A hét legszexibb pasija! A valóságban még Kit Haringtonnál is helyesebb a színész, aki Jon Snow apját alakítja

Kálmán Zsófi

Vigyázat, spoilerveszély!

Ez a cikk spoilereket tartalmaz a Trónok harca 7. évadának fináléjáról!

Ez a pillanat is eljött! Egy évnyi hosszú várakozás után egy szempillantás alatt már vége is lett a Trónok harca 7. évadának. A finálé ütős volt, és megkaptunk belőle mindent, amire csak vágytunk. Szólhatna ez a cikk például Kit Harington csinos kis fenekéről is, hiszen alig egy hete, hogy ódát zengtünk a sármos színész csodásan kidolgozott izmairól, de Kit szerencsétlenségére villantás ide vagy oda, az utolsó részben feltűnt egy karakter, aki elvitte előle a show-t.

Ez pedig nem más, mint Rhaegar Targaryen, avagy Jon Snow valódi apja, akit oly sok év után végre megpillanthatott a közönség. Sokaknak azonnal szemet szúrt, hogy az ezüst hajú Rhaegar milyen jó pasi, ám azóta ez a téma tovább gyűrűzött a neten, ugyanis ha Rhaegar jó pasi, akkor pedig az őt alakító színész paróka nélkül... áhh, hagyjuk is.

Wilf Scolding mindössze egy Trónok harca résszel, azon is belül mindössze néhány másodperccel nők ezreit bolondította magába, és azóta is csak mindenki róla beszél. Most komolyan, ezzel nem állított fel valami rekordot? Mindegy is, a lényeg, hogy bár a szőke színészről egyelőre nagyon keveset tudni, ám elnézve a körülötte lévő gyülekező női tömeget, hamarosan viszontlátjuk.

Olvasd el ezt is!
Alig várod a Trónok harca folytatását? Akkor sajnos van egy rossz hírünk...

De addig is, itt az ideje, hogy te is megnézd magadnak közelebbről!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
A színész, aki Jon Snow apját alakítja, a valóságban még Kit Haringtonnál is helyesebb