt és otthon” – segítség, oviba megy a gyerekem!

Adél és Bence kisfia már 14 hónapos, a szülők pedig most kezdtek el azon gondolkodni, hogy beadják-e a kis Nátánt szeptembertől a bölcsibe. A pár azonban elég nehezen jutott közös nevezőre a kérdésben, mert mindketten máshogy látják a dolgot.

Olvasd el ezt is!
Less be Csobot Adél és Istenes Bence gyönyörű otthonába! Friss fotók!

Bence szerint például fontos lenne, hogy az amúgy is élénk gyermeke közösségben legyen, és rendszer legyen az életükben. A műsorvezető a Borsnak a következőkkel érvelt:

Szeretném, ha a bölcsi rendszert hozna Nátán éle�tébe. Együtt reggeliznének, uzsonnáznának és a játéknak is meglenne az ideje. Szerintem ez fontos egy kicsi életében is. Itthon csak én beszélek hozzá németül, az is jó lenne, ha többet hallaná a német nyelvet. Nátán nagyon eleven, biztos jót tenne neki a közösség. Azért is szeretném a bölcsit, hogy Adélnak legyen kis ideje végre magára.

-
Olvasd el ezt is!
Egy percre megállt az internet! Istenes Bence meztelen fotót posztolt Csobot Adélról

Az anyuka azonban másként látja a dolgot: szerinte túl korai még az elválás a kisfiától. Ráadásul a nyáron több bölcsit is megnéztek, ám alig volt hely valamelyikben, most pedig már a jelentkezésről is lecsúsztak.

...Végül Adél és a szüleink meggyőztek, marad még Nátán itthon. Nincs tökéletes megoldás, azt hiszem, ezt minden kisgyerekes szülő tudja

- mesélte Bence.

Kíváncsi vagy, hogy a világ néhány pontján milyen mesés óvodákban és iskolákban tölthetik az idejüket a kicsik? Összeszedtünk néhány meseszép épületet, ahol bizony élmény a játék és a tanulás is!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
A világ néhány legszebb iskola-, óvodaépülete