Alig várod a Trónok harca folytatását? Akkor sajnos van egy rossz hírünk...

Kerekes Vivien

Ez nem hangzik valami jól!

Olvasd el ezt is!
10 túl szexi GIF, amit Kit Harington barátnője semmiképp sem akarna, hogy láss

A napokban kijött a Trónok harca évadzárója, a rajongók pedig azóta is a váratlan fordulatok hatása alatt állnak. Nem csoda, hogy ezek után mindenki tűkön ülve várja a legújabb részeket, hogy végre egyszer és mindenkorra kiderüljön, mi vár a szereplőkre. Azonban az HBO egyik munkatársa nem túl vidám hírt közölt a napokban: a folytatásra talán tovább kell várnunk, mint gondoltuk volna!

Míg a hetedik évad előtt a sorozat 10 részből állt, és tavasszal már meg is nézhetted őket, addig az idei már csak hét részes lett, és a téli forgatás miatt a premier is későbbre tolódott. A nyolcadik évadnál pedig lehet, hogy még nagyobb lesz a csúszás. Casey Bloys, az HBO munkatársa szerint ugyanis akár az is lehet, hogy jövőre egyáltalán nem lesznek új epizódok, és csak 2019-ben jelenik meg a folytatás.

A készítőknek még meg kell írniuk az új részeket, és aztán megszervezni a forgatások beosztását. Amint ezzel megvannak, mi is többet tudunk mondani.

-

Vagyis, könnyen előfordulhat, hogy az utolsó hat epizódra még több mint egy évet kell várnunk. Mi azért bízunk benne, hogy végül sikerül befejezni a nyolcadik évadot jövő nyárig, mert az évadzárót látva nagyon kíváncsiak vagyunk a folytatásra!

Olvasd el ezt is!
Olyan Trónok harca-elmélettel állt elő egy rajongó, hogy tátva marad a szád

Ha te is imádod a sorozatot, ezt az összeállítást látnod kell! Neked feltűnt, hogy lecserélték ezeket a színészeket?

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Trónok harca: 11 karakter, akiket már nem az a színész alakít, mint a kezdetekben